Bedrijfsuitje grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen in heel Vlaanderen

vrijgezellenfeest.jpg

Bedrijfsuitje grote groepen

Heeft u binnenkort iets te vieren met uw hele organisatie? En is het tijd om goed uit te pakken voor alle medewerkers? Een bedrijfsuitje voor grote groepen organiseren kan een flinke inspanning met zich meebrengen. Toch is het een enorme eer om dit bijzondere moment te kunnen en mogen organiseren. Een onvergetelijke dag ligt in uw handen. Voordat u begint heeft u zich waarschijnlijk al wat vragen gesteld. Is de accommodatie geschikt voor een groter aantal? Zijn er leuke activiteiten die ervoor zorgen dat er voor een ieder iets leuks te doen is? Is het een dagdeel of een gehele dag? En wat is het budget? Wij hebben daarom een voorselectie gemaakt voor een bedrijfsuitje grote groepen in Vlaanderen (en daarbuiten). Er zijn veel leuke momenten te bedenken waarom een bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen leuk kan zijn. Een jaarlijks moment met de collega’s, een kerstviering of misschien wel een jubileum. Bedrijfsuitjes voor grote groepen zijn er in alle soorten en maten en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag tegemoet zult gaan. Van actief tot creatief en van ontspannen tot een groot feest. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers in heel België, Nederland en Duitsland.

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje voor grote groepen

Tot 500 deelnemers (meer deelnemers mogelijk op afspraak).

Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Mechelen, Luik of Leuven? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van één van deze mooi steden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. 

Meesterbrein stadsspel met diner voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner voor grote groepen

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht voor grote groepen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding grote groepen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding grote groepen

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding grote groepen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race als teambuilding voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel voor grote groepen

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in de stad van uw keuze zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Tot 100 deelnemers (meer deelnemers mogelijk op afspraak).

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding stadsspel voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding stadsspel voor grote groepen

Mogelijk voor groepen tot wel 1.000 deelnemers.

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Antwerpen te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Virtual Reality game als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality game als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers.

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in jouw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Expeditie Poolcirkel als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als bedrijfsuitje voor grote groepen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje voor grote groepen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding voor grote groepen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers.

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in jouw regio, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding voor grote groepen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept voor grote groepen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Chocolade workshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade workshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Vanaf 15 tot 500 deelnemers

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw bedrijfsuitje voor grote groepen? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling.Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop als invulling van uw bedrijfsuitje voor grote groepen in de stad van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit voor grote groepen

Voor maximaal 500 deelnemers

Dit bedrijfsuitje voor grote groepen heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Segway Clinic als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Segway Clinic als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 100 deelnemers.

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Dit arrangement is inclusief Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding voor grote groepen

Voor maximaal 1000 deelnemers.

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u de wereld een flinke dienst bewezen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Professionele cocktail catering op tijdens uw bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Professionele cocktail catering op tijdens uw bedrijfsuitje voor grote groepen

Is er een mooier symbool te bedenken voor een bruisend feest dan de perfecte cocktail? De perfecte smaakbalans in combinatie met de tropische uitstraling brengt bijna iedereen in feeststemming. Hoe leuk is het dan om uw evenement op te fleuren met professionele cocktail catering, waarbij ervaren cocktail meesters hun creaties live op smaak maken. Dat is natuurlijk lekker, maar zorgt ook een mooie aankleding van uw feest of evenement. Wilt u meer weten over deze leuke aankleding voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in de stad van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Winter Wonderland personeelsfeest voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland personeelsfeest voor grote groepen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland personeelsfeest concept in voor grote groepen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijfsuitje voor grote groepen in heel Vlaanderen

Binnenkort staat het bedrijfsuitje op het programma. En met jullie grote organisatie gaan jullie op zoek naar originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Origineel kan natuurlijk op verschillende manieren vormgegeven worden. Waar het ene bedrijf een belangrijke presentatie doet om vervolgens een activiteit te doen gaat het andere bedrijf de hele dag op pad. Van actief, creatief, culinair tot aan origineel, de mogelijkheden zijn enorm en divers. Laat u daarom in elke regio van Vlaanderen inspireren met het aanbod. Kies voor het mooie Antwerpen, hoofdstad Brussel, Limburg met alle bijzondere steden of kies de Vlaamse Kust als uitvalsbasis. Kijk voor bedrijfsuitjes in Duitsland ook eens op Teamevents. Ook in elk van deze regio’s kunt u weer elementen van de stad koppelen aan uw bedrijfsuitje met een grote groep. Het strand, de binnenstad of die ene mooie locatie zijn immers een prachtige toevoeging aan een bijzondere dag. Leer elkaar eens op een andere manier kennen. Een bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen is een uitdagende maar zeer dankbare taak. Vergeet u niet de kleding en mogelijkheden wanneer u kiest voor een bepaald thema? Hopelijk zullen alle collega’s nog lang napraten over deze dag. We hopen u te inspireren met een divers en vooral origineel aanbod.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt