Teambuilding Amsterdam

Voor bedrijfsuitjes, vergaderlocaties, personeelsfeest concepten en teambuilding reizen in de omgeving van Amsterdam.

vrijgezellenfeest.jpg

Teambuilding Amsterdam

Zoekt u naar een teambuilding in Amsterdam? Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden voor u. De afwisseling tussen hard werken en plezier maken met uw collega’s is erg belangrijk. Het doet de sfeer in het bedrijf goed als alle collega’s elkaar ook op een informele manier leren kennen. Wilt u een keer wat anders dan anders organiseren als teambuildingactiviteit? Daar kunnen wij u zeker mee verder helpen. Wij hebben een groot aanbod teambuilding activiteiten in Amsterdam. Deze bruisende stad staat bekend om alle verschillende activiteiten en biedt hierdoor mogelijkheden die voldoen aan verschillende budgetten en groepsgroottes. Of het nu gaat om een spannende speurtocht door de historische straten van de stad, een inspirerende workshop waarin creativiteit en samenwerking centraal staan, of bent u juist op zoek naar een sportieve activiteit die de competitieve kant van alle collega’s naar boven haalt, wij hebben voor elk wat wils. De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen u graag een onvergetelijke teambuilding voor alle collega’s te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een activiteit die gericht is op teambuilding, communicatie of simpelweg een leuke dag vol plezier en ontspanning. Wij streven ernaar uw teambuilding ervaring in Amsterdam tot een succes te maken, met als uitgangspunt samenwerking, creativiteit en plezier.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsfeest voor de Nederlandse Kust (niet ver van Amsterdam)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsfeest voor de Nederlandse Kust (niet ver van Amsterdam)

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest niet ver van Amsterdam? En dan het liefste op een bijzondere locatie in Holland? Dan is een teambuilding in Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld). 

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Dit bedrijfsuitje in Amsterdam of één van de ruim 80 steden in Nederland heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Amsterdam

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in Amsterdam zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Amsterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Amsterdam? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

VR hotel moordspel in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Amsterdam

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Amsterdam

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Circuit Zandvoort Experience als locatie voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam

Circuit Zandvoort Experience als locatie voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam

De formule 1 liefhebbers zijn zeker en vast bekend met Race Circuit Zandvoort. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen bedrijfsevenement of teambuilding activiteit te organiseren op het circuit (optioneel met overnachting)? Ga zelf racen op het circuit, duik de pitbox in met uw collega's of race op de professionele race simulatoren. Na afloop geen niet u natuurlijk van een heerlijke tijd op het strand van Zandvoort aan Zee (op loopafstand van het circuit). Dit wordt een uniek bedrijfsuitje of teambuilding weekend in de omgeving van Amsterdam.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Amsterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Amsterdam? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Filmwedstrijd als teambuilding in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding in Amsterdam

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring in Amsterdam? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit door heel Nederland? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding in Amsterdam

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in ruim 80 steden van Nederland (van Amsterdam tot Rotterdam, van Breda tot Utrecht)? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke 3-gangen maaltijd genuttigd in de binnenstad van van de stad van uw keuze in Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Happen, Stappen, Varen als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen als bedrijfsuitje in Amsterdam

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat de stad van uw keuze te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad van uw keuzen in Amsterdam of 25 andere steden in Nederland. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in de stad van uw keuze ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Amsterdam

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend (het diner is inbegrepen bij dit arrangement). Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Winter Wonderland teambuilding in Amsterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Amsterdam of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Amsterdam of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijfsuitjes in de omgeving van Amsterdam

Amsterdam biedt een uniek decor voor uw teambuilding. De mogelijkheden voor alle groepsgroottes zijn eindeloos in de hoofdstad Amsterdam. De stad trekt niet voor niets talloze toeristen ieder jaar vanwege de vele bezienswaardigheden. Van de beroemde grachten tot iconische locaties zoals het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, Amsterdam biedt een overvloed aan culturele ervaringen. Daarnaast kunt u in Amsterdam genieten van een bruisend stadsleven, er zijn diverse winkels, restaurants en cafés. Ook is het gemakkelijk om vanuit Amsterdam andere mooie plekken in de omgeving te ontdekken, zoals de Keukenhof of de typerende windmolens van de Zaanse Schans. Ook vanuit Vlaanderen is Amsterdam een ideale keuze. Amsterdam is goed te bereiken met zowel de auto als bijvoorbeeld de trein. Bovendien biedt de stad een goed openbaar vervoersnetwerk waardoor u zich makkelijk van A naar B kan verplaatsen om zo veel mogelijk van de stad te ontdekken. Of u nu de historische binnenstad gaat verkennen, creatieve workshops gaat bijwonen of gaat genieten van culinaire hoogstandjes, Amsterdam heeft het. We kijken ernaar uit u in de organisatie van de teambuilding te kunnen ondersteunen en er voor u en het hele team een onvergetelijk uitje van te maken. 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt