De leukste vrijgezellenavond van Vlaanderen

In Antwerpen, Limburg, Brussel, Gent, Leuven, Brugge etc.

vrijgezellenfeest.jpg

Van vrijgezellendag tot -avond

Trouwen doen de meeste mensen maar één keer in hun leven. En dat maakt een vrijgezellenavond dan ook tot een unieke activititeit. Eentje die onvergetelijk dient te zijn. En juist daarom hebben wij een aantal bijzondere activiteiten voor u op een rijtje gezet in de inspirerende steden Antwerpen, Brugge, Leuven, Limburg, Gent etc. Van vrijgezellendag tot avond, u vindt vast wel een activiteit die aansluit bij uw wensen. Combineer uw vrijgezellenavond met een spannend moorddiner, een leuke stadswandeling door Brugge, of een rondvaart op de Schelde in Antwerpen. Of wat dacht u van een heerlijke kroegentocht door de fenomenale binnenstad van Gent? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op één van de onderstaande stedenlinks en u krijgt direct ons totale aanbod te zien in de betreffende stad of regio.

Klik hieronder op de vrijgezellenavond regio van uw keuze

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Vrijgezellenavond Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Vrijgezellenavond Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Vrijgezellenavond Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Vrijgezellenavond Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Vrijgezellenavond Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Vrijgezellenavond Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Vrijgezellenavond Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Vrijgezellenavond Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenavond Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenavond Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Vrijgezellenavond Limburg

Leuke vrijgezellenavond activiteiten in Vlaanderen

- een unieke vrijgezellenfeest City Game (The Hangover, Sex and the City, etc.)
- een graffiti workshop in Antwerpen, Gent of één van de andere Vlaamse steden
- een verleidelijke workshop Burlesque als invulling van je vrijgezellenavond
- een heerlijke cocktail workshop in Antwerpen of één van de andere steden in Vlaanderen.
- een lekker dinerspel (Van Wie is de verrader tot de Slimste aan tafel)
- een tropische salsa workshop in Antwerpen of één van de andere steden
- een maak je eigen speelfilm, lipdub of videoclip groepsuitje
- een heerlijk CSI moorddiner
- en nog veel meer activiteiten voor je vrijgezellenavond 

Cluedo als vrijgezellenavond idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenavond idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Moorddiner als vrijgezellenavond idee
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenavond idee

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

The City Escape Game als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenavond

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenavond, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenavond idee
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenavond idee

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenavond

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het zijn momenten waarvan we vele jaren later nog precies weten wat we aan het doen waren toen het gebeurde. We hebben het dan over die ene belangrijke wedstrijd van onze favoriete voetbalclub of ons nationale team. En die ene goal of dat schot op de paal staan nog altijd vers in ons geheugen gegrift.  Hoog tijd om ons geheugen te testen tijdens deze leuke voetbalquiz. Ga de strijd aan met uw vrienden of vriendinnen en kroon uzelf tot Koning of Koningin Voetbal. Een titel die natuurlijk iedereen graag wil winnen. Wilt u meer weten over deze ludieke vrijgezellenfeest activiteit in uw regio? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Met begeleiding op afstand zonder diner is deze quiz verkrijgbaar vanaf €24,50 p.p.. Het is ook mogelijk deze quiz plaats te laten vinden op één van de quizlocatie in combinatie met een diner vanaf €55 p.p..

Ludieke seksquiz als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenavond

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in uw stad. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenavond

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in uw regio.

Uit handen van de jagers vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenavond

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenavond concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenavond

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit ludieke vrijgezellenavond voor mannen concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

bubbel voetbal voor uw vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenavond

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenavond? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bierproeverij als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bierproeverij als vrijgezellenavond

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als vrijgezellenfeest in uw regio. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel op je vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel op je vrijgezellenavond

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Een vrijgezellenavond in Antwerpen

Begin uw vrijgezellendag of -avond in Antwerpen rustig met een Bolleke op de markt, om vervolgens om te starten met een leuke workshop. En eigenlijk mag een tocht door de haven (de 2e haven van Europa) ook niet ontbreken. De sfeer komt er goed in tijdens één van de spannende of humoristische City Games. En ook voor de avond zijn er verschillende opties om los te gaan in één van de vele discotheken of kroegen. Natuurlijk mogen de kroegen rond de Groenplaats en de Grote Markt niet ontbreken. Maar voor mensen die houden van een studentikoos sfeertje, is de buurt rond de Ossenmarkt en de Stadswaag ook echt een aanrader. Een bijzondere uitgaansplek is bijvoorbeeld Café Local in de buurt van de Kaai. Maar ook Noxx Antwerp en Café d'Anvers staan bijzonder hoog aangeschreven. Maak van je vrijgezellenfeest in Antwerpen, Gent, of Brugge echt iets bijzonders, met één van onze bijzondere activiteiten. Maak bijvoorbeeld een eigen speelfilm, videoclip of lipdub. Of probeer de kunst van het cocktails maken onder de knie te krijgen tijdens een leuke cocktail workshop. Of wat dacht je van bijvoorbeeld het Wie is de verrader spel? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je vrijgezellenavond in Antwerpen? Klik dan op onderstaande groene knop om direct naar het Antwerpen overzicht te worden doorgestuurd. Bereid je voor op een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond in Antwerpen, Brugge, Gent of één van de andere steden.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Veelgestelde vragen over ons vrijgezellenfeest aanbod

+ Onze voorkeurspartners voor vrijgezellenfeesten: een jarenlange samenwerking.
Onemotion gelooft sterk in een samenwerking die verder gaat dan de korte termijn samenwerkingen die gangbaar zijn in de vrijgezellenfeest markt. Wij geloven sterk in kwaliteit die wordt gekenmerkt door een jarenlange samenwerking. Het hele Onemotion model is er dan ook op gericht om kwalitatief hoogwaardige partners binnen te halen als partner en er vervolgens voor te zorgen dat ze nooit meer de behoefte hebben om weer weg te gaan. Onze trouwe partners herkent u bijvoorbeeld aan ons voorkeurspartner logo voor vrijgezellenfeesten.

 + Wat bedragen de kosten voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond?
Dat hangt er natuurlijk sterk vanaf, wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u een losstaande vrijgezellenfeest activiteit, of liever een geheel verzorgde vrijgezellendag met eten en bijvoorbeeld vervoer. Ook kunnen de kosten per regio wat verschillen. Een activiteit voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen kan bijvoorbeeld anders uitpakken dan dezelfde activiteit in bijvoorbeeld Gent. Dit is namelijk sterk afhankelijk van het aanbod van onze partners in de betreffende regio. Bij elke vrijgezellenfeest tip vindt u een duidelijke prijsindicatie (inclusief BTW) zodat u gemakkelijk in staat bent om activiteiten te selecteren die aansluiten bij uw situatie.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt