Personeelsfeest Antwerpen

Ook voor regio Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel

Personeelsfeest Antwerpen

Heeft u binnenkort een personeelfeest Antwerpen op het programma staan? Of wellicht een groot bedrijfsfeest in deze mooie stad om samen met collega’s eens helemaal los te gaan op de muziek in plaats van op een moeilijke bedrijfscase.  Antwerpen is een prachtige stad met zoveel historie en wellicht is dit wel te koppelen aan jullie feest. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Op deze pagina helpen we je graag op weg naar een succesvol personeelsfeest in Antwerpen en omgeving. Een bedrijfsactiviteit waar uw werknemers/collega’s nog lang van zullen nagenieten. De 1 is dol op muziek en dansen terwijl de ander enorm geniet van bijzondere hapjes en catering uit verschillende werelddelen. Combineer alle mogelijkheden met elkaar en er ontstaat een chemie die voor al het personeel het succes voor de rest van het jaar is. Het is als bedrijf uiteraard erg belangrijk om soms even stil te staan bij de successen en doelen die behaald zijn afgelopen jaar. Of misschien wel gewoon een feest om de sfeer te verbeteren en juist samen de laatste maanden van het jaar te gaan knallen. Een bedrijfsactiviteit in de vorm van een bedrijfsfeest of personeelsfeest in Antwerpen kunnen hier zeker bij helpen. Onemotion Ontmoet en inspireer heeft een divers aanbod aan personeelsfeesten in Antwerpen en omgeving om jullie zo goed mogelijk op weg te helpen. In welk personeelsactiviteit jullie ook interesse hebben, we wensen jullie alvast enorm veel plezier toe en een onvergetelijk evenement.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Antwerpen

Tijdens dit actieve personeelsfeest concept geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Antwerpen (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Antwerpen (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Antwerpen of omgeving? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.?  Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Antwerpen (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Antwerpen (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Antwerpen. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Antwerpen (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Antwerpen (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Antwerpen of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Antwerpen

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Antwerpen

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Antwerpen of omgeving? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffie-automaat? Na afloop van deze enerverende avond zult het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Antwerpen

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal moeten worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Alles zal draaien om die ene vragen, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega´s of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige/ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Antwerpen

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Antwerpen of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Moorddiner personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Antwerpen

Bij dit bedrijfsfeest in Antwerpen draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Popquiz personeelsfeest Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest Antwerpen

Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones, diverse muziekgenres komen voorbij. Ondertussen geniet u natuurlijk van een heerlijk diner (inclusief).  Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Antwerpen, of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Antwerpen met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Antwerpen met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van uw stad. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST OMGEVING ANTWERPEN

Ook een activiteit voor personeel of collega’s in Antwerpen kan zoveel verschillen. Zijn jullie op zoek naar een grote locatie waar een groot en bruisend feest kan losbarsten? Of juist een bedrijfsactiviteit waarbij alle deelnemers een opdracht moeten uitvoeren alvorens jullie gaan tafelen en het feest kan losbarsten? Wat het doel ook is van deze bijzondere dag: we helpen u graag op weg met een dosis inspiratie. Bent u in de omgeving van Antwerpen op zoek? Of komt u vanuit Nederland en wilt u graag een bijzonder feest in het buitenland? Bent u op zoek naar een personeelsfeest of bedrijfsactiviteit in Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel? Niet alleen Antwerpen is mooi en historisch. Ook de omgeving van Antwerpen heeft zoveel te bieden en kan prima als uitvalsbasis dienen voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest in omgeving Antwerpen. Maar hoe kiest u nu een geschikt type uitje. Voordat u begint met uw zoektocht is het belangrijk om te kijken naar de samenstelling, het type mensen en wat u denkt dat de gemiddelde college leuk gaat vinden. Dit kan een prima keuze zijn voor een onvergetelijk personeelsfeest. Of heeft u als organisatie/eigenaar al zelf een idee voor een geslaagd personeelsevent? Een stadsspel, een moorddiner of 1 van de andere creatieve en vaak originele personeelsactiviteiten die Antwerpen en omgeving rijk is. Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel heten u van harte welkom en hebben allen vele bijzondere kenmerken die u kunt koppelen aan uw activiteiten of gebruiken bij een feest. De plaatsen rondom Antwerpen hebben uiteraard niet de drukte die de stad naar alle waarschijnlijkheid wel heeft. Waar u ook uw personeelsactiviteit gaat laten plaatsvinden, we wensen u alvast enorm veel inspiratie en plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt