Leuke teambuilding activiteiten in Antwerpen

Bent u op zoek naar een evenementenbureau in Antwerpen voor het organiseren van een leuke activiteit voor uw vrijgezellenavond of teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Laat u zich dan inspireren door ons groepsuitjes aanbod. Van whiskey degustatie tot dinerspel, van kookworkshop tot lach workshop, we helpen u graag bij de voorbereiding van uw groepsactiviteit. Hierbij kijken we niet alleen naar de stad Antwerpen, maar ook naar de omliggende gemeentes. Van Brasschaat tot Ranst, van Beveren tot Sint-Niklaas, er is veel mogelijk op teambuilding gebied. Voor het workshop overzicht kijkt u op Workshops Antwerpen. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brussel, teambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden. Ludiek, cultureel verantwoord of actief, we wensen u bij voorbaat alvast een voortreffelijk groepsuitje in deze belangrijke havenstad.

undefined

vanaf
€48 p.p.
Speelfilmuitje Antwerpen

Maak een speelfilm, lipdub of videoclip Antwerpen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Antwerpen of omgeving aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €48 p.p.
excl. BTW vanaf
€72 p.p.
Happen, Stappen, Varen Antwerpen

Happen, Stappen, Varen Antwerpen

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Antwerpen. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €72 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€48 p.p.
kookworkshop Antwerpen

Kookworkshop teambuilding Antwerpen

Het culinaire niveau in Antwerpen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Antwerpen de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding beleeft u een superleuke kookworkshop. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €48 p.p. excl. BTW
vanaf
€30 p.p.
Cocktail workshop Antwerpen

Cocktail workshop Antwerpen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen, gegeven door een zeer ervaren barkeeper, maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Het is ook mogelijk om deze cocktail workshop te combineren met een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €30 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€49,50 p.p.
Moorddiner Antwerpen

Moorddiner Antwerpen

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Antwerpen, Beveren, Kontich, Ranst of Schoten. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €49,50 excl. BTW
excl. BTW vanaf
€66 p.p.
High tea, stadswandeling en kookworkshop Antwerpen

High tea, stadswandeling en kookworkshop Antwerpen

Bereidt u zich voor op een verrassend culinair en actieve teambuilding activiteit in het mooie Antwerpen. U gaat van start met een heerlijke High Tea (thee en typische High Tea hapjes). Vervolgens wordt u opgehaald door een professionele stadsgids die u een bijzondere en vernieuwende blik zal laten werpen op de stad. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een professionele kok om zelf de lekkerste tapas te maken in een gezellige tapas kookworkshop. Uiteraard worden de vervaardigde creaties ook door u genuttigd aan tafel. Wilt u meer weten over dit culinair en actief verantwoorde bedrijfsuitje in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €66 exc. BTW
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
De Slimste dinerspel Antwerpen

De Slimste dinerspel Antwerpen

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Antwerpen? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brasschaat, Beveren, Schoten of Sint-NiklaasWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 15 deelnemers
 • Vanaf €49,95 excl. BTW
excl. BTW vanaf
€62 p.p.
Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Antwerpen

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Antwerpen

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Antwerpen, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een uitgebreid 3-gangen diner in Antwerpen. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en 3-gangen diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €62 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€73 p.p.
Workshop likeur maken met 3-gangen diner Antwerpen

Workshop likeur maken met 3-gangen diner Antwerpen

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Antwerpen. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Antwerpen, vraag dan hieronder meer informatie aan.

 • Vanaf 16 deelnemers
 • Vanaf €73 excl. BTW
vanaf
€35 p.p.
Whisky proeverij Antwerpen

Whisky proeverij Antwerpen

Bent u een gevorderde Whisky drinker of een echte beginner? Dat maakt voor deze whisky proeverij in Antwerpen niet uit. Deze whisky degustatie heeft toegevoegde waarde voor iedereen. Wilt u liever een andere proeverij? Dat is geen probleem. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een Wodka of Rum proeverij te verkrijgen. Wilt u meer weten over deze wodka, rum of whiskey proeverij in Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Schoten of Beveren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 9 deelnemers
 • Vanaf €35 p.p.
excl. BTW vanaf
€69 p.p.
De ontvoerde directeur Antwerpen

De ontvoerde directeur Antwerpen

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Schoten of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke 3-gangen maaltijd genuttigd in de binnenstad van Antwerpen. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

 • Vanaf 15 deelnemers
 • Vanaf €69 excl. BTW
vanaf
€29 p.p.
Crime stadsspelen Antwerpen

Crime stadsspel Antwerpen

Tijdens deze Crime stadsspelen in Antwerpen, duikt u in de huid van de echte penozen. Toon heldenmoed en wees de criminelen te slim af. Waardevolle objecten en wapens, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 p.p.
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen

Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Beveren en Schoten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Walking dinner Antwerpen

Walking dinner Antwerpen met stadsspel

Tijdens dit walking dinner Antwerpen arrangement ondervindt u de perfecte combinatie tussen heerlijk eten en actief bezig zijn. Het diner vindt namelijk in etappes plaats. Tussen deze etappes (voor-, hoofd- en nagerecht) krijgt u de kans om de strijd met elkaar aan te binden in een spannend stadsspel naar keuze: van moordtocht tot GPS tocht tot Ontdek de verrader Stadsspel. En na een heerlijke wandeling, waarbij de nodige cakorieën zijn verbrand, kunt u genieten van het volgende gerecht. Wilt u meer weten over dit walking dinner Antwerpen arrangement? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
Ontdek de Verrader dinerspel Antwerpen

Ontdek de Verrader dinerspel Antwerpen

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Ranst, Brasschaat of Beveren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 20 deelnemers
 • Vanaf €49,95 p.p. excl. BTW
vanaf
€33 p.p.
Ontdek de Verrader Stadsspel Antwerpen

Ontdek de Verrader Stadsspel Antwerpen

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Antwerpen of omgeving (Beveren, Ranst, Brasschaat). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €33 p.p.
excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Percussie workshop Antwerpen

Percussie workshop Antwerpen

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Antwerpen of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Sint-Niklaas, Beveren, of Brasschaat? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.
GPS tocht Antwerpen

GPS tocht Antwerpen

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Antwerpen of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

 • Vanaf 12 deelnemers
 • Vanaf €27,50 p.p. excl. BTW

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg