Vrijgezellenfeest Leuven

Ook voor regio Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Leuven ideeën

Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeest Leuven organiseren? En mag dit een origineel vrijgezellenfeest worden in deze mooie en vooral historische stad? We helpen u graag bij het vinden van passende en vooral onvergetelijke activiteiten voor deze bijzondere dag. Het is binnenkort tijd om een onvergetelijke laatste vrijgezellen dag neer te zetten voor een bijzonder persoon. Samen met vrienden, vriendinnen of familie een dag vol plezier en nieuwe herinneringen. En waar kan dit nu beter dan in Leuven. Deze historische stad staat bekend als een echte studentenstad. En deze staan weer bekend om de liefde voor hard studeren maar ook lekker genieten. Koppel de meest bijzondere plekken van de stad aan uw vrijgezellenfeest Leuven. Bezoek de schitterende oude bibliotheek, verken het sfeervolle centrum of bezoek de vele cafeetjes die de stad rijk is. Het organiseren van een vrijgezellenfeest Leuven begint op deze pagina. Van leuke vrijgezellenfeest vrouwen en vrijgezellenfeest mannen Leuven tot aan de meest uiteenlopende workshops. Laat u meenemen en vooral helpen bij het organiseren van deze laatste dag als vrijgezel.

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest in Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Leuven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw Leuven, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest in Leuven

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in Leuven. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leuven

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenfeest in Leuven

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Leuven.

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenfeest Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenfeest Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Leuven

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Leuven? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Leuven

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over een cocktail workshop als vrijgezellenfeest in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Leuven

Hoe kunt u de vrijgezellendag beter beginnen dan door de vrouwelijkheid te vieren? En dat is precies wat jullie tijdens dit burlesque vrijgezellenfeest gaan doen. Dus bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Leuven of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Leuven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Leuven. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Leuven (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Leuven (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Leuven

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Leuven

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop als invulling van uw vrijgezellenfeest in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Leuven

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Leuven gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Leuven

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Leuven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het zijn momenten waarvan we vele jaren later nog precies weten wat we aan het doen waren toen het gebeurde. We hebben het dan over die ene belangrijke wedstrijd van onze favoriete voetbalclub of ons nationale team. En die ene goal of dat schot op de paal staan nog altijd vers in ons geheugen gegrift.  Hoog tijd om ons geheugen te testen tijdens deze leuke voetbalquiz. Ga de strijd aan met uw vrienden of vriendinnen en kroon uzelf tot Koning of Koningin Voetbal. Een titel die natuurlijk iedereen graag wil winnen. Wilt u meer weten over deze ludieke vrijgezellenfeest activiteit in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Met begeleiding op afstand zonder diner is deze quiz verkrijgbaar vanaf €24,50 p.p.. Het is ook mogelijk deze quiz plaats te laten vinden op één van de quizlocatie in combinatie met een diner vanaf €55 p.p..

Bierproeverij als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bierproeverij als vrijgezellenfeest in Leuven

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als vrijgezellenfeest in Leuven. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Leuven

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Leuven!

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Leuven

U heeft zich vast nog nooit gerealiseerd hoe elegant u kunt bewegen. Dan is het hoog tijd om daar wat verandering in te brengen, tijdens een inspirerende paaldans workshop. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Leuven

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Leuven of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Leuven vol uiteenlopende opties

Gaat u een origineel vrijgezellenfeest organiseren in Leuven? Laat u dan op weg helpen bij het vinden van leuke en vooral passende activiteiten. Op basis van uw voorkeuren en natuurlijk het budget gaat u op zoek. U kunt na het verzamelen van de groep en het bepalen van de groep een volgende stap zetten. Waar is de vrijgezel dol op en waar moet dit vrijgezellenfeest in Leuven uit gaan bestaan? Een heerlijke dag vol creativiteit? Juist culinair aan de slag of een actief programma? Ook een combinatie van al deze categorieën behoort tot de mogelijkheden. Wat minder budget beschikbaar? Kies dan voor een vrijgezellenfeest activiteit met een afsluitende maaltijd en een goede stapavond. De mogelijkheden zijn divers. Laat u tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven meenemen in de wereld van dans. Een paaldans workshop, burlesque of andere vorm kan hilarische momenten opleveren. Een vrijgezellenfeest voor mannen is wellicht een dag vol adrenaline en spanning. Laat u daarom verrassen door de mogelijkheden en ga een onvergetelijke dag tegemoet in Leuven of omgeving.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST LEUVEN EN OMGEVING
Leuven is mooi en heeft ontzettend veel te bieden. Het is dus een perfect decor voor een vrijgezellenfeest in Leuven. Maar ook kan Leuven wat overweldigend zijn. De drukte in de weekenden of de vele toeristen die de stad bezoeken kunnen ook misschien wel ervoor zorgen dat uw voorkeur uitgaat naar de omgeving van Leuven. Ook de omgeving heeft diverse plaatsen die prima als uitvalsbasis voor een leuk vrijgezellenfeest kunnen dienen. Een spannende citygame door bijvoorbeeld Aarschot zal niet snel worden vergeten. Maar ook Tienen, Herent, Tremelo en Diest heten u van harte welkom. Combineer de lokale bezienswaardigheden aan een dag vol nieuwe herinneringen. Wat zal er een hoop na te bespreken zijn op de bruiloft. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt