Catering door heel Vlaanderen

In Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Limburg etc.

5.jpg

Van Catering aan huis tot mobiele catering

Heeft u binnenkort een leuk evenement op het programma staan? Een zakelijk evenement, een bedrijfsborrel, een verjaardag of een andere gelegenheid? En bent u daarvoor op zoek naar een catering? Onemotion helpt u graag op weg bij het vinden van een catering in België. Of u nu op zoek bent in Antwerpen, Gent, Limburg, Leuven, Brussel, Brugge of 1 van de andere steden in België. We helpen u graag op weg. Zoveel verschillende mensen hebben uiteraard verschillende wensen. Maar Onemotion heeft een aantal catering mogelijkheden die u kunnen helpen bij het succesvol organiseren van het stukje eten. Heeft u zelf geen tijd om alles te organiseren? Of heeft u het zelf juist heel graag in eigen hand? U kunt dit uiteraard in overleg zelf op u nemen of juist uitbesteden. Er zal dan van begin tot eind worden gezorgd voor een buffet waar u uw vingers bij af zult likken. We helpen u dan ook graag op weg bij het organiseren van een bijzonder evenement en een cateraar naar wens. Of u nu op zoek bent naar een catering Leuven, Limburg, Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge of 1 van de andere steden we wensen u alvast veel plezier en een onvergetelijk evenement toe.

Tapas catering
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Tapas catering door heel Vlaanderen

Bent u ook verzot op tapas? En organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, trouwerij of familiefeest en bent u op zoek naar passende catering mogelijkheden? Denk dan ook eens aan deze heerlijke tapas catering. Van albondigas tot empanadillas, van patatas bravas tot gazpacho, bereidt u voor op een feestavond vol met Spaans temperament. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze Spaanse tapas catering op uw feest ergens in Vlaanderen (van Brussel tot Limburg, van Brugge tot Leuven), vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner catering door heel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Walking dinner catering door heel Vlaanderen

Heeft u wel eens van een walking dinner gehoord? Tijdens dit "staand diner" gaat u lopend op een culinaire reis langs alle continenten op de wereld. Van pittige Afrikaanse pindasoep tot baklavaloempia, van dillescone tot Baskische kip, dit wordt een avontuurlijke reis langs diverse culinaire hotspots. Wilt u meer weten over de walking dinner catering mogelijkheden in Antwerpen, Gent, Brussel, Leuven, Brugge of  in de rest van Vlaanderen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ aan huis catering
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

BBQ aan huis catering door heel Vlaanderen

Wat is er leuker dan een BBQ? Lekker genieten van de buitenlucht in combinatie met de lekkerste BBQ gerechten. Een biertje, een wijntje, dit is het goede leven! En wilt u een professionele BBQ aan huis of bedrijf laten verzorgen, dan is deze BBQ aan huis catering een echte aanrader. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inschakelen van deze BBQ catering ergens in Vlaanderen (van Antwerpen tot Gent, van Brugge tot leuven), vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High tea catering
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

High tea catering door heel Vlaanderen

Bent u ook zo gek op high tea gerechten? En organiseert u binnenkort een personeelsfeest, vriendinnendag, trouwerij of andere gelegenheid waarvoor u op zoek bent naar een bijzondere catering mogelijkheid? Wat dacht u dan van deze High Tea catering door heel Vlaanderen (van Brussel tot Antwerpen, van Brugge tot Limburg, van Gent tot Kortrijk)? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze high tea catering bij u in de buurt, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

DIVERSE SOORTEN CATERING

Wanneer u aan catering denkt zult u waarschijnlijk denken aan een bedrijfsuitje of een ander zakelijk evenement. Of misschien wel aan die bijzondere verjaardag waar de catering op en top geregeld was? Een catering staat eigenlijk voor het leveren van maaltijden. Het is een term die uit Engeland is overgewaaid en zoals eerder gezegd wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven of feesten. De cateraars zijn vaak ervaren en gespecialiseerde bedrijven in verschillende voedsel richtingen vanuit de hele wereld. Elk jaargetijde heeft uiteraard een catering die past bij het jaargetijde waar u zich op dat moment in zult bevinden. Zo is de zomer wellicht optimaal voor een heerlijke BBQ catering of is een tapas catering meer voor het najaar met een zwoele nazomeravond. Of past deze tapas catering misschien juist ideaal bij het openen van een nieuwe locatie of een opening tijdens een bruiloft of verjaardag. U ziet wel dat er zoveel mogelijkheden zijn met een catering zodat het bijna altijd bij uw wensen zal aansluiten. Het is dan ook niet raar dat een cateraar steeds vaker gezien zal worden als een organisator van het grotere geheel en soms wel het hele event. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt