Workshops en Teambuilding Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

feest.jpg

Leuke teambuilding activiteiten in Brugge

Brugge, een stad van ongekende schoonheid. In de Middeleeuwen was deze stad het schitterende middelpunt van het noorden van ons continent. En deze status is nog altijd terug te vinden in het authentieke centrum van de stad. En uitgerekend deze stad is het decor van de leukste groepsuitjes van Vlaanderen. Van stadspel tot dinerspel, van workshop tot filmactiviteit, wij presenteren u graag een overzicht van de leukste vrijgezellenfeesten, teambuilding activiteiten en familie uitjes in Brugge of omgeving (Damme, Maldegem, Torhout). Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Leuven,  teambuilding Gentteambuilding Antwerpen, of teambuilding Brussel. Van zee tot natuurgebied, van stadskern tot moderne wijken, het arrondisement Brugge heeft alles. We hopen dat u zult genieten van uw bedrijfsuitje, workshop, vrijgezellenavond of teambuilding in Brugge of daarbuiten.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brugge
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brugge

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Brugge
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Brugge

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Brugge? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brugge. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Brugge

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

VR hotel moordspel in Brugge
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Brugge

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Brugge
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Brugge

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in Brugge zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brugge

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner in Brugge
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Brugge

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen Brugge

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Brugge te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Brugge. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald. 

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Brugge
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Brugge

Dit bedrijfsuitje in Brugge heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brugge
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brugge

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Brugge? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en TorhoutWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game Brugge: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Brugge: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Brugge? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Brugge
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Brugge

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje in Brugge? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in het centrum van Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Uit handen van de jagers teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Brugge

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Brugge staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Brugge vanuit Nederland.  Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Brugge

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Brugge
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Brugge

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Brugge
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Brugge
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Brugge

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Brugge

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Brugge of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Maldegem, Beernem en Torhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Brugge
vanaf
€48 p.p.

Maak je eigen speelfilm, lipdub of videoclip Brugge

Heb je altijd al eens de hoofdrol willen spelen in je eigen speelfilm? Of droom je van een rol in de videoclip van je favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor jou. Samen met echte filmprofessionals ga je op een locatie in Brugge, Torhout, Beernem, Damme of Maldegem aan de slag o, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge, Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brugge

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brugge of omgeving (Damme, Torhout, Beernem, Maldegem etc.). Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brugge
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Brugge

Een cocktail geeft u een gevoel van vakantie. Heerlijk op uw strandbedje liggen terwijl u tijdens die ene bijzondere vakantie geniet van zon, zee en strand. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brugge, Damme of Torhout maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast enorm veel plezier toe.

Gek op België quiz dinerspel Brugge
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Hoeveel weet u eigenlijk van ons mooie landje? Bereid u voor op een ludieke strijd met uw collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Team up met de juiste mensen en ga de strijd met elkaar aan. Ga voor eeuwige roem en zorg dat u de overwinning over de streep trekt. Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Brugge, Zeebrugge, Torhout, Damme of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Winter Wonderland teambuilding in Brugge of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Brugge of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Brugge of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Een teambuilding in het mooie Brugge is kiezen voor een flink stuk historie. Een combinatie met uw teambuilding maakt het een onvergetelijke dag. Heeft u voorafgaand nog een vergadering? Ook dit is prima te combineren met uw activiteit. En besluit u na een geslaagde teambuilding activiteit in Brugge om te verhuizen naar deze mooie stad? Kijk dan ook eens op verhuisfirma Brugge. Gaat u liever de grens over? De mogelijkheden in het buitenland zijn zeer zeker aanwezig. Ga naar bijvoorbeeld Nederland, Duitsland of Engeland. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Birmingham bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Birmingham. Voor Duitsland kunt u terecht op teambuilding in Düsseldorf of teambuilding in München. Bekijk snel de verschillende opties en laat u inspireren door de mogelijkheden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING BRUGGE EN OMGEVING

Brugge speelt een prominente rol in de geschiedenis van Vlaanderen. Dit was voor een groot deel te danken aan de haven Zeebrugge, waarmee de stad een belangrijke positie in wist te nemen op zowel economisch als strategisch vlak. De imposante gebouwen geven de stad een haast sprookjesachtig karakter. Deze atmosfeer maakt van een simpele stadswandeling al een volwaardig groepsuitje. Zoekt u een evenementenbureau in Brugge of omgeving, dan helpen we u graag verder op weg. Maar de omgeving van Brugge heeft meer te bieden dan alleen het centrum. Breng een bezoek aan het Uilenspiegel museum in Damme, of maak een wandeling naar Kasteel Gruuthuse in Oostkamp. In juni kunt u de paardenmarkt van Torhout bezoeken of drink een biertje met uitzicht op het Sint-Anna Kasteel in Maldegem. En voor een dagje maritieme geschiedenis bezoekt u Seafront in Zeebrugge. Het arrondisement biedt veel mogelijkheden voor leuke lokale vrijgezellenfeest of teambuilding activiteiten in Brugge. We wensen u alvast een aangenaam uitje toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt