Workshops en Teambuilding Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

Leuke teambuilding activiteiten in Brugge

Brugge, een stad van ongekende schoonheid. In de Middeleeuwen was deze stad het schitterende middelpunt van het noorden van ons continent. En deze status is nog altijd terug te vinden in het authentieke centrum van de stad. En uitgerekend deze stad is het decor van de leukste groepsuitjes van Vlaanderen. Van stadspel tot dinerspel, van workshop tot filmactiviteit, wij presenteren u graag een overzicht van de leukste vrijgezellenfeesten, teambuilding activiteiten en familie uitjes in Brugge of omgeving (Damme, Maldegem, Torhout). Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Leuven,  teambuilding Gentteambuilding Antwerpen, of teambuilding Brussel. Van zee tot natuurgebied, van stadskern tot moderne wijken, het arrondisement Brugge heeft alles. We hopen dat u zult genieten van uw bedrijfsuitje, workshop, vrijgezellenavond of teambuilding in Brugge of daarbuiten.

De ontvoerde directeur Brugge
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De ontvoerde directeur Brugge

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Brugge, Maldegem, Torhout of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Brugge. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brugge. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brugge

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brugge
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brugge

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen Brugge

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Brugge te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Brugge. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald. 

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Brugge
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Brugge

Dit bedrijfsuitje in Brugge heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brugge
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brugge

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Brugge
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Brugge

Inclusief begeleiding, keuzediner, helmen, verzekeringen.

Tijdens dit bedrijfsuitje voelt u zich zo vrij als een vogel. Terwijl u, samen met uw collega's,  op uw eigen e-chopper of e-scooter over de wegen rijdt en de wind en de zon op uw gezicht voelt, komt u even helemaal tot rust. Het zal u nog verrassen hoe lekker deze voertuigen rijden. Bij dit ontspannende bedrijfsuitje is een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit ontspannen bedrijfsuitje in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

De Slimste dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Brugge? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en TorhoutWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Brugge
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Brugge

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding? Dan is een bonbon teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Hierbij gaat u samen met uw collega's aan de slag om te proeven en zelf bonbons te maken. Uiteraard neemt u ook een leuke hoeveelheid bonbons mee naar huis. Na afloop van de bonbon workshop geniet u samen met uw collega's van een heerlijk diner in de binnenstad (inclusief).  Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze chocolade teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje Brugge
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje Brugge

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje in Brugge is inclusief een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Virtual Reality teambuilding game Brugge: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Brugge: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Brugge? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner in Brugge
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner in Brugge

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van Brugge. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend (het diner is inbegrepen bij dit arrangement). Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Brugge waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk diner.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Brugge
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Brugge

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Brugge.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Brugge

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Brugge
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Brugge

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Brugge? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brugge met keuzediner
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brugge met keuzediner

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brugge
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brugge

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Brugge

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Brugge
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Brugge
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Brugge

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Brugge

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Brugge of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Brugge
vanaf
€48 p.p.

Maak je eigen speelfilm, lipdub of videoclip Brugge

Heb je altijd al eens de hoofdrol willen spelen in je eigen speelfilm? Of droom je van een rol in de videoclip van je favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor jou. Samen met echte filmprofessionals ga je op een locatie in Brugge, Torhout, Beernem, Damme of Maldegem aan de slag o, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brugge of omgeving (Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.). Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Brugge
vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Brugge

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Brugge of omgeving. Ben jij in staat om jouw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij word je geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Cocktail workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Brugge

Een cocktail geeft u een gevoel van vakantie. Heerlijk op uw strandbedje liggen terwijl u tijdens die ene bijzondere vakantie geniet van zon, zee en strand. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brugge, Damme of Torhout maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast enorm veel plezier toe.

Workshop likeur maken met diner Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Workshop likeur maken met diner Brugge

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Brugge. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Brugge, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Brugge
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met diner Brugge

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Brugge, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner in Brugge. Een mooiere combinatie dan dit kan er bijna niet zijn. De stad omarmt u met de vele historische bezienswaardigheden. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Een teambuilding in het mooie Brugge is kiezen voor een flink stuk historie. Een combinatie met uw teambuilding maakt het een onvergetelijke dag. Heeft u voorafgaand nog een vergadering? Ook dit is prima te combineren met uw activiteit. En besluit u na een geslaagde teambuilding activiteit in Brugge om te verhuizen naar deze mooie stad? Kijk dan ook eens op verhuisfirma Brugge. Gaat u liever de grens over? De mogelijkheden in het buitenland zijn zeer zeker aanwezig. Ga naar bijvoorbeeld Nederland, Duitsland of Engeland. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Birmingham bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Birmingham. Voor Duitsland kunt u terecht op teambuilding in Düsseldorf of teambuilding in München. Bekijk snel de verschillende opties en laat u inspireren door de mogelijkheden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING BRUGGE EN OMGEVING

Brugge speelt een prominente rol in de geschiedenis van Vlaanderen. Dit was voor een groot deel te danken aan de haven Zeebrugge, waarmee de stad een belangrijke positie in wist te nemen op zowel economisch als strategisch vlak. De imposante gebouwen geven de stad een haast sprookjesachtig karakter. Deze atmosfeer maakt van een simpele stadswandeling al een volwaardig groepsuitje. Zoekt u een evenementenbureau in Brugge of omgeving, dan helpen we u graag verder op weg. Maar de omgeving van Brugge heeft meer te bieden dan alleen het centrum. Breng een bezoek aan het Uilenspiegel museum in Damme, of maak een wandeling naar Kasteel Gruuthuse in Oostkamp. In juni kunt u de paardenmarkt van Torhout bezoeken of drink een biertje met uitzicht op het Sint-Anna Kasteel in Maldegem. En voor een dagje maritieme geschiedenis bezoekt u Seafront in Zeebrugge. Het arrondisement biedt veel mogelijkheden voor leuke lokale vrijgezellenfeest of teambuilding activiteiten in Brugge. We wensen u alvast een aangenaam uitje toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt