Personeelsfeest Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

Personeelsfeest Brugge

Het organiseren van een personeelsfeest is bij uitstek dé gelegenheid om de onderlinge band tussen uw collega’s te versterken en zo ook nog eens aan een stukje teambuilding te werken. Na een jaar hard werken en 100% inzet wilt u uw collega’s natuurlijk belonen met een origineel personeelsfeest. Echter is de eerste stap in het organiseren van zo’n feest al  meteen een moeilijke keuze; wat gaan jullie doen en wat is het aanbod in mijn omgeving? Wij van Onemotion kunnen ons goed voorstellen dat het elk jaar lastiger wordt om een origineel personeelsfeest te verzinnen. Veel standaard ideeën zijn saai en al jarenlang hetzelfde... Bent u toe aan inspirerende ideeën waar u en uw collega’s nog lang over zullen doorpraten? Op de pagina hieronder vind u een overzicht van alle personeelsfeesten  aangeboden in Brugge. Liever op zoek naar een personeelsfeest in de nabije omgeving van Brugge, zoals Damme, Maldegem of Torhout? Geen enkel probleem, het aanbod personeelsfeesten in Brugge is niet locatie gebonden; het feest kan zowel in de regio van Brugge of op eigen locatie worden gegeven! Heeft u nog geen keuze kunnen maken en zou u graag wat meer informatie ontvangen over ons aanbod? Druk dan op de groene knoppen om meer informatie op te vragen over een specifiek personeelsfeest in Brugge. U zult direct meer informatie ontvangen.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Brugge (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Brugge (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Brugge? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Brugge (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Brugge (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Brugge. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Brugge (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Brugge (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Brugge of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Brugge
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Brugge

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Brugge

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Brugge of omgeving? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffie-automaat? Na afloop van deze enerverende avond zult het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Brugge

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal moeten worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Alles zal draaien om die ene vragen, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega´s of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige/ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Brugge

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Brugge of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Moorddiner personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Brugge

Bij dit bedrijfsfeest in Brugge draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Popquiz personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest Brugge

Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones, diverse muziekgenres komen voorbij. Ondertussen geniet u natuurlijk van een heerlijk diner (inclusief).  Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Brugge of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Brugge
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Brugge

Tijdens dit actieve personeelsfeest concept geniet u optimaal van al het mooie dat Brugge te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Brugge met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Brugge met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Brugge. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST OMGEVING BRUGGE

De west-Vlaamse stad Brugge is een immens populaire en romantische stad waar al jarenlang duizenden toeristen op af komen. De binnenstad van Brugge is al jarenlang favoriet bij vele van haar bezoekers en dit is niet voor niets. Brugge staat namelijk sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, wat betekent dat de binnenstad van Brugge niet zomaar gewijzigd mag worden. Gelukkig maar, aangezien zijn historische sfeer hierdoor in tact zal worden gehouden. Want juist de grote verzameling oude straten, sfeervolle pleinen en mooie gevels bieden genoeg leuke plekken en ideeën voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Combineer uw personeelsfeest bijvoorbeeld met een rondvaart door de kleine kanaaltjes van het ‘’Venetië van het Noorden’’, zoals Brugge ook wel wordt genoemd. Duikt u liever dieper in de specialiteiten van België? Bezoek dan eens The Chocolate Museum, een museum geheel gewijd aan chocolade en de geschiedenis ervan. België is immens bekend om haar heerlijke chocolade! Het museum zelf is ook speciaal om te zien, aangezien het gevestigd zit in een pand wat dateert uit 1480 en perfect aansluit op de historische sferen van de stad. Wanneer u op zoek bent naar wat meer avontuur en het u lopend allemaal te langzaam af gaat, kunt u de stad ook ontdekken met een Segway. Dit is een selfstabiliserend toestel met twee wielen waarmee u de stadssfeer van Brugge op een heel andere manier kunt proeven. Op zoek naar nog meer inspiratie? Ons aanbod personeelsfeesten bieden u en uw collega’s genoeg originele ideeën in de omgeving van Brugge en in de regio van zoals Damme, Maldegem of Torhout. Waar uw keuze uiteindelijk op gaat vallen, we wensen u bij voorbaat veel plezier toe tijdens jullie personeelsfeest in Brugge.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt