Leuke groepsactiviteiten in Vlaanderen

Voor regio Brussel, Leuven, Limburg, Antwerpen, Mechelen, Gent, Vlaamse Kust etc.

Groepsactiviteiten door heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een leuke, sportieve of avontuurlijke groepsactiviteit? Of wilt u liever dat de focus ligt in het uitdagen en grenzen verleggen van de groep? Welke groepsactiviteit u ook wenst er is genoeg aanbod die aansluit bij uw wensen. Maar wat is nu een groep en waarom is die zo belangrijk voor ons als mens? Een groep is al een groep wanneer er twee of meer mensen met elkaar omgaan. Ze gaan met elkaar om vanuit gemeenschappelijke interesse of hebben een gezamenlijk doel. Vaak maakt men als persoon deel uit van meerdere groepen in het dagelijkse leven. Sommige groepen en relaties zijn meer persoonlijke relaties en andere zijn wellicht weer formeler en/of met een doel. Ook verschillen de groepen vaak in het aantal personen. We kunnen eigenlijk wel stellen dat wij mensen een echt groepsdier zijn die zich aanpast aan verschillende groepen. Voor elke groep en elk doel hebben we een aantal hele leuke groepsactiviteiten op een rij gezet. Door op de onderstaande regiolink van uw keuze te klikken, krijgt u direct een overzicht van alle groepsactiviteiten bij u in de buurt. 

Klik hieronder op de Groepsactiviteiten regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Groepsactiviteiten Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Groepsactiviteiten Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Groepsactiviteiten Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Groepsactiviteiten Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Groepsactiviteiten Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Groepsactiviteiten Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Groepsactiviteiten Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Groepsactiviteiten Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Groepsactiviteiten Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Groepsactiviteiten Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Groepsactiviteiten Limburg

Koning of Koningin Voetbal quiz als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning of Koningin Voetbal quiz als groepsactiviteit

Het zijn momenten waarvan we vele jaren later nog precies weten wat we aan het doen waren toen het gebeurde. We hebben het dan over die ene belangrijke wedstrijd van onze favoriete voetbalclub of ons nationale team. En die ene goal of dat schot op de paal staan nog altijd vers in ons geheugen gegrift.  Hoog tijd om ons geheugen te testen tijdens deze leuke voetbalquiz. Ga de strijd aan met uw vrienden of vriendinnen en kroon uzelf tot Koning of Koningin Voetbal. Een titel die natuurlijk iedereen graag wil winnen. Wilt u meer weten over deze ludieke vrijgezellenfeest activiteit in uw regio? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Met begeleiding op afstand zonder diner is deze quiz verkrijgbaar vanaf €24,50 p.p.. Het is ook mogelijk deze quiz plaats te laten vinden op één van de quizlocatie in combinatie met een diner vanaf €55 p.p..

Uit handen van de jagers groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers groepsactiviteit

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze enerverende groepsactiviteit in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als groepsactiviteit

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Workshop kettingreactie maken met diner als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner als groepsactiviteit

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in uw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lipdub groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Lipdub groepsactiviteit

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel de beste groepsactiviteit voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel, Oostende etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze groepsactiviteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als groepsactiviteit

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een groepsactiviteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

crime groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Crime Target groepsactiviteit Brugge

Tijdens dit Crime stadsspel duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze activiteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze groepsactiviteit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Limburg of de rest van Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ludieke seksquiz als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ludieke seksquiz als groepsactiviteit

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in uw regio. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Gent

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Gent? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Gent, Deinze, Evergem, Merelbeke, Aalter. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als groepsactiviteit

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in uw stad of regio.

CSI moordspel als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als groepsactiviteit

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Bubbel voetbal als groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als groepsactiviteit

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze groepsactiviteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen groepsactiviteit
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Happen, Stappen, Varen groepsactiviteit

Tijdens deze leuke groepsactiviteit in Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent geniet u optimaal van al het mooie dat Vlaanderen te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad van uw keuze. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

The Pain Game groepsactiviteiten
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game groepsactiviteit

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze groepsactiviteit bij u in de buurt, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

OVER DEZE ACTIVITEIT

Iedere groep heeft vaak een soort van structuur waarin elk persoon een rol heeft en een sociale positie. Bij elke rol passen dan ook weer bepaalde verantwoordelijkheden en/of gedrag. De groep kijkt vaak naar elkaar en bepalen samen de normen en waarden en of deze goed of slecht zijn voor een groep. Het leuke is dat uit vele onderzoeken is gebleken dat de hersenen van mensen uit een groep positief reageren op andere mensen uit een groep. Soms zelfs wanneer ze elkaar niet kennen. Wanneer we onszelf niet verbonden voelen of we hebben niet het gevoel van gelijkwaardigheid dan is dit gevoel er minder of zelfs niet. Zo ziet u dat groepen een grote invloed hebben op ons als mens. Er is een grote kans dat de groep met wie u op zoek bent naar een groepsactiviteit elkaar al beter en langer kent. Of dat dit nu een groep vrienden/vriendinnen, collega’s is of een andere samenstelling dat het een leuke dag gaat worden staat waarschijnlijk al vast. Het grote voordeel is dat er altijd een groepsactiviteit is voor iedere samenstelling. Voor welke groepsactiviteit gaat u? Actief, avontuurlijk of grensverleggend? Het gaat een spannende dag vol uitdaging worden. Wij wensen u alvast een inspiratievolle dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt