Personeelsfeest Turnhout

ook voor Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht, Arendonk

Personeelsfeest Turnhout

Of u nu op zoek bent naar een actief personeelsfeest Turnhout of een dagje relaxen samen met uw collega’s; België heeft u een variëteit aan opties te bieden! Het organiseren van een personeelsfeest blijft een uitje waar jaarlijks erg veel aandacht aan gespendeerd wordt. Het gaat immens om een groot aantal personen en de keuze aan activiteiten is reuze! Kiest u voor een volledige dag erop uit met uw collega’s of gaat u liever een compleet verzorgd weekend erop uit om zo de band met elkaar nóg meer te versterken? Het grote voordeel van een personeelsfeest is immens dat de hectiek van kantoor achter u gelaten kan worden en dat er gewerkt wordt aan een stukje teambuilding. Wij van Onemotion bieden bedrijven een compleet aanbod personeelsfeesten in Turnhout en omgeving, die zowel in de regio als op eigen locatie gegeven kunnen worden. Dit geld dus ook voor de steden Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht en Arendonk. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw collega’s kunnen betekenen? Vraagt dan snel meer informatie aan over één of meerdere personeelsfeesten op deze pagina en wie weet genieten u en uw collega’s binnenkort van een activiteit in zoals u die nog nooit heeft meegemaakt! Onemotion wenst u veel plezier toe bij uw toekomstige personeelsfeest.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Turnhout

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Turnhout
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Turnhout

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingsronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Wat weet u allemaal over uw eigen land? En durft u de sportieve strijd aan te gaan met uw collega’s? Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u samen heerlijk genieten van een diner (inclusief) en nog even napraten over de quiz. Wie gaat vol voor de overwinning? Leer uw collega's op een andere manier kennen. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Turnhout of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Turnhout (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Turnhout (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Turnhout of omgeving? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Turnhout (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Turnhout (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Turnhout. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Turnhout (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Turnhout (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Turnhout of omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Turnhout
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Turnhout

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Turnhout of omgeving? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Welke collega weet het meest van allerlei onderwerpen, zoals onder andere algemene kennis, muziek, kunst en geschiedenis? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten wie de slimste mag worden genoemd. Gedurende het personeelsfeest geniet u ook nog van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Veel plezier toegewenst.

Moorddiner personeelsfeest Turnhout
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Turnhout

Bij dit bedrijfsfeest in Turnhout draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Wie heeft de moord gepleegd? Wie is er verdacht in dit spel en wie heeft er niets mee te maken? Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Turnhout? Vraag dan onderstaand vrijblijvend meer informatie aan en ontvang meer informatie.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Turnhout
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Turnhout

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden over na zal moeten worden gepraat? Dit spel triggert de eeuwenoude vraag; wie behoort tot de beste, de mannen of de vrouwen? Alles zal draaien om die ene vraag, en dit zal de nodige sportieve strijd met zich meebrengen onder uw collega’s Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige/ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u een onvergetelijk personeelsfeest toe.

Virtual Reality personeelsfeest game Turnhout: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Turnhout: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Turnhout? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeest in het mooie Turnhout

Op zoek naar een personeelsfeest in de bovenste streken van België? Het mooie Turnhout ligt in het noordoosten van de provincie Antwerpen, wat het de hoofdstad van de Antwerpse Kempen en van het arrondissement maakt. Wanneer u op zoek gaat naar bezienswaardigheden in het centrum van Turnhout vallen haar historische gebouwen eigenlijk meteen op. De mooie watertoren, het Paterspand en het opgepoetste stationsgebouw grijpen ongetwijfeld uw aandacht. Het Paterspand wordt immens het Louvre van Turnhout genoemd; door zijn renovatie in de jaren 80 is dit klooster een prachtige combinatie van historische architectuur en hedendaagse kunst. Is dit geen geweldig decor voor een personeelsfeest? En wilt u voorafgaand of na afloop nog even genieten van Turnhout? Boek dan gewoon een nachtje bij en leer de stad eens beter kennen.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST TURNHOUT EN OMGEVING
Wie Turnhout zegt denkt aan de mooie historie en het gezellige centrum. Een personeelsfeest organiseren in Turnhout is dus een ware aanrader. Naast zijn prachtige architectuur staat Turnhout ook bekend om de speelkaart. Speelkaarten, authentieke machines en diverse drukpersen spelen de hoofdrol in de stad door het Nationaal Museum van de Speelkaart. In 1826 werden de eerste speelkaarten gedrukt door Pieter Jozef Brepols, wat de start was van een internationale nijverheid. Een leuk en leerzaam museum om samen met uw collega’s tijdens een personeelsfeest te bezoeken en zo eens dieper in de geschiedenis van Turnhout te duiken. Er is in ieder geval genoeg te beleven in het Belgische Turnhout. Geen wonder ook, aangezien de stad een thuis biedt aan rond de veertig duizend inwoners en het een rijke economie heeft. Dit vraagt om veel originele en leuke personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Kijk snel eens naar ons aanbod personeelsfeesten en wie weet geniet ook u binnenkort van een geweldige dag samen met uw collega’s! Op zoek naar personeelsfeesten in de omgeving van Turnhout, zoals de steden Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht en Arendonk? Dit is ook geen probleem, het aanbod personeelsfeesten van Onemotion is flexibel en kan zowel in de regio van Turnhout als op eigen locatie uitgevoerd worden.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt