De leukste teambuilding activiteiten

In Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Limburg etc.

Inspirerende teambuilding tips

Op zoek naar inspirerende teambuilding tips? Heeft u behoefte om even afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en samen met uw collega's of vrienden te werken aan het functioneren van het team? Maar wilt u dit wel combineren met de nodige ontspanning? Dan hebben we een aantal leuke teambuilding tips voor u in de aanbieding in de regio Antwerpen, Gent, Brussel, Luik of de rest van Vlaanderen (kijk voor Nederland op teambuilding Nederland). Kijk hieronder voor meer informatie. Van ludiek tot serieus, van actief tot informatief, we doen ons uiterste best om alleen de leukste team building activiteiten op te nemen in ons bestand. Maak een spetterende libdub, doe een leuke workshop, een gezellig stadsspel, of stap samen met uw vrienden of collega's binnen in een spannend moorddiner. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u daarom inspireren door onderstaand aanbod. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van uw stad. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality teambuilding game: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in uw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit

Tijdens deze teambuilding activiteit gaat u samen met uw team aan de slag om een einde te maken aan een wereldwijde crisis. De teamleden zijn allemaal een bekende wereldleider. Samen gaan jullie aan de slag om diverse hersenkrakers op te lossen. Hierbij krijgt iedereen de kans op de eigen kwaliteiten veelvuldig in te kunnen zetten. De quizmaster brengt u allen samen via de video communicatietool van uw keuze (bijvoorbeeld Zoom). Lukt het jullie om de wereld te bevrijden van de vreselijke crisis. Wilt u meer informatie over deze online teambuilding game in uw regio? Klik dan op de onderstaande button. 

De ontvoerde directeur teambuilding
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur teambuilding

Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Mechelen, Luik of Leuven? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van één van deze mooi steden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Uit handen van de jagers teambuilding
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. Een spannende game vol adrenaline. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voortvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Hoe zorgt u ervoor dat u de jagers elke keer een stapje voor blijft? Deze teambuilding activiteit staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame Teambuilding
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Citygame Teambuilding deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in steden als Antwerpen, Brussel, Brugge, Mechelen, Oostende, Kortijk, Leuven of Gent, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als invulling van uw teambuilding. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Teambuilding City Games
vanaf
€33 p.p.

De leukste Teambuilding City Games

Zoekt u een leuk teambuilding spelletje? Lekker erop uit in de buitenlucht? Dan zijn deze City Games echt iets voor u en uw collega's. Wat dacht u bijvoorbeeld van de avontuurlijke Wie is de verrader of Peking Express City Games? Of bent u op zoek naar een echte thriller? Dan is de CSI moordtocht echt iets voor u. Een gewone GPS tocht kan natuurlijk ook. En bent u op zoek naar een ludieke activiteit met leuke teambuilding opdrachten? Denk dan eens aan de Sex and the City Game, the Hangover City Game of de Gooise Vrouwen City Game. Genoeg keuze, zoals u ziet. Deze teambuilding activiteiten zijn inclusief 2 drankjes en een lekkernij. De City Games zijn mogelijk in o.a. Antwerpen, Leuven, Brugge, Gent, Brugge, Hasselt, Brussel, Gent, Mechelen en andere steden in Vlaanderen. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande knop.

Happen, Stappen, Varen teambuilding
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen teambuilding

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding op maat CityGame
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat steden door heel Vlaanderen te bieden hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Filmwedstrijd teambuilding
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in STAD.

incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat alvast veel plezier toe.

Teambuilding moorddiner
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Team building

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in diverse steden in Vlaanderen. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Limburg, Oostende, Leuven etc? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games Teambuilding
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Highland Games Teambuilding

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Luik etc. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding dinerspel De Slimste mens
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding dinerspel De Slimste mens

Bent u op zoek naar een bijzondere teambuilding activiteit? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in o.a. Gent, Antwerpen, Brugge, Limburg, Ardennen, Brussel etc. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Vlaanderen (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Vlaanderen (City Game)

Tijdens deze Crime Target Teambuilding in Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel, Mechelen, Vlaamse Kust, Limburg of alle andere steden in Vlaanderen, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Welke rol neemt u in tijdens deze activiteit? Zoekt u meer de regio of juist de spotlight? Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding de mannen tegen de vrouwen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de teambuilding strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze team building activiteit in Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende, Brugge, Limburg, Leuven etc.? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilm of lipdub teambuilding
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip teambuilding

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in bijv. Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Limburg, Mechelen en andere steden in Vlaanderen aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een teambuilding met de hele afdeling. Wilt u meer weten over deze leuke team building activiteit ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Straatgolf teambuilding activiteit
vanaf
€29,50 p.p.

Straatgolf teambuilding activiteit

Bent u op zoek naar een actief uitje in  o.a. Antwerpen, Leuven, Brugge, Gent, Brugge, Hasselt, Brussel, Gent, Mechelen? Dan is deze straatgolf activiteit een leuke aanrader.  Alles komt samen: het wedstrijd element, de buitenlucht en mooie historische centra.  Tijdens deze Straat golf activiteit maakt u een bijzondere tocht door het centrum. U golft langs kerken en monumenten, over pleinen en door parken. En natuurlijk doet u flink uw best om van uw collega's te winnen! Deze teambuilding activiteiten zijn inclusief 2 drankjes. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door de stad naar keuze waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Freestyle Percussie Teambuilding
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle Percussie Teambuilding

Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Vlaanderen? Dan heeft u hem bij deze gevonden. Maak van uw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Samen brengen jullie de samba tot leven. Wilt u meer weten over deze team building sessie bij u in de buurt, vraag dan hieronder meer informatie aan. U ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Freestyle percussie workshop. We wensen u alvast heel veel inspiratie toe!  

Ontdek de Verrader teambuilding diner
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel

Deze variant op de populaire Wie is de Verrader City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met diner

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in diverse steden in Vlaanderen, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner in bijv. Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel etc. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht teambuilding
vanaf
€29 p.p.

GPS tocht teamuitje

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer team building opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Vlaanderen. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Walking dinner teambuilding
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Walking dinner teambuilding

Tijdens dit walking dinner arrangement ondervindt u de perfecte combinatie tussen heerlijk eten en actief bezig zijn. Het diner vindt namelijk in etappes plaats. Tussen deze etappes (voor-, hoofd- en nagerecht) krijgt u de kans om de strijd met elkaar aan te binden in een spannend stadsspel naar keuze: van moordtocht tot GPS tocht tot Ontdek de verrader Stadsspel. En na een heerlijke wandeling, waarbij de nodige calorieën zijn verbrand, kunt u genieten van het volgende gerecht. Wilt u meer weten over deze  teambuilding activiteit in diverse steden in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

High tea, stadswandeling en kookworkshop teambuilding
excl. BTW vanaf
€66 p.p.

High tea, stadswandeling en kookworkshop teambuilding

Bereidt u zich voor op een verrassend culinair en actieve teambuilding activiteit in diverse steden in Vlaanderen. U gaat van start met een heerlijke High Tea (thee en typische High Tea hapjes). Vervolgens wordt u opgehaald door een professionele stadsgids die u een bijzondere en vernieuwende blik zal laten werpen op de stad. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een professionele kok om zelf de lekkerste tapas te maken in een gezellige tapas kookworkshop. Uiteraard worden de vervaardigde creaties ook door u genuttigd aan tafel. Wilt u meer weten over dit culinair en actief verantwoorde bedrijfsuitje in steden als Antwerpen, Brussel, Gent, Turnhout, Brugge, Kortrijk en andere steden in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Luxe bus voor uw teambuilding activiteit

Luxe bus voor uw teambuilding activiteit (vanaf €895)

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw gezelschap op feestelijke wijze te vervoeren te vervoeren naar een teambuilding activiteit in Vlaanderen of erbuiten? Dan is deze luxe bus (24 zitplaatsen) een wel heel bijzondere oplossing. De bus kenmerkt zich door een futuristisch design, dansvloer, echte DJ-booth, licht- en laser effecten, bar met tapinstallatie en koelkast, WC, kortom alles om het feest al te laten beginnen tijdens de reis. Bij dit arrangement zijn eveneens 3 flessen Cava inbegrepen (evenals bestuurder en begeleider). Wilt u meer weten over dit unieke bus concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Een onvergetelijke teambuilding in Vlaanderen

Bent u op zoek naar een onvergetelijke teambuilding activiteit in Vlaanderen? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag op weg bij het vinden van een passende activiteit. Een divers en origineel aanbod kunt u vinden op de pagina's. Liever lokaal kijken naar de mogelijkheden? Alle teambuilding spelletjes en activiteiten zijn weergeven met duidelijke indicatoren: vanaf-prijzen (inc. BTW) en het aantal personen. Indien geen maximum aantal is weergegeven, dan is het in principe mogelijk om aan de betreffende activiteit met zeer grote groepen deel te nemen. Gaat u liever voor een bijzondere activiteit over de grens? Voor informatie over teambuilding in Duitsland, kijk op Teambuilding Ideen (de UK vindt u via Teambuilding Ideas). Tenslotte, willen we u veel plezier toewensen met het organiseren en uitvoeren van uw team building activiteit. Laat u ook dit jaar weer verrassen door de mogelijkheden voor een bijzondere teambuilding samen met uw collega's. We wensen u alvast veel plezier bij de organisatie.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik op de teambuilding regio van uw keuze

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING DOOR HEEL VLAANDEREN
Wanneer u op zoek gaat naar een teambuilding in Vlaanderen heeft u ontzettend veel keuze. Ons land is immers zo divers qua plaatsen. Van hoofdstad Brussel, magisch Brugge, sfeervol Antwerpen tot aan de Vlaamse kust met steden als Oostende, Knokke en bijvoorbeeld Koksijde. Vlaanderen heeft veel te bieden en dat is prettig bij de organisatie van een teambuilding. Bij het organiseren van een teambuilding zijn er veel verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Het belangrijkste element is toch de locatie. Is het in de stad waar de firma gevestigd is? Kiest u juist voor een centrale plaats? Waar uw keuze ook op valt, de kenmerken van de stad bieden een extra boost aan uw activiteit. Laat u snel inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen u alvast veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt