Vrijgezellenfeest Kortrijk

Ook voor regio Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse

Vrijgezellenfeest Kortrijk ideeën

Zoekt u een dosis inspiratie voor het organiseren van een vrijgezellenfeest Kortrijk? We helpen u op deze pagina aan de meest uiteenlopende ideeën in het mooie Kortrijk. Wist u dat Kortrijk na Brugge de grootste stad van West-Vlaanderen is? Met een flinke dosis historie gaat u vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest in Kortrijk tegemoet. Er zijn ook leuke activiteiten te vinden waarmee u nog meer de stad zal leren kennen. Kom bijvoorbeeld tijdens een spannende citygame vol strijd in straatjes waar u nog niet was geweest. Leer nieuwe feiten over de door de vrijgezel geliefde stad kennen terwijl u nieuwe herinneringen maakt. De vrijgezel zal in ieder geval centraal staan tijdens deze mooie dag. Geniet van de historie en wandel door de autovrije winkelstraten terwijl u nog even geniet van de laatste vrijgezellendagen van uw vriend of vriendin. Vandaag zullen zeer zeker nieuwe herinneringen worden gemaakt. Bekijk onderstaand alle opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijk vrijgezellenfeest Kortrijk toe.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Kortrijk

U heeft zich vast nog nooit gerealiseerd hoe elegant u kunt bewegen. Dan is het hoog tijd om daar wat verandering in te brengen, tijdens een inspirerende paaldans workshop. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Kortrijk of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Kortrijk

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Kortrijk!

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over een cocktail workshop als vrijgezellenfeest in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Kortrijk

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Kortrijk

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Kortrijk gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Kortrijk (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Kortrijk (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Kortrijk vol diversiteit

Wanneer u een vrijgezellenfeest in Kortrijk gaat organiseren kunt u veel kanten uit. Of dit nu een vrijgezellenfeest voor vrouwen betreft vol creativiteit of een vrijgezellenfeest mannen met vooral stoere activiteiten. Ondanks dat geen enkele groep zegt de “standaard” dingen te kiezen is er toch een rode draad te vinden in de meest gekozen activiteiten. Ook op deze pagina hopen we u te inspireren met leuke en vooral passende activiteiten. Leer alle fijne kneepjes van een bepaalde type dans tijdens een dansworkshop, ga creatief aan de slag of zoek het in de adrenaline hoek. Er is voor elke groep een divers aanbod aan passende opties. Combineer deze mogelijkheden ook eens aan een bezienswaardigheid van Kortrijk. Maak in de zomer bijvoorbeeld een boottocht op de Leie of zoek een rustig plekje in de directe omgeving van Kortrijk. Woont of werkt u al in Kortrijk en bent u bekend in de stad? Laat uzelf ook verrassen door de vele mogelijkheden en leer de stad eens op een andere manier kennen.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST KORTRIJK EN OMGEVING
Kortrijk gaat waarschijnlijk het decor worden van een bijzonder vrijgezellenfeest. De stad is immers ook magisch en kan bijdragen aan een onvergetelijke dag. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat u eens iets anders wilt of de stad Aalst in bijvoorbeeld de zomer liever wilt mijden. De regio van Kortrijk kan u dan ook een perfecte optie bieden. De verschillende kenmerken kunnen zo gekoppeld worden aan deze dag. Laat u daarom eens informeren over de opties voor een vrijgezellenfeest Roeselare. Maar ook Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse behoren tot de opties. We hopen dat we u ook in de regio van Kortrijk passende opties kunnen bieden. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt