Bedrijfsuitje grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen in heel Vlaanderen

Bedrijfsuitje grote groepen

Heeft u binnenkort iets te vieren met uw hele organisatie? En is het tijd om goed uit te pakken voor alle medewerkers? Een bedrijfsuitje voor grote groepen organiseren kan een flinke inspanning met zich meebrengen. Toch is het een enorme eer om dit bijzondere moment te kunnen en mogen organiseren. Een onvergetelijke dag ligt in uw handen. Voordat u begint heeft u zich waarschijnlijk al wat vragen gesteld. Is de accommodatie geschikt voor een groter aantal? Zijn er leuke activiteiten die ervoor zorgen dat er voor een ieder iets leuks te doen is? Is het een dagdeel of een gehele dag? En wat is het budget? Wij hebben daarom een voorselectie gemaakt voor een bedrijfsuitje grote groepen in Vlaanderen (en daarbuiten). Er zijn veel leuke momenten te bedenken waarom een bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen leuk kan zijn. Een jaarlijks moment met de collega’s, een kerstviering of misschien wel een jubileum. Bedrijfsuitjes voor grote groepen zijn er in alle soorten en maten en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag tegemoet zult gaan. Van actief tot creatief en van ontspannen tot een groot feest. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers in heel België, Nederland en Duitsland.

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur dinerspel als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als bedrijfsuitje voor grote groepen

Tot 500 deelnemers (meer deelnemers mogelijk op afspraak).

Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Mechelen, Luik of Leuven? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van één van deze mooi steden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Tot 100 deelnemers (meer deelnemers mogelijk op afspraak).

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding stadsspel voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding stadsspel voor grote groepen

Mogelijk voor groepen tot wel 1.000 deelnemers.

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Antwerpen te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Workshop likeur maken met diner voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Workshop likeur maken met diner voor grote groepen

Mogelijk tot 80 deelnemers.

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in de stad van uw keuze. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in de stad van uw keuze, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Zeepkisten race als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race als teambuilding voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality game met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Virtual Reality game met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers.

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in jouw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 200 deelnemers.

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje is inclusief een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 1.000 deelnemers.

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in jouw regio, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 150 deelnemers.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Chocolade workshop met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Vanaf 15 tot 200 deelnemers (zelfs 500 personen zonder diner).

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw bedrijfsuitje voor grote groepen? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling.Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Na afloop geniet u van een heerlijk diner samen met uw collega´s. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop als invulling van uw bedrijfsuitje voor grote groepen in de stad van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 20 tot maximaal 80 deelnemers.

Tijdens dit bedrijfsuitje voelt u zich zo vrij als een vogel. Terwijl u, samen met uw collega's,  op uw eigen e-chopper of e-scooter over de wegen rijdt en de wind en de zon op uw gezicht voelt, komt u even helemaal tot rust. Het zal u nog verrassen hoe lekker deze voertuigen rijden. Bij dit ontspannende bedrijfsuitje is een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit ontspannen bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit voor grote groepen

Voor maximaal 200 deelnemers (zelfs 500 personen zonder diner).

Dit bedrijfsuitje voor grote groepen heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Segway Clinic met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

Segway Clinic met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Mogelijk tot wel 100 deelnemers.

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner voor grote groepen

Voor maximaal 200 deelnemers (zelfs 1.000 personen zonder diner).

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend (het diner is inbegrepen bij dit arrangement). Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Professionele cocktail catering op tijdens uw bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Professionele cocktail catering op tijdens uw bedrijfsuitje voor grote groepen

Is er een mooier symbool te bedenken voor een bruisend feest dan de perfecte cocktail? De perfecte smaakbalans in combinatie met de tropische uitstraling brengt bijna iedereen in feeststemming. Hoe leuk is het dan om uw evenement op te fleuren met professionele cocktail catering, waarbij ervaren cocktail meesters hun creaties live op smaak maken. Dat is natuurlijk lekker, maar zorgt ook een mooie aankleding van uw feest of evenement. Wilt u meer weten over deze leuke aankleding voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in de stad van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Bedrijfsuitje voor grote groepen in heel Vlaanderen

Binnenkort staat het bedrijfsuitje op het programma. En met jullie grote organisatie gaan jullie op zoek naar originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Origineel kan natuurlijk op verschillende manieren vormgegeven worden. Waar het ene bedrijf een belangrijke presentatie doet om vervolgens een activiteit te doen gaat het andere bedrijf de hele dag op pad. Van actief, creatief, culinair tot aan origineel, de mogelijkheden zijn enorm en divers. Laat u daarom in elke regio van Vlaanderen inspireren met het aanbod. Kies voor het mooie Antwerpen, hoofdstad Brussel, Limburg met alle bijzondere steden of kies de Vlaamse Kust als uitvalsbasis. Kijk voor bedrijfsuitjes in Duitsland ook eens op Teamevents. Ook in elk van deze regio’s kunt u weer elementen van de stad koppelen aan uw bedrijfsuitje met een grote groep. Het strand, de binnenstad of die ene mooie locatie zijn immers een prachtige toevoeging aan een bijzondere dag. Leer elkaar eens op een andere manier kennen. Een bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen is een uitdagende maar zeer dankbare taak. Vergeet u niet de kleding en mogelijkheden wanneer u kiest voor een bepaald thema? Hopelijk zullen alle collega’s nog lang napraten over deze dag. We hopen u te inspireren met een divers en vooral origineel aanbod.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt