Vrijgezellenfeest Aalst

Ook voor regio Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele

Vrijgezellenfeest Aalst ideeën

Gaat u binnenkort een onvergetelijke dag neerzetten tijdens een vrijgezellenfeest Aalst? We helpen u graag een handje in de vrijgezellenfeest jungle die u door zult moeten bij de organisatie. Want waar moet u nu voor kiezen? En vooral: past het binnen het budget? Aalst is een schitterende stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Gelegen aan de rivier de Dender is het haast sprookjesachtig. En nu heeft u laatst het nieuws vernomen dat uw beste vriend en/of vriendin in het huwelijksbootje gaan stappen. Tijd voor een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest vrouwen boordevol de meest uiteenlopende activiteiten. Heeft u al een idee welke richting het op zal moeten gaan? Denkt u aan spannende activiteiten met een tikje ondeugd? Juist een rustige dag met leuke activiteiten maar dan vooral braaf? In allebei de gevallen helpen we u graag op weg met een flink portie inspiratie voor een vrijgezellenfeest Aalst. Bekijk onderstaand snel de opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Aalst

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Aalst

Hoe kunt u de vrijgezellendag beter beginnen dan door de vrouwelijkheid te vieren? En dat is precies wat jullie tijdens dit burlesque vrijgezellenfeest gaan doen. Dus bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Aalst of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Aalst

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Aalst? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Aalst

U heeft zich vast nog nooit gerealiseerd hoe elegant u kunt bewegen. Dan is het hoog tijd om daar wat verandering in te brengen, tijdens een inspirerende paaldans workshop. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Aalst

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Aalst

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over een cocktail workshop als vrijgezellenfeest in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Aalst

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Aalst of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Aalst

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop als invulling van uw vrijgezellenfeest in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Aalst

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Aalst

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Aalst. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Aalst
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Aalst

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Aalst gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Aalst (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Aalst (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Aalst

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Aalst!

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Aalst organiseren

U heeft gekozen voor een vrijgezellenfeest in Aalst. Waarschijnlijk omdat er warme banden met deze stad zijn. De vrijgezel woont er of het ligt centraal gelegen tussen alle deelnemers uit alle verschillende richtingen. Aalst zal zeker en vast een perfect decor zijn. Heeft u als organisator al een plan gemaakt? In kaart gebracht wat de eigenschappen van de vrijgezel zijn en hoe de dag er dan het beste uit zou kunnen zien? Eén van de belangrijkste stappen is het bepalen van het budget. Met dit gegeven kunt u namelijk kijken hoe compleet de dag zou moeten worden. Blijft het puur bij een activiteit, een hapje eten met daarna een goede stapavond in hartje Aalst? Of is het beter en veiliger voor ieder om een overnachting te doen in Aalst. De stad weet in ieder geval wat feesten is en staat bekend om het jaarlijkse carnaval. Ook het verleden in hopteelt kan zich koppelen aan het nuttigen van een lekker drankje tijdens een vrijgezellenfeest in Aalst. Laat u snel informeren over de bijzondere, unieke en vooral originele vrijgezellenfeest ideeën in Aalst en omgeving.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST AALST EN OMGEVING
Aalst is een bijzondere stad en behoort tot de grootste 15 steden van Vlaanderen. Toch zegt men altijd dat Aalst in de schaduw van Brussel ligt. Dit vanwege de ligging in het Brusselse stadsgewest. Desondanks is een vrijgezellendag in Aalst een aanrader en is er veel te vinden om er een onvergetelijke dag van te maken. Wijkt u liever iets uit en laat u Aalst dit keer voor wat het is? Met steden als Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele heeft u ook in de regio leuke plaatsen om uw vrijgezellenfeest te organiseren. Van een vrijgezellenfeest Dendermonde tot het mooie Denderleeuw. Laat u zo goed mogelijk informeren en ga een goed georganiseerde dag tegemoet. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt