Single reizen: een totaal overzicht

Bent u op zoek naar leuke single reizen? Dan heeft Onemotion de alternatieven voor u op een rijtje gezet. Van single reizen, tot luxe single reizen naar exotische bestemmingen. 

Single reizen van Belgische aanbieders

Verre reizen voor alleenstaandeNederland beschikt al enkele jaren over een groot aanbod voor de single of alleengaande reiziger. Tot nu toe was het wat lastiger voor de Vlaming om een passende singlereis te vinden via een Vlaamse onderneming. Maar inmiddels is het aanbod stevig gegroeid. Van verre reizen tot korte stedentrips, van wintersportreis tot single safari reis, er is inmiddels heel veel mogelijk. We helpen u daarom graag op weg en hebben speciaal voor u de single reizen van de Vlaamse aanbieders op een rijtje gezet. Wilt u meer weten hierover, klik dan op de onderstaande informatie button.

Alle Single wintersport reizen op een rij

Single wintersport reizenVan het mooie Tirol tot het ruige Lapland, van het betaalbare Tsjechië tot het stijlvolle Italië, wintersportland heeft veel te bieden voor alleengaanden. Hierbij kunt u denken aan een traditionele wintersportvakantie op de ski´s of juist een hele speciale single vakantie in de sneeuw, met sledehonden in het koude maar mooie Scandinavië. En juist daarom hebben we de allerleukste single wintersportvakanties voor u op een rij gezet. Klik op de meer informatie button hieronder om direct informatie te krijgen over alle single wintersportvakanties en voor u het weet, bent u uw warme kleding al aan het inpakken.

 

Betaalbare single groepsreizen naar de zon

single groepsreizenBereid u voor op een vakantie naar de zon met veel leuke nieuwe gezichten. Van Spanje tot Griekenland, van Portugal tot Italië, we hebben de zonnigste en tevens betaalbare reizen voor singles voor u op een rij gezet. Bereid u voor op een unieke single vakantie met gelijkgestemde deelnemers. Ben je op zoek naar een gemixte reis (meerderheid singles, maar ook een deel koppels) dan zijn de salsa vakanties in Spanje en Portugal echte aanraders.  Of zoekt een actieve vakantie? Denk dan eens aan een wandelvakantie in Andalusië!  Ga meteen door naar het single reizen overzicht door op meer informatie te klikken, of neem een kijkje op de dansvakantie pagina's.

Verre reizen voor alleenstaanden (de reis van uw leven!!)

Verre reizen voor alleenstaandeDeze speciale categorie, betreft niet zo maar single vakanties. Dit zijn echt dé vakanties waar u het over 10 jaar nog steeds over zult hebben. Een overzicht van de mooiste plaatsen van de wereld en een aantal onvergetelijke bestemmingen. Van single Cuba vakantie tot groepsreis in Tibet, van Zuid-Afrika tot Amerika, van Mongolië tot Nieuw-Zeeland, er is heel veel mogelijk op het gebied van alleenstaande reizen met verre bestemmingen.  Bent u benieuwd naar het aanbod? Ga meteen door naar de luxe single reizen. 

Single reizen op basis van leeftijdscategorie

single reizenSommige reizen voor alleengaanden zijn compleet gemixt voor wat betreft leeftijden. Er zijn echter ook single reizen die vooraf aan geven geschikt te zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie. Hoewel wij uit eigen ervaring weten, dat een gemengde groep ook een heel aangenaam effect kan hebben op de sfeer tijdens groepsreis, kan het zeker voordelen hebben om op vakantie te gaan met een gelijkgestemde groep (qua levensfase). Hieronder vind je diverse leeftijdscategorieën. Door te klikken op de betreffende link, gaat u rechtstreeks naar het betreffende aanbod.


Voor 20+ single reizen verwijzen we u door naar 20+ single reizen.
Voor 30+ single groepsreizen verwijzen we u door naar 30+ single reizen.
Voor 40+ single groepsreizen verwijzen we u door naar 40+ single reizen.
Voor 50+ single groepsreizen verwijzen we je door naar 50+ single reizen.

Diverse inspirerende single weekenden 

Single weekendenSoms heeft men even behoefte aan wat tijd voor zichzelf, zonder dat men de mogelijkheid heeft om een hele vakantie te plannen. Even lekker uitrusten, wat culturele inspiratie op doen, of een aantal inspirerende wandelingen maken in een nieuwe omgeving met diverse gelijkgestemde deelnemers. Hiervoor zijn deze weekenden voor alleengaanden een uitermate geschikte oplossing. Als tip wijzen we u ook graag op de speciale salsa weekenden. We wensen u heel veel nieuwe energie toe! Deze weekenden vindt u via de onderstaande button.


Gezellige eenoudervakanties

EenoudervakantiesAls alleengaande met kinderen is het vaak lastig om een vakantie te vinden die voor iedereen voldoende te bieden heeft. De kinderen willen natuurlijk voldoende leeftijdsgenootjes om mee te kunnen spelen en de ouders zijn op zoek naar leuke gelijkgestemde ouders om leuke activiteiten mee te ondernemen. Het is juist daarom dat eenoudervakanties tegenwoordig enorm in opkomst zijn. Zo heeft u de vrijheid om zelf te bepalen wat u gaat doen, maar wel het voordeel om deel uit te maken van een grotere groep. Bent u benieuwd naar het aanbod eenoudervakanties? Dan vindt u deze via de onderstaande button.

Single zeilvakanties: meezeilen of zelf (leren) zeilen

single zeilvakantieWat is er mooier dan de Middellandse Zee te verkennen per zeilboot? Lekker tussen de Griekse eilanden zeilen op zoek naar het helderste water om in te zwemmen. Wilt u zelf (leren) zeilen, of bent u meer op zoek naar een reis voor alleenstaanden waarbij u rustig kunt genieten van het uitzicht en van de groep? Alles is mogelijk. Er zijn single zeilvakanties in  Griekenland, Kroatië, Turkije, de Cariben of Nederland. We wensen u alvast veel wind en een behouden vaart. De single zeilvakanties vindt u via de onderstaande button.