Van vrijgezellendag tot -avond

Trouwen doen de meeste mensen maar één keer in hun leven. En dat maakt een vrijgezellenavond dan ook tot een unieke activititeit. Eentje die onvergetelijk dient te zijn. En juist daarom hebben wij een aantal bijzondere activiteiten voor u op een rijtje gezet in de inspirerende steden Antwerpen, Brugge, Leuven, Limburg, Gent etc. Van vrijgezellendag tot avond, u vindt vast wel een activiteit die aansluit bij uw wensen. Combineer uw vrijgezellenavond met een spannend moorddiner, een leuke stadswandeling door Brugge, of een rondvaart op de Schelde in Antwerpen. Of wat dacht u van een heerlijke kroegentocht door de fenomenale binnenstad van Gent? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op één van de onderstaande stedenlinks en u krijgt direct ons totale aanbod te zien in de betreffende stad of regio.

Klik hieronder op de vrijgezellenavond regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Vrijgezellenavond Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Vrijgezellenavond Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Vrijgezellenavond Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Vrijgezellenavond Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Vrijgezellenavond Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Vrijgezellenavond Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Vrijgezellenavond Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Vrijgezellenavond Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenavond Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenavond Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Vrijgezellenavond Limburg

 

Leuke vrijgezellenavond activiteiten in Vlaanderen

- een unieke vrijgezellenfeest City Game (The Hangover, Sex and the City, etc.)
- een graffiti workshop in Antwerpen, Gent of één van de andere Vlaamse steden
- een verleidelijke workshop Burlesque als invulling van je vrijgezellenavond
- een heerlijke cocktail workshop in Antwerpen of één van de andere steden in Vlaanderen.
- een lekker dinerspel (Van Wie is de verrader tot de Slimste aan tafel)
- een tropische salsa workshop in Antwerpen of één van de andere steden
- een maak je eigen speelfilm, lipdub of videoclip groepsuitje
- een heerlijk CSI moorddiner
- en nog veel meer activiteiten voor je vrijgezellenavond 
incl. BTW vanaf
€33 p.p.
Uit handen van de jagers vrijgezellenavond

Uit handen van de jagers vrijgezellenavond

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenavond concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €33 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
bubbel voetbal voor uw vrijgezellenavond

bubbel voetbal voor uw vrijgezellenavond

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenavond? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 12 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€33 p.p.
The Pain Game vrijgezellenavond

The Pain Game vrijgezellenavond

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit ludieke vrijgezellenavond concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €33 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€33 p.p.
The City Escape Game als vrijgezellenavond

The City Escape Game als vrijgezellenavond

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenavond, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €33 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Een vrijgezellenavond in Antwerpen

Begin uw vrijgezellendag of -avond in Antwerpen rustig met een Bolleke op de markt, om vervolgens om te starten met een leuke workshop. En eigenlijk mag een tocht door de haven (de 2e haven van Europa) ook niet ontbreken. De sfeer komt er goed in tijdens één van de spannende of humoristische City Games. En ook voor de avond zijn er verschillende opties om los te gaan in één van de vele discotheken of kroegen. Natuurlijk mogen de kroegen rond de Groenplaats en de Grote Markt niet ontbreken. Maar voor mensen die houden van een studentikoos sfeertje, is de buurt rond de Ossenmarkt en de Stadswaag ook echt een aanrader. Een bijzondere uitgaansplek is bijvoorbeeld Café Local in de buurt van de Kaai. Maar ook Noxx Antwerp en Café d'Anvers staan bijzonder hoog aangeschreven. Maak van je vrijgezellenfeest in Antwerpen, Gent, of Brugge echt iets bijzonders, met één van onze bijzondere activiteiten. Maak bijvoorbeeld een eigen speelfilm, videoclip of lipdub. Of probeer de kunst van het cocktails maken onder de knie te krijgen tijdens een leuke cocktail workshop. Of wat dacht je van bijvoorbeeld het Wie is de verrader spel? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je vrijgezellenavond in Antwerpen? Klik dan op onderstaande groene knop om direct naar het Antwerpen overzicht te worden doorgestuurd. Bereid je voor op een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond in Antwerpen, Brugge, Gent of één van de andere steden.

Veelgestelde vragen over ons vrijgezellenfeest aanbod 

+ Onze voorkeurspartners voor vrijgezellenfeesten: een jarenlange samenwerking.
Onemotion gelooft sterk in een samenwerking die verder gaat dan de korte termijn samenwerkingen die gangbaar zijn in de vrijgezellenfeest markt. Wij geloven sterk in kwaliteit die wordt gekenmerkt door een jarenlange samenwerking. Het hele Onemotion model is er dan ook op gericht om kwalitatief hoogwaardige partners binnen te halen als partner en er vervolgens voor te zorgen dat ze nooit meer de behoefte hebben om weer weg te gaan. Onze trouwe partners herkent u bijvoorbeeld aan ons voorkeurspartner logo voor vrijgezellenfeesten.

 + Wat bedragen de kosten voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond?
Dat hangt er natuurlijk sterk vanaf, wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u een losstaande vrijgezellenfeest activiteit, of liever een geheel verzorgde vrijgezellendag met eten en bijvoorbeeld vervoer. Ook kunnen de kosten per regio wat verschillen. Een activiteit voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen kan bijvoorbeeld anders uitpakken dan dezelfde activiteit in bijvoorbeeld Gent. Dit is namelijk sterk afhankelijk van het aanbod van onze partners in de betreffende regio. Bij elke vrijgezellenfeest tip vindt u een duidelijke prijsindicatie (inclusief BTW) zodat u gemakkelijk in staat bent om activiteiten te selecteren die aansluiten bij uw situatie.