Personeelsfeest Aalst

ook voor regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele

Personeelsfeest Aalst

Heeft u een personeelsfeest Aalst op het programma staan? Of een bedrijfsfeest in Aalst waarbij jullie graag veel inspiratie en ideeën op doen. Dit om het bijzondere feest onvergetelijk en misschien zelfs legendarisch te maken? Onemotion en de personeelsfeest Aalst pagina heeft een divers aanbod van verschillende opties voor een onvergetelijke dag. Er zijn zoveel redenen waarom u een personeelsfeest zou moeten organiseren. We weten bijna zeker dat het de sfeer in het algemeen alleen maar ten goede zal komen. Wat te denken van de informele sfeer, het op een andere manier leren kennen van uw collega’s en misschien wel een dansje te wagen met de directeur? Maar wanneer het niet alleen blijft bij een feest maar ook een leuk dagprogramma moet worden zijn er uiteraard ook veel opties te vinden. Verken de mooie stad van Aalst tijdens een stadsspel, heb een onvergetelijk diner met spelelement of kies voor 1 van de vele andere opties. Aalst is voor een personeelsfeest Aalst of bedrijfsactiviteit zoals gezegd een prima keuze. We wensen u en uw collega’s enorm veel plezier en inspiratie toe tijdens jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest Aalst.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Aalst

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Weet u alles van uw vaderland en denkt u een grotere strijd te kunnen leveren dan uw collega’s of vrienden? Deze quiz is zeer gevarieerd; Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingsronde, Dit alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Aalst, Dendermonde of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Aalst

Bij dit bedrijfsfeest in Aalst of Dendermonde draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Want de grote vraag van de avond is; wie heeft de moord gepleegd? En wie zit er nog in het complot en wie zorgt voor de nodige twijfel en onrust? Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Aalst of Dendermonde? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Aalst
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Aalst

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Aalst (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Aalst (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Aalst of omgeving? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Aalst (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Aalst (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Aalst. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Aalst (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Aalst (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Aalst of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Aalst

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Een quiz waarbij een soms gevoelig onderwerp ter sprake komt. Alles zal draaien om die ene vraag, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega´s of toch de mannelijke? Dat wil natuurlijk niemand verliezen! Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden. Naast het zinderde spel zal er ook heerlijk worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Aalst

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Aalst of omgeving? Iets dan indruk zal maken op uw collega’s en een pittige strijd te weeg kan brengen? Een quiz waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Een personeelsfeest in bijzonder Aalst

Wist u dat Aalst ontstaan is op een eilandje in de Dender? De stad heeft enorm veel te bieden. Wat te denken van de mooie oude kern van Aalst met het Oud-Hospitaal? Maar ook een drankje aan rivier de Dender is een mooie aanvulling op uw feestactiviteiten in Aalst. En feesten kunnen ze in deze stad. Aalst staat vooral bekend om het carnaval wat hier heel goed gevierd kan worden. Misschien een leuk inspiratie punt voor de dresscode? Het organiseren of de organisatie zijn van een personeelsfeest is namelijk geen walk in the park. Het is een uitdagende en soms lastige taak. Maar u wilt waarschijnlijk toch het allerbeste neerzetten. Een onvergetelijk personeelsfeest in Aalst of omgeving waar uw collega’s nog lang over zullen na bespreken. Het enige wat ons rest is u enorm veel inspiratie en plezier toewensen met uw bedrijfsactiviteit.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST AALST EN OMGEVING
Gaat u liever feesten in de omgeving van Aalst? De omgeving van Aalst heeft een aantal prachtige plaatsen die een onvergetelijk bedrijfsfeest of personeelsfeest in de omgeving van Aalst kunnen huisvesten. Met Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme of Zele zijn er voldoende mooie plaatsen om uit te kiezen. Wat te denken van Dendermonde! Deze stad heeft nauwe banden met de vroege ijzertijd en neemt je dus direct mee de geschiedenis in. Maar ook Merchtem en het nabij gelegen Denderleeuw mag er zijn. Modern en geschiedenis kruisen elkaar met het moderne station maar ook het kasteeltje van Roy. Liever de natuur in? Kies van voor een activiteit in natuurgebied Wellemeersen. Hamme heeft zijn watermolens en Zele de fabrikantenwoning van Huib Hoste. Waar u dus ook uw personeelsfeest wil vieren, voldoende en aantrekkelijke mogelijkheden in en om Aalst. Wat uw keuze ook mag zijn we hopen dat we u met ons aanbod aan personeelsfeest aanbod Aalst en omgeving kunnen inspireren. Dit willen we zodat u een onvergetelijke dag tegemoet kunt gaan.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt