De leukste teambuilding activiteiten

In Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Limburg etc.

feest.jpg

Inspirerende teambuilding tips

Op zoek naar inspirerende teambuilding tips? Heeft u behoefte om even afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en samen met uw collega's of vrienden te werken aan het functioneren van het team? Maar wilt u dit wel combineren met de nodige ontspanning? Dan hebben we een aantal leuke teambuilding tips voor u in de aanbieding in de regio Antwerpen, Gent, Brussel, Luik of de rest van Vlaanderen (kijk voor Nederland op teambuilding Nederland). Kijk hieronder voor meer informatie. Van ludiek tot serieus, van actief tot informatief, we doen ons uiterste best om alleen de leukste team building activiteiten op te nemen in ons bestand. Maak een spetterende libdub, doe een leuke workshop, een gezellig stadsspel, of stap samen met uw vrienden of collega's binnen in een spannend moorddiner. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u daarom inspireren door onderstaand aanbod. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Filmwedstrijd teambuilding
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

De ontvoerde directeur teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur teambuilding

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje ergens in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van de stad van uw keuze. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in de stad van uw voorkeur zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR hotel moordspel
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner teambuilding
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Walking dinner teambuilding

Tijdens dit walking dinner arrangement ondervindt u de perfecte combinatie tussen heerlijk eten en actief bezig zijn. Het diner vindt namelijk in etappes plaats. Tussen deze etappes (voor-, hoofd- en nagerecht) krijgt u de kans om de strijd met elkaar aan te binden in een spannend stadsspel naar keuze: van moordtocht tot GPS tocht tot Ontdek de verrader Stadsspel. En na een heerlijke wandeling, waarbij de nodige calorieën zijn verbrand, kunt u genieten van het volgende gerecht. Wilt u meer weten over deze  teambuilding activiteit in diverse steden in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als teambuilding
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. Een spannende game vol adrenaline. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voortvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Hoe zorgt u ervoor dat u de jagers elke keer een stapje voor blijft? Deze teambuilding activiteit staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit

Dit bedrijfsuitje heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Happen, Stappen, Varen teambuilding
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen teambuilding

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding moorddiner
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Team building

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in diverse steden in Vlaanderen. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Limburg, Oostende, Leuven etc? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Segway Clinic of Tour als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Segway Clinic of Tour als teambuilding activiteit

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Dit arrangement is inclusief Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games Teambuilding
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Highland Games Teambuilding

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Luik etc. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality teambuilding game: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in uw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Teambuilding dinerspel De Slimste mens
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Teambuilding dinerspel De Slimste mens

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere teambuilding activiteit? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in o.a. Gent, Antwerpen, Brugge, Limburg, Ardennen, Brussel etc. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Welke rol neemt u in tijdens deze activiteit? Zoekt u meer de regio of juist de spotlight? Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilm of lipdub teambuilding
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip teambuilding

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in bijv. Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Limburg, Mechelen en andere steden in Vlaanderen aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een teambuilding met de hele afdeling. Wilt u meer weten over deze leuke team building activiteit ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Freestyle Percussie Teambuilding
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle Percussie Teambuilding

Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Vlaanderen? Dan heeft u hem bij deze gevonden. Maak van uw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Samen brengen jullie de samba tot leven. Wilt u meer weten over deze team building sessie bij u in de buurt, vraag dan hieronder meer informatie aan. U ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Freestyle percussie workshop. We wensen u alvast heel veel inspiratie toe!  

Ontdek de Verrader teambuilding diner
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Deze variant op de populaire Wie is de Verrader City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Luxe bus voor uw teambuilding activiteit

Luxe bus voor uw teambuilding activiteit (vanaf €895)

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw gezelschap op feestelijke wijze te vervoeren te vervoeren naar een teambuilding activiteit in Vlaanderen of erbuiten? Dan is deze luxe bus (24 zitplaatsen) een wel heel bijzondere oplossing. De bus kenmerkt zich door een futuristisch design, dansvloer, echte DJ-booth, licht- en laser effecten, bar met tapinstallatie en koelkast, WC, kortom alles om het feest al te laten beginnen tijdens de reis. Bij dit arrangement zijn eveneens 3 flessen Cava inbegrepen (evenals bestuurder en begeleider). Wilt u meer weten over dit unieke bus concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Winter Wonderland teambuilding
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Een onvergetelijke teambuilding in Vlaanderen

Bent u op zoek naar een onvergetelijke teambuilding activiteit in Vlaanderen? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag op weg bij het vinden van een passende activiteit. Een divers en origineel aanbod kunt u vinden op de pagina's. Liever lokaal kijken naar de mogelijkheden? Alle teambuilding spelletjes en activiteiten zijn weergeven met duidelijke indicatoren: vanaf-prijzen (inc. BTW) en het aantal personen. Indien geen maximum aantal is weergegeven, dan is het in principe mogelijk om aan de betreffende activiteit met zeer grote groepen deel te nemen. Gaat u liever voor een bijzondere activiteit over de grens? Voor informatie over teambuilding in Duitsland, kijk op Teambuilding Ideen (voor Oostenrijk kunt u terecht op en Firmenevent Ideen en de UK vindt u via Teambuilding Ideas). Tenslotte, willen we u veel plezier toewensen met het organiseren en uitvoeren van uw team building activiteit. Laat u ook dit jaar weer verrassen door de mogelijkheden voor een bijzondere teambuilding samen met uw collega's. We wensen u alvast veel plezier bij de organisatie.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik op de teambuilding regio van uw keuze

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING DOOR HEEL VLAANDEREN
Wanneer u op zoek gaat naar een teambuilding in Vlaanderen heeft u ontzettend veel keuze. Ons land is immers zo divers qua plaatsen. Van hoofdstad Brussel, magisch Brugge, sfeervol Antwerpen tot aan de Vlaamse kust met steden als Oostende, Knokke en bijvoorbeeld Koksijde. Vlaanderen heeft veel te bieden en dat is prettig bij de organisatie van een teambuilding. Bij het organiseren van een teambuilding zijn er veel verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Het belangrijkste element is toch de locatie. Is het in de stad waar de firma gevestigd is? Kiest u juist voor een centrale plaats? Waar uw keuze ook op valt, de kenmerken van de stad bieden een extra boost aan uw activiteit. Laat u snel inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen u alvast veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt