Teambuilding Rotterdam

Voor bedrijfsuitjes, vergaderlocaties, personeelsfeest concepten en teambuilding reizen in de omgeving van Rotterdam.

Teambuilding Rotterdam

Wilt u samen met uw collega’s een teambuilding doen in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan activiteiten in Rotterdam op een rijtje gezet zodat u de juiste keuze kan maken voor een onvergetelijk uitje met uw bedrijf. Niks is zo belangrijk als een goede sfeer binnen een bedrijf. Een gezellig informeel teambuilding uitje zal hier gegarandeerd aan bijdragen. Rotterdam is de perfecte plek voor een teambuilding activiteit met een groot aanbod aan mogelijkheden voor teambuilding activiteiten. Wij staan voor u klaar om samen een onvergetelijke teambuilding ervaring neer te zetten voor alle collega’s. De havenstad Rotterdam biedt allerlei mogelijkheden die passen bij verschillende budgetten en verschillende groepsgroottes. U kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie havenrondvaart waarbij u en uw team meer te weten komen over de maritieme geschiedenis van deze stad. Of het nu gaat om het verkennen van de haven, het deelnemen aan spannende citygames, creatief bezig zijn tijdens workshops of samen sporten, wij zorgen ervoor dat uw teambuilding ervaring in Rotterdam onvergetelijk wordt. Het doel is om samenwerking, creativiteit en plezier te combineren en als collega’s dichter bij elkaar te komen.

Uw eigen eiland als vergaderlocatie niet ver van Rotterdam (Nederland)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Uw eigen eiland als vergaderlocatie niet ver van Rotterdam (Nederland)

Voor feesten en vergaderingen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Bent u van plan een zakelijk evenement te organiseren voor een bijzondere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een verrassende locatie? Misschien dat uw eigen eiland dan een mooie optie is? Gelegen in de omgeving van Rotterdam bevindt zich een eiland waarop van alles mogelijk is. Van feesten tot vergaderen tot zelfs overnachten.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering op uw eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Filmwedstrijd als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding in Rotterdam

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als teambuilding Rotterdam

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke 3-gangen maaltijd genuttigd in de binnenstad van Rotterdam. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Rotterdam. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Rotterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Rotterdam? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Happen, Stappen, Varen als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen als teambuilding in Rotterdam

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Rotterdam te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Rotterdam. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Commercial maken als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding in Rotterdam

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Rotterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Rotterdam? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding in Rotterdam

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Rotterdam

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend (het diner is inbegrepen bij dit arrangement). Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Winter Wonderland teambuilding in Rotterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Rotterdam of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Rotterdam of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijfsuitjes in de omgeving van Rotterdam

Rotterdam biedt een uniek decor voor een teambuilding. De mogelijkheden die deze stad te bieden heeft zijn eindeloos. Van de indrukwekkende architectuur, zoals de Erasmusbrug en de Markthal, tot culturele hoogtepunten zoals het Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal, Rotterdam biedt een overvloed aan diverse ervaringen. De stad staat bekend om haar moderne skyline en levendige sfeer, je kunt hier dan ook heerlijk culinair genieten in alle verschillende restaurants en cafés. Ook voor teams die uit Vlaanderen komen, is Rotterdam een uitstekende keuze voor een teambuilding. Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar door de centrale ligging en de goede verbindingen. Bovendien heeft Rotterdam ook verschillende goede mogelijkheden voor accommodatie, ook variërend voor elk budget en voorkeuren. Kortom, Rotterdam biedt een unieke en veelzijdige omgeving voor teambuilding. Of u en uw collega’s nou geïnteresseerd zijn in architectuur, cultuur of culinair genot Rotterdam heeft het allemaal. Wij staan met alle plezier voor u klaar om u verder te helpen met het organiseren en plannen van een onvergetelijke teambuilding ervaring waar alle collega’s nog lang over na zullen praten!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt