Workshops en Teambuilding Kortrijk

ook voor Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse

Leuke teambuilding activiteiten in Kortrijk

Welkom in het mooie Kortrijk! Deze voormalig Romeinse stad kent een rijke geschiedenis en groeide in de Middeleeuwen uit tot een bloeiende stad dankzij diverse industriëen. De stad is wereldberoemd door de Guldensporenslag, de allesbeslissende veldslag tussen het Vlaamse leger en de Fransen, waarbij de grens tussen België en Frankrijk werd bepaald. De sfeer van de omgeving doet u ervaren wat het is om voor één dag zelf de Leeuw van Vlaanderen te zijn. Mede daardoor is de stad een schitterend podium voor een spannend of ludiek stadsspel. Van Roeselare tot Oudenaarde, van Ieper tot Waregem, van kookworkshop tot workshop paaldansen, we helpen u graag op weg aan de hand van een aantal speciaal door ons evenementenbureau geselecteerde groepsactiviteiten in Kortrijk of regio. We hopen dat u van uw middag of avond in Kortrijk zult genieten!

Crime Target Teambuilding Kortrijk (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Kortrijk (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Kortrijk, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem of Ronse of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Kortrijk
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Kortrijk

Tijdens deze teambuilding activiteit gaat u samen met uw team aan de slag om een einde te maken aan een wereldwijde crisis. De teamleden zijn allemaal een bekende wereldleider. Samen gaan jullie aan de slag om diverse hersenkrakers op te lossen. Hierbij krijgt iedereen de kans op de eigen kwaliteiten veelvuldig in te kunnen zetten. De quizmaster brengt u allen samen via de video communicatietool van uw keuze (bijvoorbeeld Zoom). Lukt het jullie om de wereld te bevrijden van de vreselijke crisis. Wilt u meer informatie over deze online teambuilding game in Kortrijk? Klik dan op de onderstaande button. 

Uit handen van de jagers teambuilding Kortrijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Kortrijk

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Kortrijk staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame bedrijfsuitje Kortrijk
excl. BTW vanaf
€58 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Kortrijk Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Kortrijk, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Kortrijk. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Commercial Teambuilding Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Kortrijk

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

lipdub Kortrijk
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Kortrijk

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en regio aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Kortrijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Kortrijk

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Kortrijk te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Kortrijk
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Kortrijk

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Kortrijk.

Filmwedstrijd teambuilding Kortrijk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Kortrijk

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Kortrijk
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Kortrijk

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving van Kortrijk (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving van Kortrijk (2cV)

Bent u dol op klassieke auto's? Heeft u vroeger als klein kind altijd al in deze auto rondgereden en is het tijd om oude herinnering op te halen? Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Kortrijk? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. We wensen u alvast een mooie tocht toe.

De Slimste dinerspel Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Kortrijk

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Kortrijk? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Ieper of Roeselare. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Kortrijk
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Kortrijk

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters. Wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt? En wie gaat de hoogste snelheid halen? Ten slotte volgt de spannende race. Ga hard door de bochten, trotseer de verschillende obstakels en zorg voor een schitterende finish tijd. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

m tegen v dinerspel Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk, Waregem, Roeselare, Ieper, Ronse of Oudenaarde? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Kortrijk

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Kortrijk. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Kortrijk

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortijk, Oudenaarde of Waregem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Kortrijk

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Kortrijk, Roeselare, Ieper of Waregem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Kortrijk
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Kortrijk

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Kortrijk? Dol op sportieve activiteiten of denkt u juist dat deze activiteit enorm hilarisch zal zijn? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! U zult al snel merken dat er hier andere regels gelden. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Kortrijk
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Kortrijk

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Kortijk of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Kortrijk
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Kortrijk

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Kortrijk of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Workshop karikatuur tekenen Kortrijk
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Kortrijk

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega's/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega's te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. En uiteindelijk hopen we dat u blij zult zijn met het eindresultaat. Een mooi en vooral leuke souvenir die u altijd zal kunnen linken aan deze bijzondere activiteit. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Kortrijk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Kortrijk

Het culinaire niveau in Kortrijk is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle restaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze teambuilding in Kortrijk de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding krijgt u een superleuke kookworkshopWilt u meer weten over deze kookworkshop in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding Kortrijk of 1 van de andere opties

De stad Kortrijk is het decor van een aaneenschakeling van civiele en religieuze monumenten die het puissant rijke verleden van de stad kenmerken. Maar ook in de omgeving van ons mooie land vindt u diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitstapje. Ga bijvoorbeeld eens de grens over. U kunt bijvoorbeeld naar Nederland, Spanje of zelfs Duitsland. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Toulouse. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Bristol. U ziet wel dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Laat u verrassen door de mogelijkheden en ga voor een originele teambuilding in Vlaanderen of andere optie.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING KORTRIJK OF OMGEVING
Hoewel gehavend door oorlogen, heeft de stad Kortrijk op historisch gebied nog altijd bijzonder veel te bieden. Twee monumenten zijn zelfs op de Unesco werelderfgoedlijst geplaatst. Zo is daar de 15e eeuwse Belfort van Kortrijk, welke een handelsfunctie vervulde in de Middeleeuwen. En ook is daar de Begijnhof Kortrijk, welke in de 13e eeuw reeds werd gesticht door Johanna van Constantinopel.  Maar voor een groepsactiviteit of teambuilding heeft de regio Kortrijk meer te bieden dan de stad alleen (dankzij diverse evenementenbureaus buiten Kortrijk). Maak een wandeling naar het wonderschone Kasteel van Rumbeke in Roesalere of het Kasteel Casier in Waregem. Of maak een boottocht op de Leije en geniet van het uitzicht langs de kant. Een aanrader is ook de 3-jaarlijkse Kattenstoet in Ieper, waar bijzonder veel toeristen op af komen. Ook een leuk groepsuitje is een bezoek aan het Archeologisch Museum van de Scheldevallei in Avelgem. Of u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan het Nationaal Schoeiselmuseum in Izegem of het negentiende eeuwse kasteel Banhout in Heestert. Wat betreft festivals bent u in Kortrijk op de juiste plaats. Van de Guldensporenfeesten tot het Zomercarnaval, het festivalseizoen loopt het hele jaar door. Dit alles maakt de regio Kortrijk tot een bijzonder gebied dat enorm geschikt is voor het combineren van een teambuilding activiteit met een bezoek aan één of meerdere lokale bezienswaardigheden. We wensen u bij voorbaat een fijn verblijf toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt