Actieve en creatieve workshops

Voor Antwerpen, Brugge, Gent, Limburg, Brussel, Leuven en de rest van Vlaanderen.

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops creatief of actief

Mag u dit keer het uitje organiseren? We helpen u graag op weg bij het vinden van een dosis inspiratie voor een onvergetelijke workshop in Vlaanderen. Test uw culinaire talent tijdens een heerlijke kookworkshop of chocolade workshop , waarbij u uiteraard volop de gelegenheid krijgt om uw teamgenoten beter te leren kennen. Voor de dames is een styling of make up workshop een aanrader, waarbij veel aandacht zal worden gegeven aan persoonlijke kleurenpatronen en kledingkeuzes. Bent u creatief aangelegd (of wilt u juist uw creatieve kant ontdekken?) dan is een workshop juwelen maken een echte aanrader. En een cocktail workshop is natuurlijk altijd handig, nu bent u straks de held van elk verjaardagsfeest. Houdt u van zoetigheid? Dan is een chocolade workshop een echte verassing voor u en uw groepsgenoten. En wat dacht u als zoet alternatief een workshop cupcakes maken? Duik in de Japanse keuken met een heerlijke sushi workshop en leer alles over maki, sashimi en sake. Enorm populair zijn tegenwoordig de burlesque workshop, de workshop paaldansen en de workshop buikdansen.  En voor hen die willen weten of ze het in zich hebben om de oude Vlaamse meesters te evenaren, is er natuurlijk de leuke workshop schilderen. Niet alle creatieve workshops zijn in alle steden te verkrijgen. Het aanbod kan dus behoorlijk variëren per regio. Het kan dus zo zijn dat we even niet in staat zijn om de gewenste activiteit te leveren in uw regio, waarvoor onze excuses. Kijk daarom direct op de regio pagina van uw keuze voor het lokale overzicht van alle workshops. Hieronder vindt u een overzicht van alle regio links.
    

Klik hieronder op actieve of creatieve workshops regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

 

Populaire workshops algemeen:

Percussie workshop door heel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop door heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease dansen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease dansen

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnenmiddag? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop kettingreactie maken met diner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in uw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenavond in bijv. Antwerpen, Trunhout, Genk, Hasselt etc? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludieke vrijgezellenfeest workshop. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop cocktails maken

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Gent of Brugge maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze workshop cocktails maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Dropping met diner als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen maken
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop juwelen maken

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in diverse steden in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit. En na afloop neemt u dit zelf gemaakte en vooral unieke sieraad mee naar huis. Een onvergetelijke herinnering aan deze bijzondere dag. Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in diverse steden bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in steden als Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven, Limburg, Vlaamse Kust of andere regio's in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chocolade maken
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop chocolade maken

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis (van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag)? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc. gaat u aan de slag met chocolade? Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in steden als Gent, Brussel, Brugge, Antwerpen, Aalst, Mechelen etc. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kleding styling
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop kleding styling

Heeft u altijd al meer willen weten over uw persoonlijke kledingsstijl? Welke kleuren het beste bij u passen en welke mode elementen u helemaal zullen laten stralen? Dan is deze workshop kledingstijl in Antwerpen en Limburg een absolute aanrader. Van kleurenanalyse, tot advies, dit wordt beslist een modebewust vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, waarbij diverse handige fashion tools worden ingezet. Wilt u meer weten over deze workshop? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in uw regio. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Drone vliegen

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen bij u in de buurt? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

CSI moordspel als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Workshop koken door heel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Workshop koken door heel Vlaanderen

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze workshop koken de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze workshop koken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in uw regio.

Onemotion workshops een veelzijdig pallet

Wanneer u dit keer het bedrijfsuitje, personeelsuitje of misschien wel een familieuitje mag organiseren kunt u kiezen uit een zeer divers aanbod. U zoekt een passende optie, vraagt meer informatie aan en u kijkt of de activiteit past bij uw wensen en eisen. Onemotion werkt samen met diverse voorkeurspartners, welke te herkennen zijn aan ons voorkeurslogo voor workshop aanbieders (kijk voor Nederlandse workshop op creatieve workshops. Middels dit logo willen we onze waardering tonen aan onze trouwste partners en tevens een uiting geven van kwaliteit. Kijk ook eens naar ons single reizen aanbod. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS DOOR HEEL VLAANDEREN

Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel. Alle verschillende steden hebben veel te bieden. Niet alleen de grote steden met de historie, bezienswaardigheden en leuke restaurantjes maar ook bijvoorbeeld de Vlaamse kust. Uitgestrekte stranden met in de zomer een koel briesje en in de winter een heerlijke wind om even voorafgaand of na afloop uit te waaien. Laat u inspireren voor een onvergetelijke dag.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt