Vrijgezellenfeest Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

Vrijgezellenfeest Brugge ideeën

Mag u dit keer de zorg dragen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest Brugge? We helpen u graag met een flinke dosis inspiratie in deze bijzondere en vooral historische stad. Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet altijd even makkelijk. U heeft te maken met verschillende mensen, leeftijden en uiteraard budgetten. Maar toch staat op de belangrijke dag de vrijgezel centraal. Dit moet een onvergetelijke dag worden voor hem of haar! De activiteit, de samenstelling en het verloop van de hele dag zijn hierin uiteraard van groot belang. Maar waar gaat u voor kiezen? We helpen u graag bij het organiseren van een vrijgezellenfeest Brugge. De belangrijkste vraag is of het een vrijgezellenfeest voor mannen in Brugge of een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge betreft. Voor beide groepen zijn er uiteraard weer andere originele vrijgezellenfeest activiteiten. Laat u op deze pagina meenemen in een leuke portie inspiratie. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Brugge

Hoe kunt u de vrijgezellendag beter beginnen dan door de vrouwelijkheid te vieren? En dat is precies wat jullie tijdens dit burlesque vrijgezellenfeest gaan doen. Dus bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brugge of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brugge

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Brugge

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over een cocktail workshop als vrijgezellenfeest in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Brugge

U heeft zich vast nog nooit gerealiseerd hoe elegant u kunt bewegen. Dan is het hoog tijd om daar wat verandering in te brengen, tijdens een inspirerende paaldans workshop. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Brugge

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Brugge? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Brugge

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Brugge of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Brugge

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brugge. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Brugge

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Brugge

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Brugge!

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Brugge
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Brugge

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Brugge gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Brugge (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Brugge (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Brugge

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Brugge in een historische stad

Als u een vrijgezellenfeest gaat organiseren in Brugge kiest u voor een combinatie met een zeer bijzondere stad. Brugge is namelijk vol van historie die u mooi aan een leuke dag vol activiteiten zou kunnen koppelen. Kies voor een mooie rondvaart door de prachtige kanalen die Brugge rijk is. Wist u dat Brugge ook wel de bijnaam:”Venetië van het Noorden” heeft? Het zal vast een onvergetelijke dag worden. Bent u er al aan uit of het een actieve dag gaat worden, juist een dag vol spanning of doet u het liever wat rustiger aan? In alle gevallen zijn er diverse activiteiten die zouden kunnen passen. Kies voor een high tea of chocolade workshop in Brugge, een spannende citygame of laat uw vrouwelijke kant meer naar boven komen tijdens een dansworkshop. Van burlesque tot aan paaldansen. Liever een portie stoere adrenaline? Een vrijgezellenfeest in Brugge kon op verschillende manieren gevierd worden. Laat u meenemen in de verschillende mogelijkheden en ga een onvergetelijk vrijgezellenfeest tegemoet in het prachtige Brugge. We wensen u alvast veel plezier toe bij de organisatie en de dag zelf.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST IN BRUGGE EN OMGEVING
Brugge is een erg populaire stad in het Westen van Vlaanderen. Het is tevens de hoofdstad van de provincie en trekt veel toeristen. Wist u dat Brugge ook maar 15 kilometer van het strand vandaan ligt? Combineer een vrijgezellenfeest Brugge met een heerlijk diner met uitzicht op zee. Of waai even uit voorafgaand aan een spannende activiteit. Wilt u liever het drukke van Brugge combineren met de rust van de omgeving? Of wijkt u sowieso liever uit naar een andere plaats? Met Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge zijn er diverse plaatsen die mogelijk de basis kunnen zijn voor uw originele vrijgezellenfeest activiteiten in Brugge of omgeving. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. We wensen u alvast een geweldige dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt