Vrijgezellenfeest mannen

Voor Antwerpen, Gent, Limburg, Leuven, Brussel, Brugge en de rest van Vlaanderen.

Inspirerende vrijgezellenfeest mannen ideeën

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest mannen? We inspireren u graag met een divers aanbod aan de meest uiteenlopende en vooral originele vrijgezellenfeesten voor mannen. Gaat een familielid of beste vriend binnenkort trouwen? En is het een goed plan om nog eenmaal de bloemetjes buiten te zetten? We helpen u graag bij uw zoektocht! Het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen is altijd een flinke klus. U verplaatst zichzelf in de vrijgezel en alle dingen die hij leuk zal vinden. En daarin is veel verschil uiteraard. Van een activiteit vol adrenaline en auto’s, een spannende citygame door een favoriete stad, culinaire activiteit of juist iets totaal anders. De mogelijkheden zijn enorm divers en daarom is het goed om een inventarisatie te maken. Wat is het budget van de groep, moet er een overnachting bij, dichtbij of juist in het buitenland en ga zo nog maar even door. Voor vrouwen kijkt u op vrijgezellenfeest voor vrouwen. Met onderstaand aanbod hopen we u op weg te helpen naar een flinke dosis inspiratie. Op deze wijze kunt u alvast een eerste idee schetsen en eventueel vrijblijvend meer informatie aanvragen. Bekijk dan ook snel onderstaande opties en laat u helpen bij de organisatie van deze bijzondere dag.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor mannen

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor echte mannen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest voor mannen

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest voor mannen concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest voor mannen

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest voor mannen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover stadsspel als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

The Hangover stadsspel als vrijgezellenfeest voor mannen

Bereid u voor op het ultieme vrijgezellenfeest voor mannen in diverse steden en regio´s in Vlaanderen. Heeft u straks niet alleen last van een kater, maar ook van een tijger? Kunt u zich helemaal niets meer herinneren van de voorgaande avond? De kans is groot dat u terecht bent gekomen in dit Hangover stadsspel in uw omgeving. Maak uw borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wilt u meer weten over deze activiteit in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Cocktail workshop als vrijgezellenfeest voor mannen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in diverse steden en regio´s in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Target moordspel vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Target moordspel vrijgezellenfeest voor mannen

Tijdens dit moordspel vrijgezellenfeest voor mannen in steden als Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Oostende, Mechelen, Aalst, Leuven en Limburg, duikt u in de huid van de echte detectives. Test uw onderzoekskills en ga helemaal op in de wereld van de criminaliteitsbestrijding. Deze groepsactiviteit is beslist een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over het moordspel vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 

 

 

Stadsspel mannen als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Stadsspel mannen als vrijgezellenfeest

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in diverse steden in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest voor mannen

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel als invulling van uw vrijgezellenfeest voor mannen stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest voor mannen, een unieke ervaring

Wanneer uw beste vriend gaat trouwen is het vrijgezellenfeest de laatste kans om nog eens goed uit te pakken. Samen met de beste vrienden en eventueel familieleden een onvergetelijke dag maken. Dit kan op zoveel verschillende manieren door heel Vlaanderen en ver daar buiten. Ook veel groepen kiezen tegenwoordig voor het buitenland. Een trip weg uit Vlaanderen om het nog onvergetelijker te maken. Ook met de auto liggen landen als Frankrijk, Nederland, Duitsland en Engeland natuurlijk er voor de hand. Maar ook de Vlaamse kust is een prima basis voor een vrijgezellenfeest mannen. Samen uw activiteit ondernemen en daarna nog even heerlijk genieten van de schoonheid van de kust of natuurlijk de stad waarvoor u heeft gekozen. Laat u daarom meenemen in het beschikbare aanbod in Vlaanderen en maak er een onvergetelijke dag van.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest mannen regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest mannen Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest mannen Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest mannen Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest mannen Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest mannen Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest mannen Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest mannen Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest mannen Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest mannen Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest mannen Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest mannen Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST MANNEN DOOR HEEL VLAANDEREN

België heeft ontzettend veel te bieden. De diverse steden die het rijk is hebben elk hun eigen kenmerken die enorm kunnen bijdragen aan het vrijgezellenfeest. Woont u in een bepaalde plaats en zou u daar het liefste het vrijgezellenfeest willen laten plaatsvinden? Kies bijvoorbeeld voor het mooie Brussel, historisch Antwerpen, magisch Leuven, romantisch Brugge of andere magische steden als Gent, Oostende of 1 van de andere steden die ons land rijk is. Want waar u ook voor kiest het zal een waardevolle toevoeging zijn aan deze originele en bijzondere dag. Laat u verrassen door de mogelijkheden! We wensen u alvast een bijzondere dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt