Vrijgezellenfeest organiseren

Voor Antwerpen, Gent, Limburg, Leuven, Brussel, Brugge en de rest van Vlaanderen.

Vrijgezellenfeest organiseren

Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor uw zus of broer die in het huwelijksbootje gaat stappen? Of organiseert u samen met een paar andere vrienden het vrijgezellenfeestje van uw beste vriend of vriendin? Wellicht kunt u nog wat inspiratie gebruiken over hoe u deze dag gaat invullen. Een vrijgezellenfeest is een feest dat vaak symbool staat voor de laatste avond als vrijgezel, waarin memorabele herinneringen gemaakt worden. Het dient vaak als een soort afsluiting van de vrijgezelle periode. Logisch dus dat u op zoek bent naar een bijzondere invulling van deze avond. Zoekt u een creatieve invulling van deze avond, zoals bijvoorbeeld sieraden maken of leren schilderen? Of zoekt u iets pikanters, zoals bijvoorbeeld Burlesque of chairdance? Voor alle soorten vrijgezellenfeesten is er iets te vinden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we wensen u alvast heel veel succes toe bij het organiseren van uw vrijgezellenfeest!

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in uw regio. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in uw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest

Het zijn momenten waarvan we vele jaren later nog precies weten wat we aan het doen waren toen het gebeurde. We hebben het dan over die ene belangrijke wedstrijd van onze favoriete voetbalclub of ons nationale team. En die ene goal of dat schot op de paal staan nog altijd vers in ons geheugen gegrift.  Hoog tijd om ons geheugen te testen tijdens deze leuke voetbalquiz. Ga de strijd aan met uw vrienden of vriendinnen en kroon uzelf tot Koning of Koningin Voetbal. Een titel die natuurlijk iedereen graag wil winnen. Wilt u meer weten over deze ludieke vrijgezellenfeest activiteit in uw regio? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Met begeleiding op afstand zonder diner is deze quiz verkrijgbaar vanaf €24,50 p.p.. Het is ook mogelijk deze quiz plaats te laten vinden op één van de quizlocatie in combinatie met een diner vanaf €55 p.p..

Hulp bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan soms best ingewikkeld zijn. Misschien kent u niet alle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom. En gaat u voor een activiteit waarvan u zeker weet dat de bruid of bruidegom dit leuk vindt? Of gaat u juist voor een ludieke activiteit die iedereen uit zijn comfort zone haalt en op deze manier een onvergetelijke indruk achter gaat laten? Er is zoveel keuze dat het soms lastig is om een besluit te nemen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om vrijblijvend meer informatie aan te vragen om op deze manier tot een goede keuze te komen. Het is tenslotte de bedoeling dat de bruid of bruidegom maar een keer in zijn of haar leven een vrijgezellenfeest gaat meemaken! Dan wilt u natuurlijk wel dat het een onvergetelijke dag voor iedereen wordt. Wij wensen u alvast veel plezier toe met het organiseren van het vrijgezellenfeest maar uiteraard ook op de dag zelf!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN DOOR HEEL VLAANDEREN

Een vrijgezellenfeest kan plaatsvinden in heel België. Een nieuwe herinnering is immers snel gemaakt wanneer u kiest voor een onvergetelijke activiteit. Ons land kent vele mooie plaatsen die elk hun eigen unieke kenmerken hebben. Het is dus goed om te kijken welke plaats bij uw uitje past. Gaat u voor een grote stad die naast de activiteit ook nog een avondvullend programma te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen, Brugge of Leuven? Of gaat u liever voor een iets kleinere stad zoals Mechelen, Limburg, Kortrijk, Aalst, Gent of de Vlaamse kust? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Dichtbij waar u woont of juist samen met uw vrienden of vriendinnen een compleet nieuwe stad verkennen. Mocht u het lastig vinden om te beslissen welke stad goed aansluit bij het vrijgezellenfeest dat u wilt organiseren, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We hopen u op deze manier te kunnen inspireren en wensen u alvast heel veel plezier toe tijdens het vrijgezellenfeest!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt