Teambuilding in Nederland

Voor bedrijfsuitjes door heel Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Haarlem, Scheveningen (bij Den Haag) en veel meer.

vrijgezellenfeest.jpg

Teambuilding Nederland: van Amsterdam tot Rotterdam, van Scheveningen tot het Ijsselmeer

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit over de grens in Nederland, dan zijn er verschillende leuke alternatieven waaruit u kunt kiezen. Bent u op zoek naar een fysiek intensieve activiteit of liever toch wat minder intensief? En wilt u de overnachting zelf regelen of wilt u dat deze bij de teambuilding activiteit inbegrepen is? Of bent u zelfs op zoek naar een locatie waar zowel het bedrijfsuitje zelf als de overnachting plaats kunnen vinden? Het zijn belangrijke vragen die u zult gaan beantwoorden in de voorbereiding van uw teambuilding activiteit in Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, klik dan op de onderstaande groene button voor een overzicht van alle teambuilding activiteiten in Nederland per stad, of bekijk de opties op deze pagina zelf (ook met leuke overnachtingsmogelijkheden).

Forteiland Ijmuiden: bijzonder team building locatie voor de Nederlandse Kust
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder team building locatie voor de Nederlandse Kust

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest? En dan het liefste op een bijzondere locatie in Holland? Dan is een teambuilding in Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld). 

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering (kijk ook op vergaderlocaties in Amsterdam voor meer locaties in deze regio), teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Uw eigen eiland in Nederland als teambuilding locatie niet ver van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Uw eigen eiland in Nederland als teambuilding locatie niet ver van Rotterdam

Voor feesten en vergaderingen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Bent u van plan een zakelijk evenement te organiseren voor een bijzondere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een verrassende locatie? Misschien dat uw eigen eiland dan een mooie optie is? Gelegen in de omgeving van Rotterdam bevindt zich een eiland waarop van alles mogelijk is. Van feesten tot vergaderen tot zelfs overnachten.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, teambuilding activiteit of vergadering op uw eigen eiland in Nederland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding op het strand van Scheveningen in Nederland
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding op het strand van Scheveningen in Nederland

Optioneel met overnachting

Het is misschien wel de leukste badplaats van Nederland: het mooie Scheveningen. En wist u dat het ook mogelijk is om een teambuilding weekend of bedrijfsuitje met overnachting te organiseren in deze kustplaats? Heel veel verschillende strandactiviteiten zijn mogelijk (van Archery tag tot katapult bouwen, van expeditie Robinson tot strandfeest). Optioneel is het mogelijk om een overnachting te regelen bij dit bedrijfsuitje. Wilt u meer weten over dit leuke teambuilding weekend in het Nederlandse Scheveningen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat alvast veel plezier toe.

VR hotel moordspel in Nederland
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Nederland

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Nederland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Nederland
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Nederland

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in diverse steden in Nederland zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Nederland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Holland (mogelijk op iedere locatie)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Holland (mogelijk op iedere locatie)

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring in Nederland? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit door heel Nederland? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding in Nederland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Teambuilding in Nederland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold

Vergaderen, feesten en overnachten in de Nederlandse natuur: kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken etc.

Wilt u er even tussenuit met de mensen van uw team en dan het liefste wat verder weg in het buitenland? En bent u daarom op zoek naar een heidag plek in de natuur waar u kunt genieten van een schitterend kampvuur of een heerlijke sauna? Of bijvoorbeeld een mooie tocht door de natuur per mountainbike? Dan is deze plek in de natuur een echte aanrader. Overnachten doet u in een van de stijlvolle tiny houses. Kijk voor andere heidag plekken in Nederland op heidag organiseren in Nederland.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Meesterbrein stadsspel met diner in Nederland
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Nederland

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Nederland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding over de grens in Nederland bij Biestheuvel met overnachtingsmogelijkheden op 30 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding over de grens in Nederland bij Biestheuvel met overnachtingsmogelijkheden op 30 km van Turnhout

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoekt u een evenementenlocatie waar van alles mogelijk is? En is het geen probleem dat deze locatie is gelegen net over de grens in Nederland (op 30 km afstand van zowel Lommel als Turnhout)? Dan is feestlocatie de Biestheuvel wellicht een mooie keuze voor uw evenement.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren (Nederland) op 30 km van Turnhout, Lommel en Pelt

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wilt u meer informatie over het organiseren van een feest, evenement of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bijzondere teambuilding in Nederland: Circuit Zandvoort Experience

Bijzondere teambuilding in Nederland: Circuit Zandvoort Experience

De formule 1 liefhebbers zijn zeker en vast bekend met Race Circuit Zandvoort. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen bedrijfsevenement of teambuilding activiteit te organiseren op het circuit (optioneel met overnachting)? Ga zelf racen op het circuit, duik de pitbox in met uw collega's of race op de professionele race simulatoren. Na afloop geen niet u natuurlijk van een heerlijke tijd op het strand van Zandvoort aan Zee (op loopafstand van het circuit). Dit wordt een uniek bedrijfsuitje of teambuilding weekend in Nederland.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding door heel Nederland (ruim 80 steden)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding door heel Nederland (ruim 80 steden)

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in ruim 80 steden van Nederland (van Amsterdam tot Rotterdam, van Breda tot Utrecht)? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke 3-gangen maaltijd genuttigd in de binnenstad van van de stad van uw keuze in Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Happen, Stappen, Varen als teambuilding in Nederland (ruim 25 steden)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen als teambuilding in Nederland (ruim 25 steden)

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat de stad van uw keuze te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad van uw keuzen in Nederland (keuze uit ruim 25 steden). Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in de stad van uw keuze ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Nederland
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Nederland

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in STAD? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Nederland
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Nederland

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Nederland? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Nederland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit in Nederland

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in elke stad van Nederland? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Nederland (ruim 80 steden)
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Nederland (ruim 80 steden)

Dit bedrijfsuitje in één van de ruim 80 steden in Nederland heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Winter Wonderland teambuilding in Nederland
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Nederland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland personeelsfeest concept in Nederland? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Hotel Landduin in Nederland: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse teambuilding op 35 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin in Nederland: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse teambuilding op 35 km van Turnhout

5 groepsaccommodaties met vergaderlocaties en overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding met overnachting in Nederland in een compleet andere setting? Wellicht is een groepsaccommodatie over de grens in Nederland dan een passende locatie voor uw gezelschap? Op slechts 35 kilometer van Turnhout, bevindt zich de veelzijdige groepsaccommodatie van Hotel landduin. Hier kunt u met kleinere of grotere groepen terecht voor een meerdaagse teambuilding.

Smiley face Gelegen in Hapert (Nederland) op 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een meerdaagse vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Bedrijfsuitjes in Nederland: van Amsterdam tot Rotterdam

In Nederland is genoeg te beleven op het gebied van teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Een bezoek aan het centrum van Amsterdam of aan het strand van Scheveningen of Zandvoort, zijn populaire bestemmingen voor een personeelsuitje bij de Noordburen. Ook het IJsselmeer trekt jaarlijks veel bedrijven uit België en Duitsland naar Nederland toe. Om hier vervolgens naar hartenlust te kunnen zeilen. Een bijzondere locatie in Nederland is Forteiland Ijmuiden dat voor de kust ligt, niet ver van Amsterdam. Hier is van alles mogelijk op het gebied van teambuilding activiteiten. Handig is ook dat er op de kade kan worden overnacht en dat het bedrijfsuitje heel gemakkelijk kan worden gecombineerd met een uitstapje naar het centrum van Amsterdam. Rotterdam is een stad die misschien in eerste instantie niet op uw verlanglijst zal staan. Maar deze moderne stad met iconische bezienswaardigheden als de Erasmusbrug, de Euromast en de fantastische Markthal bruist aan alle kanten. Hier kunt u wellicht ook een uitstap maken door de Rotterdamse haven per boot. Leuk is ook om te overnachten niet ver van Rotterdam (Spijkenisse) op uw eigen eiland. Heeft u al zin gekregen in een bedrijfsuitje in Holland? Bekijk dan op deze pagina de mogelijkheden van uw teambuilding trip naar Nederland.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt