Workshops en Teambuilding Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

Leuke teambuilding activiteiten in Brugge

Brugge, een stad van ongekende schoonheid. In de Middeleeuwen was deze stad het schitterende middelpunt van het noorden van ons continent. En deze status is nog altijd terug te vinden in het authentieke centrum van de stad. En uitgerekend deze stad is het decor van de leukste groepsuitjes van Vlaanderen. Van stadspel tot dinerspel, van workshop tot filmactiviteit, wij presenteren u graag een overzicht van de leukste vrijgezellenfeesten, teambuilding activiteiten en familie uitjes in Brugge of omgeving (Damme, Maldegem, Torhout). Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Leuven,  teambuilding Gentteambuilding Antwerpen, of teambuilding Brussel. Van zee tot natuurgebied, van stadskern tot moderne wijken, het arrondisement Brugge heeft alles. We hopen dat u zult genieten van uw bedrijfsuitje, workshop, vrijgezellenavond of teambuilding in Brugge of daarbuiten.

De Slimste dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Brugge

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Brugge? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en TorhoutWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Brugge
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Brugge

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Brugge.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Brugge

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Brugge

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Brugge staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Brugge vanuit Nederland.  Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Brugge
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Brugge

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Brugge? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brugge met keuzediner
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brugge met keuzediner

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Brugge
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur Brugge

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Brugge, Maldegem, Torhout of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Brugge. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brugge. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brugge
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brugge

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Brugge met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Brugge met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Brugge. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel Brugge

Bereid je voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van jouw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen je bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wil je winnen, dan zul je je moeten inleven in de andere sekse. Lees je in, vraag je echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet ga je met de eer strijken. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge, Maldegem, Damme Torhout of Beernem ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Brugge

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Brugge

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Brugge
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Brugge

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Brugge

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Brugge of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Brugge
vanaf
€48 p.p.

Maak je eigen speelfilm, lipdub of videoclip Brugge

Heb je altijd al eens de hoofdrol willen spelen in je eigen speelfilm? Of droom je van een rol in de videoclip van je favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor jou. Samen met echte filmprofessionals ga je op een locatie in Brugge, Torhout, Beernem, Damme of Maldegem aan de slag o, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brugge of omgeving (Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.). Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Brugge
vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Brugge

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Brugge of omgeving. Ben jij in staat om jouw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij word je geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Crime Target Teambuilding Brugge (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Brugge (City Game)

Tijdens dit Crime Target Teambuilding in Brugge, Damme, Beernem, Torhout of Zeebrugge, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Brugge of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor teambuilding Brugge

Doorzettingsvermogen, gezelligheid en verbroedering, dat is waar deze outdoor teambuilding activiteiten voor staan. Diverse teambuilding activiteiten zijn mogelijk op een inspirerende locatie in de omgeving van Brugge. Van vlot bouwen tot expeditie, van high ropes tot abseilen, er zijn diverse mogelijkheden om samen met elkaar te kunnen komen tot een optimale teambeleving. Wilt u meer weten over de Outdoor teambuilding mogelijkheden in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Brugge

Een cocktail geeft u een gevoel van vakantie. Heerlijk op uw strandbedje liggen terwijl u tijdens die ene bijzondere vakantie geniet van zon, zee en strand. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brugge, Damme of Torhout maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast enorm veel plezier toe.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt teambuilding

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Brugge waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Gek op België quiz dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Brugge

Hoeveel weet u eigenlijk van ons mooie landje? Bereid u voor op een ludieke strijd met uw collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Team up met de juiste mensen en ga de strijd met elkaar aan. Ga voor eeuwige roem en zorg dat u de overwinning over de streep trekt. Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Brugge, Zeebrugge, Torhout, Damme of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Brugge
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen Brugge

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Brugge te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Brugge. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald. 

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Brugge
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met diner Brugge

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Brugge, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner in Brugge. Een mooiere combinatie dan dit kan er bijna niet zijn. De stad omarmt u met de vele historische bezienswaardigheden. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Brugge
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Brugge

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Brugge te bieden heeft. Terwijl u met een goed gezelschap een spannende citygame onderneemt verkent u de mooiste stad Brugge. De verschillende kanaaltjes en overige bezienswaardigheden zullen u zeker inspireren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Citygame bedrijfsuitje Brugge
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Brugge Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Brugge, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Brugge. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Workshop Drone vliegen Brugge
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Brugge

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Het is werkelijk een teambuildingsactiviteit van deze tijd. En wie weet schiet u nog wat hele bijzondere beelden van het mooie Brugge. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Brugge of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Een teambuilding in het mooie Brugge is kiezen voor een flink stuk historie. Een combinatie met uw teambuilding maakt het een onvergetelijke dag. Heeft u voorafgaand nog een vergadering? Ook dit is prima te combineren met uw activiteit. En besluit u na een geslaagde teambuilding activiteit in Brugge om te verhuizen naar deze mooie stad? Kijk dan ook eens op verhuisfirma Brugge. Gaat u liever de grens over? De mogelijkheden in het buitenland zijn zeer zeker aanwezig. Ga naar bijvoorbeeld Nederland, Duitsland of Engeland. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Birmingham bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Birmingham. Bekijk snel de verschillende opties en laat u inspireren door de mogelijkheden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING BRUGGE EN OMGEVING

Brugge speelt een prominente rol in de geschiedenis van Vlaanderen. Dit was voor een groot deel te danken aan de haven Zeebrugge, waarmee de stad een belangrijke positie in wist te nemen op zowel economisch als strategisch vlak. De imposante gebouwen geven de stad een haast sprookjesachtig karakter. Deze atmosfeer maakt van een simpele stadswandeling al een volwaardig groepsuitje. Zoekt u een evenementenbureau in Brugge of omgeving, dan helpen we u graag verder op weg. Maar de omgeving van Brugge heeft meer te bieden dan alleen het centrum. Breng een bezoek aan het Uilenspiegel museum in Damme, of maak een wandeling naar Kasteel Gruuthuse in Oostkamp. In juni kunt u de paardenmarkt van Torhout bezoeken of drink een biertje met uitzicht op het Sint-Anna Kasteel in Maldegem. En voor een dagje maritieme geschiedenis bezoekt u Seafront in Zeebrugge. Het arrondisement biedt veel mogelijkheden voor leuke lokale vrijgezellenfeest of teambuilding activiteiten in Brugge. We wensen u alvast een aangenaam uitje toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt