Chocolade workshop

In o.a. Brussel, Limburg, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Vlaamse Kust etc.

feest.jpg

Chocolade workshop

Wilt u binnenkort een chocolade workshop plannen? Samen met vrienden, collega’s of vriendinnen eens heerlijk genieten van deze lekkernij? Onemotion helpt u graag op weg bij het vinden van een chocolade workshop. Deze bijzondere lekkernij is enorm geliefd in de hele wereld en waarschijnlijk is de kans groot dat u chocolade weleens op heeft in 1 van zijn vele verschillende vormen. België staat immers ook bekend om zijn vele goede chocolade. Wilt u zelf eens een workshop chocolade maken doen om te voelen hoe is het is om in de schoenen te staan van een chocolatier? We bieden u graag de optimale gelegenheid om dit eens te doen. Een chocolade workshop neemt u mij naar deze wondere wereld en laat u zelf eens voelen om een chocolatier te zijn. Welke vriend, vriendin of collega maakt de mooiste chocolade? Wie is er geboren voor een workshop chocolade en maakt de perfecte pralines? Of wie snoept er stiekem wat chocolade tussendoor waardoor er niet meer voldoende chocolade is voor het eindproduct. Het zal in ieder geval een smakelijke en plezierige workshop chocolade maken worden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe met de workshop chocolade.

Chocolade workshop door heel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Chocolade workshop door heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of familiefeest in steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik of omgeving? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop alternatief: Bier en chocolade wandeling
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Chocolade workshop alternatief: Bier en chocolade wandeling

Deze activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke groepsactiviteit in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als alternatief voor een chocolade workshop
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als alternatief voor een chocolade workshop

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in uw regio.

Klik hieronder op de Chocolade workshop regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Chocolade workshop Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Chocolade workshop Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Chocolade workshop Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Chocolade workshop Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Chocolade workshop Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Chocolade workshop Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Chocolade workshop Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Chocolade workshop Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Chocolade workshop Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Chocolade workshop Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Chocolade workshop Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

WORKSHOP CHOCOLADE MAKEN

Chocolade die gemaakt is van cacao (die weer gewonnen wordt uit cacaobonen) is voor vele dingen gebruikt. Wat te denken van brownies, chocolademousse, chocoladepudding, chocoladetruffels, bonbons en noem het maar op. Zoals eerder aangegeven is het bijna onmogelijk dat u nog nooit chocolade op heeft. Wist u dat we in België bijna 9 kilo per jaar per persoon eten? En het in Zwitserland de mensen het meeste chocolade per jaar per persoon eten (ruim 11 kilo gemiddeld)? U ziet wel dat de wereld van chocolade veel verder gaat dan een praline. Ons land is er o.a. wereldwijd bekend door. In Nederland noemen ze het bonbons maar bij ons staan ze bekend als praline. Veel toeristen van ons land kopen deze lekkernij bij een bezoekje aan ons land. Deze lekkernij werd al in 1912 uitgevonden door bakkers van Neuhaus en heeft ervoor gezorgd dat er nergens anders ter wereld zoveel verschillende chocoladesnoepjes zijn. Waarschijnlijk heeft uw interesse en liefde voor deze lekkernij uw drang aangewakkerd om zelf eens een workshop chocolade maken te doen. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt