Teambuilding weekend

Voor teambuilding weekenden in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa.

vrijgezellenfeest.jpg

Teambuilding weekend in Nederland, Ardennen, Duitsland of meer.

Uw zoektocht naar een origineel teambuilding weekend begint hier. We inspireren u graag met diverse ideeën in binnen- en buitenland. Een teambuilding weekend of teambuilding reis organiseren is een dankbare taak. Niet gemakkelijk maar daar helpen we u graag bij. De eerste stap is kijken naar het beschikbare budget. Hier kunt u immers uithalen wat de mogelijkheden zijn van en voor de groep. Gaat u graag naar het buitenland of blijft u liever in de buurt. Kiest u voor een actief teambuilding weekend in Nederland of Vlaanderen of mag het iets rustiger aan. En wanneer u kiest om in België te blijven kiest u dan voor bijvoorbeeld de Vlaamse kust, de Belgische Ardennen of toch een mooie stad. In dit laatste geval zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden. Zo heeft bijvoorbeeld Antwerpen zoveel moois te bieden, is Leuven historisch en schitterend maar zijn steden als Hasselt, Kortrijk, Brugge, Brussel minstens net zo mooi. En elk van deze steden heeft weer eigen mogelijkheden voor een teambuilding. Wat te denken van culinaire activiteiten gekoppeld met het verkennen van de stad. Of juist een spannende city game waarin samenwerken cruciaal is voor een goede uitkomst. Op deze pagina hopen we u goed op weg te helpen met creatieve ideeën om u zo op weg te helpen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en zet zo de eerste stap. Wij wensen u veel inspiratie toe.

Hier vindt u meer informatie over bedrijfsuitjes met overnachtingsmogelijkheden.

Teambuilding weekend Nederland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Teambuilding weekend Nederland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold

Vergaderen, feesten en overnachten in de Nederlandse natuur: kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken etc.

Wilt u er even tussenuit met de mensen van uw team en dan het liefste wat verder weg in het buitenland? En bent u daarom op zoek naar een plek in de natuur waar u kunt genieten van een schitterend kampvuur of een heerlijke sauna? Of bijvoorbeeld een mooie tocht door de natuur per mountainbike? Dan is deze plek in de natuur een echte aanrader. Overnachten doet u in een van de stijlvolle tiny houses. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie over deze teambuilding locatie in Nederland of ga naar andere teambuilding weekend mogelijkheden in Nederland.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere locatie voor een teambuilding weekend voor de Nederlandse Kust
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere locatie voor een teambuilding weekend voor de Nederlandse Kust

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest? En dan het liefste op een bijzondere locatie in het buitenland? Dan is Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten (optioneel) is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld).

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Teambuilding weekend op het strand van Scheveningen (Nederland)
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding weekend Nederland op het strand van Scheveningen

Voor vergaderen, feesten en teambuilding op het strand (overnachten optioneel).

Het is misschien wel de leukste badplaats van Nederland: het mooie Scheveningen. En wist u dat het ook mogelijk is om een teambuilding weekend of bedrijfsuitje met overnachting te organiseren in deze kustplaats? Heel veel verschillende strandactiviteiten zijn mogelijk als teambuilding in Scheveningen (van Archery tag tot katapult bouwen, van expeditie Robinson tot strandfeest). Optioneel is het mogelijk om een overnachting te regelen bij dit bedrijfsuitje. Wilt u meer weten over dit leuke teambuilding weekend in Nederland op Scheveningen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat alvast veel plezier toe.

Lang teambuilding weekend in Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Lang teambuilding weekend in Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Het beschreven voorbeeld is 4 nachten, maar dit kan worden aangepast aan uw wensen.

Heeft uw personeel dit jaar echt iets buitengewoons gepresteerd? Of wilt u een bepaalde partner bedanken voor een jarenlange samenwerking? Waarom geeft u ze dan geen lang teambuilding weekend in Spanje cadeau? En dan wel aan de Costa Brava vlakbij Alicante om precies te zijn? Daar staat een kleinschalige incentive reis organisatie klaar voor jullie om er een geweldige incentive reis ervaring van te maken. Deze reis kan helemaal aan jullie wensen worden aangepast. Om een idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is,  hebben we hieronder een voorbeeld reis programma weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze incentive reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen.

Teambuilding weekend in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Teambuilding weekend in de Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wie denkt aan outdoor activiteiten, denk al vrij snel aan de ruige Ardennen. In dit schitterende gebied is bijna alles mogelijk.  Het is dan ook niet raar dat wel jaar vele groepen uit België,  Nederland en erbuiten naar de Ardennen komen voor het organiseren van een intensief bedrijfsuitje of teambuilding weekend. Van raften tot abseilen, van BBQ-en tot kampvuur maken, u gaat het vast allemaal beleven. Overnachten kan in aangename chalets. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in de Ardennen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Uw eigen eiland teambuilding weekend Nederland locatie niet ver van Rotterdam (Nederland)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Uw eigen eiland teambuilding weekend Nederland locatie niet ver van Rotterdam (Nederland)

Voor feesten en vergaderingen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Bent u van plan een zakelijk evenement te organiseren voor een bijzondere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een verrassende locatie? Misschien dat uw eigen eiland dan een mooie optie is? Gelegen in de omgeving van Rotterdam bevindt zich een eiland waarop van alles mogelijk is. Van feesten tot vergaderen, van teambuilding activiteiten tot zelfs overnachten.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding weekenden,feest of vergadering op uw eigen eiland in Nederland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: teambuilding weekend in Nederland op 30 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: teambuilding weekend in Nederland op 30 km van Turnhout

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoekt u een evenementenlocatie waar van alles mogelijk is? En is het geen probleem dat deze locatie is gelegen net over de grens in Nederland (op 30 km afstand van zowel Lommel als Turnhout)? Dan is feestlocatie de Biestheuvel wellicht een mooie keuze voor uw evenement. Kijk voor andere bedrijfsuitjes in deze regio ook op bedrijfsuitjes in Tilburg.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren (Nederland) op 30 km van Turnhout, Lommel en Pelt

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wilt u meer informatie over het organiseren van een feest, evenement of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Filmwedstrijd als teambuilding weekend
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding weekend

Overnachtingen optioneel, mogelijk in heel België, Nederland of Duitsland

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Eendenrally (2cV) als onderdeel van een teambuilding weekend
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally (2cV) als onderdeel van een teambuilding weekend

Overnachtingen optioneel, mogelijk in heel Vlaanderen.

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Teambuilding weekend op het Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€450 p.p.

Teambuilding weekend Nederland op het Circuit Zandvoort

De formule 1 liefhebbers zijn zeker en vast bekend met Race Circuit Zandvoort. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen bedrijfsevenement te organiseren op het circuit (optioneel met overnachting)? Ga zelf racen op het circuit, duik de pitbox in met uw collega's of race op de professionele race simulatoren. Na afloop geen niet u natuurlijk van een heerlijke tijd op het strand van Zandvoort aan Zee (op loopafstand van het circuit). Dit wordt een uniek bedrijfsuitje of teambuilding weekend.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor teambuilding weekend of week op 35 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor teambuilding weekend of week op 35 km van Turnhout

5 groepsaccommodaties met vergaderlocaties en overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding met overnachting in een compleet andere setting? Wellicht is een groepsaccommodatie over de grens in Nederland dan een passende locatie voor uw gezelschap? Op slechts 35 kilometer van Turnhout, bevindt zich de veelzijdige groepsaccommodatie van Hotel landduin. Hier kunt u met kleinere of grotere groepen terecht voor een meerdaagse teambuilding.

Smiley face Gelegen in Hapert (Nederland) op 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een meerdaagse vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Teambuilding weekend België vol mooie herinneringen

Vaak één keer per jaar heeft een bedrijf een jaarlijkse activiteit om ervoor te zorgen dat het team goed bij elkaar blijft en/of sterker kan worden. Waar het ene bedrijf kiest voor een teamuitje gaat de ander voor een compleet teambuilding weekend in België of erbuiten. Kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Nederland. Hier kun je genieten van een bedrijfsuitje in Amsterdam, een teambuilding in Rotterdam of één van de andere steden. De mogelijkheden zijn immers niet beperkt. Ook in Vlaanderen hebben we hele mooie bestemmingen voor een dergelijk evenement. Zo is de Vlaamse kust schitterend met Oostende en bijvoorbeeld Oostduinkerke. Ideaal voor bijvoorbeeld lekker dineren en beach games. Wilt u het iets uitdagender dan genieten wij ook van veel schitterende natuur in de Belgische Ardennen. Jaarlijks vinden veel toeristen hun weg naar deze prachtige omgeving. Waarom niet kiezen voor een teambuilding weekend vol teambuilding, activiteiten en schitterende natuur. Hier zult u uw collega’s zeer zeker veel beter leren kennen. Maar ook historisch Brugge is een mooie uitvalsbasis. De verschillende kanaaltjes, bruggen en natuurlijk de historische bezienswaardigheden zorgen voor een perfecte basis boor een teambuilding weekend in België. Laat u verrassen door de mogelijkheden, bedenk het zelf of laat u inspireren. Met een jarenlange ervaring kunnen de organisaties een perfect plan opstellen op basis van uw wensen en budget. Laat u inspireren op weg naar een onvergetelijk weekend in het mooie Vlaanderen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt