Personeelsfeest Vlaamse Kust

Regio Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Middelkerke en Koksijde.

Personeelsfeest aan de Vlaamse kust

De deining, de duinen, het zand, blije mensen, blote voeten, lachende mensen, strandtentjes en even een zomers briesje. Organiseren jullie binnenkort een personeelsfeest Vlaamse Kust? Onemotion helpt jullie graag op weg door u te inspireren met een divers aanbod aan personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en andere bedrijfsactiviteiten. Elk feest heeft zijn eigen kenmerken, eisen, wensen en mogelijkheden. Maar hoe combineert u al deze elementen voor een feest van bij wijze van spreken 800 mensen? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen met een brede glimlach naar huis zal gaan? We zeggen zeker hiermee dat het organiseren van een groot personeelsfeest aan de Vlaamse Kust zeker niet makkelijk zal zijn. Maar onmogelijk is niets! En daar zijn wij dus om u op weg te helpen. We willen u bij voorbaat alvast enorm veel inspiratie toe bij de organisatie en genot bij de bedrijfsactiviteit zelf.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Oostende
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Oostende

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Vlaamse Kust

Bij dit bedrijfsfeest aan de Vlaamse Kust draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Een heerlijke combinatie toch? Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Want wie is verantwoordelijk voor de moord die is gepleegd? Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden die tot de moord heeft geleid? Bent u dé speurneus van de avond die het mysterie gaat oplossen? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Veel plezier toegewenst.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Vlaamse Kust

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Een quiz vol met vele diverse vragen; van vragen over muziek tot vragen over algemene kennis, van inschatting tot een ronde over spelling, alles rond één allesomvattend thema: het land België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u ook nog heerlijk genieten van een diner (inclusief). Een perfecte combinatie van een fanatiek spel en lekker ontspannen dineren. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Oostende (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Oostende (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest in Oostende of omgeving mag gaan organiseren? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Oostende (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Oostende (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Oostende. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Oostende (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Oostende (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Oostende of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Vlaamse Kust

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest aan de Vlaamse Kust? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Een ludieke quiz die zelfs de meest relaxte collega’s waarschijnlijk strijdbaar maakt om uiteindelijk te winnen. Want welke collega wil nu niet straks een jaar lang de slimste genoemd worden bij de koffieautomaat? Niemand wil natuurlijk op het werk te horen krijgen dat hij het niet is geworden. Na afloop van deze enerverende avond zult u allen weten wie de slimste is geworden. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Oostende
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Oostende

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden nog over na zal moeten worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Een strijd die door iedereen meestal zeer fanatiek wordt aangegaan en antwoord geeft op een al eeuwenoude vraag; Wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega's of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden vol strijd tussen de collega’s! Waarbij er ook nog heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Onvergetelijk personeelsfeest aan de Vlaamse Kust

Bent u voordat het personeelsfeest aan de Vlaamse Kust losbarst nog even vrij? Loop dan even naar het strand, doe uw schoenen of slippers uit en laat uw voeten even bloot in het zand genieten van het zomerse gevoel. Of het nu zomer of herfst is, genieten is het altijd aan het strand. Wanneer uw bedrijfsfeest begint zullen uw voeten het strand inruilen voor de dansvloer en daar hopelijk niet meer vanaf komen. U bent als organisator, deelnemer of gangmaker uiteraard een belangrijk onderdeel van het feest. We kunnen al aangeven dat het organiseren bij de Vlaamse Kust een enorm voordeel is. U heeft namelijk al een prachtig decor met zoveel verschillende mogelijkheden. Met Blankenberge, Oostende, Knokke-Heist, Middelkerke, Koksijde en Oostduinkerke zijn er al diverse steden die een schilderachtige uitstraling hebben. Of u nu kiest voor de Oostkust, Middenkust of Westkust...u zult zo extreem kunnen genieten van het uitzicht op zee. Wist u dat er zo een 20 kilometer voor onze kust er diverse windmolens staan? Optimaal profiteren van de wind! U ziet wel dat we erg te spreken zijn over de Vlaamse Kust en dan ook blij zijn u te kunnen helpen bij het organiseren van een personeelsfeest Vlaamse Kust.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST VLAAMSE KUST
Op zoek naar een personeelsfeest aan de Vlaamse Kust? Of deelnemer aan een feest en benieuwd wat u allemaal kunt verwachten? Kijk dan eens rustig rond op deze pagina. Heeft u als organisatie uw pijlen gericht op een activiteit met daarna een personeelsfeest dan helpen we u uiteraard ook graag verder. Kies een stadsspel waarbij u geniet van alle zandstranden en/of de duinengordel of diner uitgebreid terwijl u een dinerspel doet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wist u dat Fort Napoleon ook aanwezig is aan de Vlaamse Kust? Een graag geziene plaats voor alle bezoekers jaarlijks. Maar ook Koksijde staat erg bekend onder de toeristen. Deze plaats heeft de hoogste duin (deze is wel 30 meter hoog) van de Vlaamse Kust. Maar ook het nabijgelegen Koksijde-bad, Wulpen en Oostduinkerke zorgen ervoor dat de keuze divers is. We hopen jullie enorm op weg te helpen met het organiseren van een succesvol personeelsfeest Vlaamse Kust of bedrijfsfeest aan de Vlaamse Kust. Onze slogan is niet voor niks: ontmoet en inspireer. Rest ons jullie veel succes te wensen en een onvergetelijke dag!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt