Personeelsfeest Limburg

Regio Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Beringen, Lommel en Overpelt.

Personeelsfeest Limburg

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest Limburg? Een bedrijfsactiviteit of personeelsfeest voor uw bedrijf in een prachtige provincie van ons mooie België? De provincie Limburg is een perfecte regio voor een onvergetelijk personeelsfeest in Limburg. Met steden als Genk, Hasselt, Maaseik, Sint-Truiden, Bree, Lommel, Neerpelt, Tongeren en nog vele andere plaatsen heeft u alle mogelijkheden om een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest te kiezen. Heeft u al een idee welke kant u op wil met uw personeelsfeest in de provincie Limburg? Een bepaald thema met casino, latin, dresscode of juist gewoon een simpel feest zonder teveel aankleding? Of het nu ludiek, inspirerend, avontuurlijk of engagerend moet zijn, we helpen u graag op weg bij het inspireren voor de organisatie van dit belangrijke evenement. Van Genk tot Neerpelt, waar ook uw feest gaat plaatsvinden het zal vast en zeker een onvergetelijk personeelsfeest in Limburg worden.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Limburg
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Limburg

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Limburg? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Dat wilt u uiteraard het liefst zelf zijn, toch? Niemand wil een heel jaar moeten horen dat hij net niet heeft gewonnen van een van zijn collega’s. Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten wie de slimste is. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Limburg
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Limburg

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Met wie van uw collega’s vormt u een team om tot de overwinning te komen? Heeft u voldoende muziekkennis om deze strijd te gaan winnen? Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingsronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Limburg of de nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Limburg

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Limburg
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Limburg

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden nog over zal worden nagepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Alles zal draaien om die ene vraag, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega's of toch de mannelijke? Een vraag die van oudsher de nodige strijd op kan leveren tussen uw collega’s. Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Limburg
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Limburg

Bij dit bedrijfsfeest in Limburg draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. De grote vraag van deze avond is; wie heeft de moord gepleegd? Samen met uw collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Maar laat u niet van de wijs brengen; niet iedereen is zo onschuldig als ze lijken….Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Limburg (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Limburg (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest in Limburg mag gaan organiseren? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Limburg (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Limburg (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van de stad. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Limburg (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Limburg (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Limburg. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality personeelsfeest game Turnhout: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Turnhout: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Turnhout? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeesten in provincie Limburg

Het organiseren van een personeelsfeest kan ontzettend veel meerwaarde bieden. Want hoe vaak gaat u nu met uw collega’s naar een feest? Hoeveel weet u nu eigenlijk van uw directe collega’s. Vaak ziet u uw collega’s vaker als uw eigen familie. Een gek feit waar niet iedereen altijd stil bij staat. Kruip samen met uw collega’s op de dansvloer en ga los op een DJ, geniet van een maaltijd tijdens een dinerspel of verken de verschillende steden in de provincie Limburg tijdens een spannend stadsspel. Het kan allemaal tijdens een personeelsfeest Limburg. Heeft u dit jaar de organisatie in handen, of organiseert u elk jaar dit personeelsfeest? Weet u wat uw collega’s of personeel kenmerkt? Laat deze eigenschappen onderdeel worden van uw bedrijfsfeest Limburg. Waar de keuze ook op gaat vallen, we helpen jullie graag op weg met de inspiratie op de verschillende pagina’s. We weten als geen ander dat het organiseren van een personeelsfeest in Limburg geen koud kunstje is. We wensen jullie alvast enorm veel plezier met jullie bedrijfsfeest en uiteraard veel inspiratie.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEESTEN IN LIMBURG
Zoals eerder beschreven zijn er zoveel steden die u van harte welkom zouden willen heten voor een personeelsfeest in Limburg. Met o.a. Genk, Hasselt, Maaseik, Sint-Truiden, Bree, Lommel, Neerpelt, Tongeren is het een provincie met voldoende aantrekkelijke plaatsen (buiten de plaatsen die nog niet in het rijtje staan). Wellicht heeft u al een keuze gemaakt voor een bepaalde stad. Is uw bedrijf daar gevestigd? Is het centraal gelegen of is het type personeelsfeest wat u wilt gaan organiseren optimaal uit te voeren in deze stad? We helpen u graag op weg. Combineer daarbij ook het unieke van elke stad. De gezellige Grote Markt van Hasselt, het prachtige openluchtmuseum in Genk, drink een trappisten biertje aan de Achelse Kluis. Maar ook de andere steden hebben voldoende mogelijkheden. Koppel een bezoek aan het Archeologisch museum in Maaseik aan uw personeelsfeest Limburg. Wist u dat de Belforttoren van Sint-Truiden geselecteerd is door UNESCO? Misschien is dit wel een vraag tijdens een quiz op uw bedrijfsfeest in de provincie Limburg. Het Brueghelmuesum Peer, oud-romeinse nederzetting in Tongeren, Vossemeren in Lommel, de Dommel bij Overpelt en alle andere plekjes in deze regio die nog niet genoemd zijn. Combineer ze met jullie bedrijfsactiviteit en geniet van het speciale wat jullie feest uniek maakt.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt