Leuke stadsspelen in Vlaanderen

In Antwerpen, Aalst, Brugge, Gent, Brussel, Mechelen, Limburg, Vlaamse Kust etc.

vrijgezellenfeest.jpg

Een inspirerend Stadsspel

Heeft u een leuk uitje in het vooruitzicht en bent u op zoek naar een uitdagend stadsspel om de prachtige steden van ons mooie België te verkennen? Er zijn diverse spelen die u wellicht bekend in de oren klinken. Zo is er o.a. de bekende film The Hangover of The Phone.  Wie is de verrader gaat over een aantal kandidaten die samen moeten werken om geld te verdienen. Echter is er een kandidaat die het spel en de anderen saboteert, de zogenaamde verrader. Kijkt u regelmatig naar series zoals “The Phone” en vraagt u zich af hoe het zou zijn om zelf aan zo’n serie deel te nemen? Nu hoeft u hiervoor niet meer te solliciteren bij de tv maar kunt u dit stadsspel en overige spelen gewoon met uw eigen vrienden doen! Wilt u meer weten over deze leuke stadsspelen in Vlaanderen? Klik dan op de onderstaande regio link van uw keuze en vraag meer informatie aan.

Klik hieronder op de Stadsspel regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Stadsspel Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Stadsspel Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Stadsspel Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Stadsspel Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Stadsspel Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Stadsspel Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Stadsspel Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Stadsspel Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Stadsspel Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Stadsspel Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Stadsspel Limburg

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest stadsspel

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende stadsspel concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime Target stadsspel

Tijdens dit Crime stadsspel in steden als Antwerpen, Brussel, Gent, Oostende, Aalst, Limburg etc, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over dit Crime stadsspel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ludieke seksquiz als stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ludieke seksquiz als stadsspel

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in uw stad. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game stadsspel

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit stadsspel als bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor mannen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als leuk en spannend stadsspel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als leuk en spannend stadsspel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Ontdek de Verrader Stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Vlaamse steden als Antwerpen, Oostende, Brugge, Gent, Brussel, Limburg etc. Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over dit stadsspel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als stadsspel

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest of groepsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS stadsspel
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

GPS stadsspel

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Vlaanderen. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop van dit gps stadsspel wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in de stad van uw keuze zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in de stad van uw keuze, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

OVER DEZE ACTIVITEIT

Weet u genoeg informatie over uw vrienden zodat u na iedere ronde zoveel mogelijk vragen goed kunt beantwoorden en de verrader ontmaskert? Of zetten uw vrienden u op het verkeerde been en heeft u het bij het verkeerde eind? Of wat zou u ervan vinden om zelf de verrader te spelen en te proberen uw beste vrienden, die u wellicht al jaren kent, om de tuin te leiden? Het kan allemaal in dit wervelende, onverwachte spel! Wie weet ziet u talenten die u nooit van uw vrienden had verwacht! Of wat dacht u van “The Hangover” city game, gebaseerd op de gelijknamige film waarin een groep hechte vrienden na een heftige avond wakker worden en niet meer weten wat er allemaal is gebeurd. Weet u waar de toekomstige bruidegom gebleven is? En waar de baby in de kast ineens vandaan komt? Wellicht vindt u ook een tijger in de badkamer... Wat voor spannende avond heeft u met uw (vrijgezelle) vrienden beleefd? Bent u nieuwsgierig geworden naar een van de stadsspelen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meteen informatie over de City game mogelijkheden in België en niets belemmerd u meer om uw eigen serie te maken! We wensen u alvast heel veel plezier toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt