Personeelsfeest Leuven

ook voor regio Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest

Personeelsfeest Leuven

Personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsactiviteit of hoe u het ook noemt. Een personeelsfeest organiseren in Leuven is een prima manier om eens helemaal los te gaan met uw collega’s. Het is waarschijnlijk vast eens onderzocht maar het organiseren van een personeelsfeest Leuven draagt bij aan de werksfeer. Een win win situatie voor u en/of uw collega’s. Wat de reden ook mag zijn, met het diverse aanbod personeelsactiviteiten in Leuven voor een bijzonder personeelsfeest of bedrijfsfeest Leuven helpen we u graag op weg bij het organiseren. Ontmoet en inspireer is niet voor niks onze slogan. Wat uw keuze ook mag zijn voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest Leuven we wensen u bij voorbaat alvast veel inspiratie toe! Op naar een onvergetelijke bedrijfsactiviteit.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Leuven
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Leuven

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Leuven of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Een leuke uitdaging om samen met uw collega’s te moeten samenwerken om dit mysterie op te lossen. Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's de boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Wie van uw collega’s is goed in het ontrafelen van deze vraag? Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Popquiz personeelsfeest Leuven
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest Leuven

Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Wie heeft de meeste kennis van de muziek? Met wie van uw collega’s gaat u een team vormen zodat u de strijd gaat winnen van uw andere collega’s? Van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones, diverse muziekgenres komen voorbij. Ondertussen geniet u natuurlijk van een heerlijk diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Leuven of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Leuven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Leuven

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Leuven (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Leuven (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest in Leuven mag gaan organiseren? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Leuven (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Leuven (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Leuven. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Leuven (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Leuven (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Leuven of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Leuven
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsfeest Leuven

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Leuven waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Leuven met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Leuven met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Leuven. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Leuven
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Leuven

Bij dit bedrijfsfeest in Leuven draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. De grote vraag die door u en uw collega’s opgelost dient te worden is; wie heeft de moord gepleegd? Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond en lost u de puzzel op? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Leuven
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Leuven

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Leuven of omgeving? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Een leuke, leerzame quiz die de fanatieke strijd bij uw collega’s los zal krijgen. Want de grote vraag is; welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Wie mag deze titel dragen? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u ook nog van een heerlijk diner. Hopelijk brengt dit de collega’s na de zware strijd weer bij elkaar. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Leuven
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Leuven

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal worden gepraat? Niemand wil graag een spel verliezen, en al helemaal niet wanneer het gaat om een eeuwenoude vraag: welk geslacht is er sterker? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Alles zal draaien om die ene vraag, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega's of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality personeelsfeest game Leuven: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Leuven: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Leuven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeest Leuven, historisch genieten!

De stad van Leuven is ook een stad die er mag zijn. De gezellige pleintjes, de knusse straatjes, de mooie gebouwen, leuke winkelstraatjes en uiteraard de studenten. Leuven staat in Belgie bekend als de studentenstad. Wist u dat de KU Leuven (Katholieke Universiteit) Leuven de oudste universiteit van de Lage Landen heeft? Dit werkelijk prachtige gebouw is zelfs in het weekend helemaal afgeladen vol met studenten die zeker ook dit jaar weer willen ontwikkelen en goede resultaten willen halen. Bent u nog nooit in Leuven geweest? Bezoek dan zeker even de bibliotheek of de toren! Maar wanneer u op zoek bent naar een personeelsfeest Leuven dan heeft u wellicht al iets met de stad. U bent er al gevestigd, het is een ideale locatie of het is gewoon centraal gelegen. Wist u dat de Oude Markt van Leuven ‘de langste toog ter wereld’ genoemd wordt? Of dat het stadhuis van onze hoofdstad Brussel model heeft gestaan om het stadhuis van Leuven te bouwen? In dit stadhuis zitten maar liefst 236 beelden! U ziet wel dat Leuven een enorm mooie plaats is met veel bezienswaardigheden. Neem gerust de moeite om na een personeelsfeest in Leuven of bedrijfsfeest een overnachting te nemen om zo extra te kunnen genieten van de historische stad. Veel plezier toegewenst!

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST OMGEVING LEUVEN
Heeft u een personeelsfeest in Leuven op de agenda staan? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van deze historische stad. Combineer alle bezienswaardigheden aan een onvergetelijke dag. Leuven bruist! Maar ook wanneer jullie tijdens een bedrijfsfeest of activiteit de drukte willen ontlopen heeft de omgeving van Leuven enorm veel te bieden. De plaatsen Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest zijn plekken waar een activiteit prima kan plaatsvinden. Wanneer u als organisator verantwoordelijk bent voor het opzetten van een geslaagd event dan helpen we u graag op weg bij het vinden van wat inspiratie. Maar wat heeft u het liefste? Gaat het een activiteit worden met bijvoorbeeld een stadsspel, een groot feest inclusief DJ en volwaardige catering of misschien wel een compleet weekend inclusief overnachting. Wanneer u een personeelsfeest Leuven of omgeving moet opzetten zijn alle mogelijkheden aanwezig. En zijn de aangeboden mogelijkheden niet voldoende of aantrekkelijk? Neem dan contact met ons op zodat we voor u een perfecte oplossing kunnen vinden of zelfs wat voorstellen kunnen doen. We wensen u bij voorbaat enorm veel plezier toe in Leuven bierstad of de prachtige omgeving.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt