Personeelsfeest Brussel

ook voor Anderlecht, Schaarbeek, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek etc.

Personeelsfeest Brussel

Bent u op zoek naar een bedrijfsfeest of personeelsfeest Brussel? Een flinke dosis inspiratie omdat u dit keer aan de beurt bent als organisator? Een feest staat gedefinieerd als een samenkomst van een groep personen voor een gedenkdag of een heuglijke gebeurtenis. Dit kan een huwelijk zijn, verjaardag, geboorte of zoals bij jullie een bedrijfsfeest. Er hoeft dus niet altijd een directe aanleiding voor te zijn. Dit zal ook de reden zijn dat jullie en bedrijfsfeest of personeelsfeest in Brussel zoeken. Een personeelsfeest met muziek, DJ, catering, entertainment of juist zonder dat alles? Wanneer u op zoek gaat naar een leuk en onvergetelijk personeelsfeest Brussel zijn er zoveel verschillende opties. Maar waar moet u als organisator beginnen? Het is belangrijk om te definiëren wat het budget is, het aantal personen, de datum en vervolgens wellicht al een richting voor een onvergetelijke bedrijfsactiviteit. Maar ook zeker zo belangrijk is de plaats waar het moet gaan plaatsvinden. In dit geval dus waarschijnlijk onze hoofdstad Brussel. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden zoals eerder genoemd. Gaat het een themafeest in Brussel worden, een avond vol muziek en dansen of een andere optie? Wat de keuze ook gaat worden, we wensen jullie enorm veel plezier en inspiratie toe met jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest Brussel.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Brussel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Brussel

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Popquiz personeelsfeest Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest Brussel

Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. Niemand wil tenslotte naar huis gaan wetende dat hij niet heeft gewonnen en zijn collega’s voor zich heeft moeten laten….In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones, diverse muziekgenres komen voorbij. Belangrijk is dus dat er een brede kennis is. TIjdens het spel geniet u ook nog van een heerlijk diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Brussel of nabije omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Brussel

Bij dit bedrijfsfeest in Brussel draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Weet u aan het eind van de avond wie de moord heeft gepleegd? En wie van uw collega’s er iets mee te maken had en wie onschuldig blijkt? Bent u dé speurneus van de avond die het mysterie oplost? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsfeest Brussel
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsfeest Brussel

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Brussel waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Brussel (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Brussel (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest in Brussel mag gaan organiseren? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Brussel (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Brussel (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Brussel. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Brussel met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Brussel met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van uw stad. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Brussel (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Brussel (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Brussel of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Brussel

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Brussel of omgeving? Wilt u een spel dat de laatste jaren zeer populair is geworden in België en dat zorgt voor een gezonde strijd tussen uw collega’s onderling? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Brussel

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal moeten worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Een eeuwenoud thema; wie is de sterkste? Niemand wil natuurlijk toegeven dat ze het spel hebben verloren. Alles zal draaien om die ene vragen, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega's of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Brussel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Brussel

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Brussel of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Waar kan hij heen zijn gegaan? Wie heeft er iets mee te maken en wie niet? Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Virtual Reality personeelsfeest game Turnhout: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Brussel: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Brussel? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeest in hoofdstad Brussel

Kiest u voor een personeelsfeest Brussel door de ligging? Of is deze stad een centraal punt, favoriet van jullie bedrijf of een andere goede reden? Europese hoofdstad Brussel is in ieder geval een plaats die veel kan toevoegen aan jullie bedrijfsfeest in Brussel. Onze hoofdstad heeft meer dan 150.000 inwoners en is de hoofdstad van zowel het Nederlandstalig als het Franstalig gedeelte van Belgie. Wist u dat de naam oorspronkelijk afstamt van Bruocsella en later Broekzele wat nederzetting bij het moeras betekend? Een leuk feitje voor bijvoorbeeld een quiz mochten jullie voor een dergelijke invulling kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is zeer zeker lastig om een originele oplossing te vinden. Wij helpen u daar graag bij met het presenteren van een origineel aanbod van diverse personeelsfeesten. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST BRUSSEL EN OMGEVING
Bent u met uw collega’s of personeel niet zo van de drukte? Ontloopt u deze liever zodat jullie in alle rust kunnen feesten? Dan heeft de omgeving van Brussel ook enorm veel te bieden. Wat te denken van de plaatsen in de directe omgeving van Brussel als Anderlecht, Schaarbeek, Elsene, Ukkel, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek? Stuk voor stuk plaatsen die als prima uitvalsbasis kunnen dienen voor een onvergetelijk personeelsfeest. Heeft u een bijzondere band met 1 van deze plaatsen dan is een personeelsfeest in de omgeving van Brussel een perfect alternatief. Wanneer uw bedrijf gevestigd is buiten Brussel dan is het voor het diverse aanbod geen probleem om een bedrijfsfeest in Brussel of omgeving op locatie uit te voeren. Handig wanneer u geen reis wil maken of een bedrijfsfeest Brussel of omgeving liever na bijvoorbeeld een bijzondere dag wilt laten plaatsvinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een feestelijke opening, een familie bezoekdag of een andere gelegenheid. Onemotion helpt u graag op weg met inspiratie. Onze insteek is dan ook niet voor niks ontmoet en inspireer. Ook in de omgeving van Brussel wensen we u alvast een inspirerende en onvergetelijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt