De Leukste Personeelsfeesten

in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Luik, Limburg, Leuven, Ardennen, Hasselt etc.

Een inspirerend personeelsfeest organiseren.

Bent u in België op zoek naar een bijzonder personeelsfeest? Een personeelsfeest wat al uw collega’s nog lang zal bij blijven? Wanneer u met uw collega’s het hele jaar door hard werkt aan de gezamenlijke doelen is het ook soms prettig om even gas terug te nemen. Even met collega’s een dagdeel, dag of zelfs meerdere dagen op pad. De voordelen hiervan zijn vaak divers en ruim aanwezig. In tijden van crisis en oplopende werkdruk is het belangrijk om uw personeel op een positieve wijze te stimuleren. En een personeelsfeest is misschien wel de leukste manier om uw werknemers te bedanken voor de getoonde inzet van de afgelopen tijd. Onemotion helpt u graag bij het vinden van een leuke invulling van uw bedrijfsfeest. We wensen u met welk personeels themafeest dan ook alvast enorm veel plezier toe.

 

Filmwedstrijd personeelsfeest concept
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van de stad. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz personeelsfeest (inc. diner)

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Het zal een onvergetelijke quiz worden met de meest uiteenlopende vragen. Gegarandeerd nieuwe herinneringen en veel lach momenten. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Brussel, Brugge, Antwerpen, Oostende, Limburg en de rest van Vlaanderen (inclusief diner)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De slimste mens personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste mens personeelsfeest

Dit wordt een heel spannend personeelsfeest! Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van dit personeelsfeest zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! In ieder geval zal de winnaar dit zeker kenbaar maken op de werkvloer. Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner (inclusief). Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Luik, Limburg, Leuven, Hasselt etc. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Laat u verrassen door dit bijzondere personeelsfeest. We wensen u alvast veel plezier toe.

Ontdek de Verrader personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader personeelsfeest

Speel het populaire spel Wie is de verrader? Een spel vol spanning, plezier en van begin tot eind scherp kijken naar de details. Klinken deze ingrediënten goed? Dan is dit personeelsfeest een absolute aanrader voor uw personeelsfeest. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Dit personeelsfeest is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brussel, Leuven, Limburg, Gent, Brugge, Oostende etc. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Moorddiner
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Antwerpen, Limburg, Brugge, Gent, Oostende, Leuven, Brussel etc. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner (inclusief) dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest

Bent u op zoek naar een uniek personeelsfeest in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd in de binnenstad van Antwerpen. Wilt u meer weten over deze personeelsfeest activiteit in steden als Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Turnhout, Leuven, Limburg en de Vlaamse Kust. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Popquiz personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Popquiz personeelsfeest

Zingt u elk liedje in de auto van begin tot eind mee? Weet u menig artiest makkelijk te benoemen? Bereidt uzelf voor op een spannende strijd. In diverse ronden test u de muziekkennis van u en uw collega's of vrienden. Van Frank Sinatra tot U2, van Lady Gaga tot Tom Jones, diverse muziekgenres komen voorbij. Ondertussen geniet u natuurlijk van een heerlijk diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit leuke popquiz personeelsfeest in Antwerpen, Gent, Brussel, Limburg, Vlaamse Kust , Brussel of de rest van Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Luxe Feestbus voor uw personeelsfeest

Luxe Feestbus voor uw personeelsfeest (vanaf €895)

Bent u op zoek naar een unieke manier op uw gezelschap te vervoeren voor uw personeelsfeest in Vlaanderen of erbuiten? Dan is deze luxe bus (24 zitplaatsen) een wel heel bijzondere oplossing. De bus kenmerkt zich door een futuristisch design, dansvloer, echte DJ-booth, licht- en laser effecten, bar met tapinstallatie en koelkast, WC, kortom alles om het feest al te laten beginnen tijdens de reis. Bij dit arrangement zijn eveneens 3 flessen Cava inbegrepen (evenals bestuurder en begeleider). Wilt u meer weten over dit unieke personeelsfeest bus concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Hoe verlies ik een miljoen personeelsfeest met 3-gangen diner
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen personeelsfeest met diner

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in diverse steden in Vlaanderen, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner. Dit personeelsfeest arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke personeelsfeest activiteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest

Tijdens dit actieve personeelsfeest concept geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent te bieden heeft (in de overige steden wordt het vaar-gedeelte achterwege gelaten). Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Dit personeelsfeest zal antwoord geven op deze belangrijke vraag. Begrijp wel dat de uitslag invloed kan hebben op de dagelijkse sfeer op de werkvloer. Is een jaar lang koffie halen als inzet een leuke optie? Het personeelsfeest is inclusief heerlijk diner. Het is mogelijk om dit personeelsfeest te organiseren in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Leuven, Brugge, Gent, Limburg, Oostende etc. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality personeelsfeest game: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in uw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Een personeelsfeest op allerlei manieren

Wanneer u op zoek gaat naar een personeelsfeest heeft u veel keuze mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een spannend moorddiner voor uw personeelsfeest in Antwerpen. Of wat dacht je van de hit Wie is de verrader? Laat uw werknemers tegen elkaar strijden, terwijl de verrader zijn best doet om de teams uit elkaar te drijven. of wat dacht u van het speelse "de mannen tegen de vrouwen". Maak van uw personeelsfeest in Gent een onvergetelijk uitstapje door het vast te leggen op film in een maak-uw-eigen speelfilm personeelsfeest. En voor de themafeest liefhebbers zijn de Las Vegas, Caribische en jaren 70 themafeesten uiteraard absolute aanraders. De personeelsfeesten kunnen plaatsen vinden op diverse locaties (als ook eigen locaties) in Brussel, Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven, Luik, Mechelen, Oostende en andere steden in België. Wilt u meer weten over de bedrijfsfeest of personeelsfeest mogelijkheden bij u in de buurt? Vraag dan meer informatie aan over één van de onderstaande personeelsfeest tips. Bent u op zoek naar catering, dan nodigen we u van harte uit om eens te kijken op onze catering pagina. U ontvangt dan direct additionele informatie over het personeelsfeest van uw voorkeur. 

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST DOOR HEEL BELGIË
Of u nu op zoek bent naar een geweldig en onvergetelijk themafeest of een personeelsfeest. België heeft uiteraard veel te bieden qua mogelijkheden. Zoveel regio's met allemaal eigen kenmerken, steden met bezienswaardigheden  en eventueel zelfs dorpen. Waar dit ongelooflijke personeels event ook moet plaatsvinden het zal vast en zeker onvergetelijk worden. Ons land heeft met alle provincies diverse mogelijkheden. Of u nu een groot personeelsfeest moet organiseren in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en/of Luik. Elk hebben deze provincies ook weer diverse mooie steden. Wat te denken van het mooie Antwerpen, hoofdstad Brussel, Luik, Brugge, Mechelen, Leuven of steden langs de kust als Koksijde en Oostende? Maar natuurlijk heeft België enorm veel steden die perfect als uitvalsbasis kunnen dienen voor een onvergetelijk personeelsevenement. Maar wanneer u een personeelsactiviteit moet organiseren waar kijkt u dan allemaal naar? Wat is het doel van deze activiteit? Wat is het aantal personen en wat is de plaats waar het allemaal moet gaan plaatsvinden? Zoveel factoren zijn van invloed op een geslaagd personeelsfeest. Zoals eerder gezegd zijn er zoveel verschillende mogelijkheden. Moet dit personeelsfeest een personeelsuitje worden waarbij een combinatie moet worden gemaakt tussen workshops en daarna een spetterend feest? Of is het een spectaculaire opening waarbij alle personeelsleden direct een uitnodiging ontvangen voor een onvergetelijk feest inclusief bijzondere catering? Onemotion België heeft een divers aanbod aan personeelsfeesten aanbod in elke provincie van ons land. Van de leukste themafeesten tot een divers aanbod voor alle personeelsfeesten. Wilt u liever een personeelsdag helemaal aankleden met diverse workshops waar personeel zich op kan inschrijven. Uiteraard is ook dit mogelijk. Of bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor teambuildingsactiviteiten voor een personeelsdag? Onemotion helpt u bij al uw wensen graag op weg. Inspiratie geven we u graag mee.  Wat uw personeelsdag, feest of activiteit ook gaat worden, we wensen u alvast enorm veel inspiratie toe en hopen dat u een onvergetelijke dag tegemoet gaat vol plezier.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt