Leuke groepsuitjes in Antwerpen

Bent u op zoek naar een evenementenbureau in Antwerpen voor het organiseren van een leuke activiteit voor uw vrijgezellenavond of teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Laat u zich dan inspireren door ons groepsuitjes aanbod. Van whiskey degustatie tot dinerspel, van kookworkshop tot lach workshop, we helpen u graag bij de voorbereiding van uw groepsactiviteit. Hierbij kijken we niet alleen naar de stad Antwerpen, maar ook naar de omliggende gemeentes. Van Brasschaat tot Ranst, van Beveren tot Sint-Niklaas, er is veel mogelijk op teambuilding gebied. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brussel, teambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden. Ludiek, cultureel verantwoord of actief, we wensen u bij voorbaat alvast een voortreffelijk groepsuitje in deze belangrijke havenstad.

incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
De Slimste dinerspel Antwerpen

De Slimste dinerspel Antwerpen

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Antwerpen? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brasschaat, Beveren, Schoten of Sint-NiklaasWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 15 deelnemers
 • Vanaf €49,95 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€58 p.p.

Culinaire stadswandelingen Antwerpen

Tijdens deze culinaire stadswandelingen leert u een geheel nieuwe kant van Antwerpen kennen. Geniet enerzijds van het hippe Zuid, de historische binnenstad of het mondaine eilandje en anderzijds van de heerlijke culinaire verrassingen die u tijdens uw tocht tegenkomt. Meerdere thema's zijn mogelijk: de Spaanse bezetter, een culinaire bier- of wijnwandeling, de wereld van de afrodisiaca (culinaire erotiek), Antwerpse streekproducten of een chocolade wandeling. Deze culinaire stadswandelingen vormen een ideale insteek voor uw teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in deze unieke Scheldestad. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €58 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€48 p.p.
Speelfilmuitje Antwerpen

Maak een speelfilm, lipdub of videoclip Antwerpen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Antwerpen of omgeving aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €48 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.
Moorddiner Antwerpen

Moorddiner Antwerpen

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Antwerpen, Beveren, Kontich, Ranst of Schoten. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €49,50 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
Weddingplanner stadsspel Antwerpen

Weddingplanner stadsspel Antwerpen

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest in Antwerpen, Brasschaat, Beveren, Mortsel, Schoten of Ranst gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
Burlesque workshop Antwerpen

Burlesque workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenavond in Antwerpen, Beveren, Ranst, Brasschaat of Kontich? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Antwerpen of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Cocktail workshop Antwerpen

Cocktail workshop Antwerpen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen, gegeven door een zeer ervaren barkeeper, maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Het is ook mogelijk om deze cocktail workshop te combineren met een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€35 p.p.
Whisky proeverij Antwerpen

Whisky proeverij Antwerpen

Bent u een gevorderde Whisky drinker of een echte beginner? Dat maakt voor deze whisky proeverij in Antwerpen niet uit. Deze whisky degustatie heeft toegevoegde waarde voor iedereen. Wilt u liever een andere proeverij? Dat is geen probleem. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een Wodka of Rum proeverij te verkrijgen. Wilt u meer weten over deze wodka, rum of whiskey proeverij in Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Schoten of Beveren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 9 deelnemers
 • Vanaf €35 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Salsa workshop Antwerpen

Salsa workshop Antwerpen

Het is algemeen bekend: van salsa wordt men vrolijk. Deze inspirerende dans en muziekstijl brengt alle deelnemers in tropische sferen. Tijdens deze salsa workshop maakt u kennis met deze zeer verslavende dansstijl. Wilt u blijven eten? Dan is het zelfs mogelijk om een cocktail workshop te verkrijgen voor maar €17,50 p.p. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
The Hangover stadsspel Antwerpen

The Hangover stadsspel Antwerpen

Bereid u voor op de ultieme vrijgezellenavond in Antwerpen, Kontich, Brasschaat, Schoten, Ranst, Beveren of Mortsel. Heeft u straks niet alleen last van een kater, maar ook van een tijger? Kunt u zich helemaal niets meer herinneren van de voorgaande avond? De kans is groot dat u tercht bent gekomen in dit Hangover stadsspel in Antwerpen of omgeving. Maak uw borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
Crime stadsspelen Antwerpen

Crime stadsspel Antwerpen

Tijdens deze Crime stadsspelen in Antwerpen, duikt u in de huid van de echte penozen. Toon heldenmoed en wees de criminelen te slim af. Waardevolle objecten en wapens, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen

Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Beveren en Schoten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€30 p.p.
Straatgolf Antwerpen

Straatgolf Antwerpen

Bent u op zoek naar een actief uitje in Antwerpen, Beveren, Ranst of Brasschaat? Dan is deze straatgolf activiteit een leuke aanrader.  Alles komt samen: het wedstrijd element, de buitenlucht en mooie historische centra.  Tijdens deze Straat golf activiteit maakt u een bijzondere tocht door het centrum. U golft langs kerken en monumenten, over pleinen en door parken. En natuurlijk doet u flink uw best om van uw collega's te winnen! Deze teambuilding activiteiten zijn inclusief 2 drankjes. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 15 deelnemers
 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Walking dinner Antwerpen

Walking dinner Antwerpen met stadsspel

Tijdens dit walking dinner Antwerpen arrangement ondervindt u de perfecte combinatie tussen heerlijk eten en actief bezig zijn. Het diner vindt namelijk in etappes plaats. Tussen deze etappes (voor-, hoofd- en nagerecht) krijgt u de kans om de strijd met elkaar aan te binden in een spannend stadsspel naar keuze: van moordtocht tot straatgolf, van GPS tocht tot Wie is de Mol Stadsspel. En na een heerlijke wandeling, waarbij de nodige cakorieën zijn verbrand, kunt u genieten van het volgende gerecht. Wilt u meer weten over dit walking dinner Antwerpen arrangement? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€45 p.p.
Graffiti workshop Antwerpen

Graffiti workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een creatieve insteek voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in de omgeving van Antwerpen? En heeft u zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, tijdens deze graffiti workshop leert u alle basistechnieken. Gooi al uw creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is dan ook de perfecte teambuildingsgelegenheid. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Beveren, Ranst, Sint-Niklaas of Schoten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €45 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
Workshop buikdansen Antwerpen

Workshop buikdansen Antwerpen

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Antwerpen, Brasschaat, Sint-Niklaas of Beveren of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Atwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Wie is de Mol dinerspel Antwerpen

Wie is de Mol dinerspel Antwerpen

Kijkt u ook altijd naar dit populaire tv programma? Deze variant op het bekende tv programma en de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de mol te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Ranst, Brasschaat of Beveren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
Workshop paaldansen Antwerpen

Workshop paaldansen Antwerpen

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Beveren etc. is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€32 p.p.
kookworkshop Antwerpen

Kookworkshop Antwerpen

Het culinaire niveau in Antwerpen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Antwerpen, Brasschaat, Beveren, Ranst, Schoten of omgeving de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding krijgt u thuis op bijvoorbeeld op de locatie van uw bedrijf (bedrijfskantine) een superleuke kookworkshop (prijs is gebaseerd op reiskosten, begeleiding en ingrediënten). Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €32 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€33 p.p.
Wie is de Mol Stadsspel Antwerpen

Wie is de Mol Stadsspel Antwerpen

Pas op! Er bevindt zich een Mol in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Antwerpen of omgeving (Beveren, Ranst, Brasschaat). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de Mol zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de Mol teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de Mol. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €33 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Percussie workshop Antwerpen

Percussie workshop Antwerpen

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Antwerpen of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Sint-Niklaas, Beveren, of Brasschaat? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€30 p.p.
GPS tocht Antwerpen

GPS tocht Antwerpen

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Antwerpen of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
451719168