Personeelsfeest Gent

ook voor regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde

Personeelsfeest Gent

Een typische uitje waar veel werknemers naar uit kijken is het jaarlijkse bedrijfsfeest of personeelsfeest Gent, waarin vaak alles uit de kast wordt getrokken om u en uw collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar wat als uw ideeën op zijn en u op zoek bent naar inspiratie om het personeelsuitje of personeelsfeest in Gent of omgeving nóg leuker te maken dan vorig jaar? Wij van Onemotion bieden u een overzicht van allerlei bedrijfsfeesten en personeelsfeesten beschikbaar in de omgeving van Gent, zodat u zich kunt laten inspireren. We hebben voor ieder type bedrijf wat wils. Zin in avontuur? Wat dacht u van het bedrijfsuitje De Ontvoerde Directeur, een spannende zoektocht waarin uw collega’s op zoek gaan naar de ontvoerde directeur! Of wellicht houden u en uw collega’s liever een gezellige popquiz, waarin jullie tegen elkaar strijden tijdens het beantwoorden van vragen over diverse muziekgenres. Wilt u meer weten over het aanbod van personeelsuitjes en personeelsfeesten in Gent en andere bijkomende zaken zoals de catering enzovoorts? Vraag dan gerust meer informatie aan via onderstaande groene knoppen en ontvang direct meer informatie over het personeelsuitje of personeelsfeest van uw voorkeur. Wij wensen u veel plezier tijdens uw personeelsfeest Gent!

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Gent

Tijdens dit actieve personeelsfeest concept geniet u optimaal van al het mooie dat Gent te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Gent (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Gent (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Gent? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsfeest
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsfeest

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Gent waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Originele personeelsfeest arrangementen Gent (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Gent (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Gent. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Gent (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Gent (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Gent of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Gent

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Gent

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Gent of omgeving? Een feest of uitje waar daarna nog lang over nagepraat zal worden? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Alle collega’s gaan samen de strijd aan om te achterhalen wie de slimste is onder de collega’s. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u ook nog van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een spannende strijd toe.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Gent met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Gent met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Gent. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Popquiz personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest Gent

Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Niet alleen muziek van nu, maar zeker ook van vroeger. Diverse genres komen er voorbij; van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones. Laat u al uw collega’s achter u en wordt u de winnaar van de avond? TIjdens de soms verhitte strijd geniet u natuurlijk van een heerlijk diner (inclusief) en een drankje. Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Gent of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Laat zien dat u werkelijk alles weet over muziek van toen en nu.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Gent

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden nog over na zal worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Een strijd die van oudsher heerst, waar vele mensen zeer fanatiek in kunnen zijn omdat niemand graag wil verliezen. Alles zal draaien om die ene vraag; wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega's of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden die goed zal worden gewaardeerd. Waarbij er naast de strijd ook nog heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Gent

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Gent of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Een spannend spel waarbij slimheid en samenwerking van uw collega’s wordt gevraagd om het mysterie op te lossen. Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Moorddiner personeelsfeest Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Gent

Bij dit bedrijfsfeest in Gent draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Heeft u enig idee wie de moord heeft gepleegd? En kunt u uw collega’s bij dit spel vertrouwen of zijn er ook nog mensen die in het complot zitten? Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond en lost u het mysterie op? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u een spannend personeelsfeest toe.

Virtual Reality personeelsfeest game Gent: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Gent: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Gent? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeesten in Gent, een magische combinatie

Gent is de op één na grootste gemeente van België en barst van de historie. Gent was in de middeleeuwen een echte havenstad en vervulde een belangrijke rol in het goederentransport van lakens, wol, graan, ijzer, vis en hout door heel Europa. Door deze belangrijke handelspositie was Gent een van de rijkste steden in de regio en dat is nog steeds te zien aan haar binnenstad. Personeelsfeesten in Gent zijn in ieder geval een uitstekende gelegenheid om uw collega’s te belonen voor hun inzet en om te werken aan een stukje onderlinge teambuilding. De personeelsfeesten vinden plaats in Gent, maar zijn ook beschikbaar voor de regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde. Mocht u uw personeelsfeest of bedrijfsfeest Gent liever op een eigen gekozen locatie laten plaatsvinden behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheid.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST OMGEVING GENT
Wanneer u zich door het centrum van Gent begeeft, is het net alsof u een wandeling terug in de tijd neemt; het Stadhuis, Patershol, de Belfort van Gent... Maar een kleine greep uit alle bezienswaardigheden die deze prachtige stad te bieden heeft. Het is dan ook zeker en vast makkelijk voor te stellen dat Gent een prachtig decor biedt voor al uw type personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en andere bedrijfsactiviteiten. Neem met uw collega’s bijvoorbeeld een mooie boottocht door de grachten om de stad eens vanuit een ander oogpunt te bekijken terwijl een gids u alle leuke historische feitjes vertelt. Meer geïnteresseerd in kunst? Breng dan eens een bezoekje aan het Citadelpark, waar je twee van Gent’s mooiste musea aantreft; Het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst en het Museum voor Schone Kunsten. Wanneer u liever wat meer uitdaging zoekt in uw personeelsfeest, kijk dan eens tussen ons aanbod van verschillende soorten personeelsfeesten. Naast Gent bieden wij ook personeelsfeesten aan voor de regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertveld. Een ding is zeker, er valt genoeg te beleven in de regio Gent!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt