Personeelsfeesten Mechelen

ook voor Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel etc.

Personeelsfeest Mechelen

Bent u dit jaar aan de beurt om een personeelsfeest Mechelen of bedrijfsfeest Mechelen te organiseren? Of bent u de trotse directeur, CEO of eigenaar van een prachtig bedrijf in en of omgeving Mechelen? Het is goed dat u op deze pagina uit bent gekomen. We helpen u namelijk graag op weg bij het vinden van een perfect bedrijfsfeest in Mechelen of omgeving. Wanneer u de organisatie in handen neemt is het uiteraard niet echt een makkelijke opgave. We helpen u daarom graag op weg bij het vinden van de perfecte bedrijfsactiviteit. Of u nu kiest voor een stadsspel, een spannend diner inclusief een spel aan tafel of een volledig verzorgde personeelsfeest locatie in Mechelen waarop alle activiteiten moeten gaan plaatsvinden. Mechelen is een bijzondere stad en uiteraard een perfecte uitvalsbasis voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest Mechelen. Onemotion staat voor ontmoet en inspireer. En dat doen we graag met onderstaande arrangementen. Wat uw keuze ook mag worden, we wensen u bij voorbaat alvast veel inspiratie toe en een prachtige dag.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Mechelen met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase personeelsfeest rond het centrum van Mechelen met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Mechelen. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur personeelsfeest Mechelen

Bent u op zoek naar een heel bijzonder personeelsfeest concept in Mechelen of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Hierbij is het belangrijk samen te werken met uw collega’s, maar zijn ze wel te vertrouwen of zitten ze ook in het complot? Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd. Wilt u meer weten over dit leuke personeelsfeest in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Mechelen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Mechelen

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Mechelen

Bij dit bedrijfsfeest in Mechelen draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. De grote vraag in dit mysterie is; wie heeft de moord gepleegd? Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo erachter te komen wie de dader is. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond die deze moord oplost? Welke collega kunt u wel of niet vertrouwen? Niets lijkt wat het daadwerkelijk is. Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen personeelsfeest Mechelen

Tijdens dit actieve personeelsfeest concept geniet u optimaal van al het mooie dat Mechelen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Mechelen

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingsronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Bent u klaar om de strijd aan te gaan met uw collega’s? Gaat u voor niets minder dan de winst? Voorbereiden is niet mogelijk dus het gaat erom hoe goed u uw algemene kennis paraat heeft. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Mechelen of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Mechelen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt Mechelen

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Mechelen waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Mechelen (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Mechelen (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Mechelen of omgeving? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Mechelen (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Mechelen (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Mechelen. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Mechelen (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Mechelen (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Mechelen en omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Mechelen

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Mechelen of omgeving? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij uw bedrijf? Deze collega gaat een heerlijk jaar tegemoet waarin hij of zij weet dat hij al zijn collega’s achter zich heeft gelaten. Na afloop van deze enerverende avond kunt u genieten van een heerlijk diner en napraten over het spel. Uw kennis zal op de meest uiteenlopende manier worden getest. Voorbereiden is dan ook haast onmogelijk. Onvergetelijk zal het zeker worden! Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Mechelen

Zoekt u een personeelsfeest concept waar u en uw collega’s nog maanden over zullen napraten? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Alles zal draaien om die ene vraag; welk geslacht is het beste: de mannen of vrouwen? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden waarin de strijd soms behoorlijk fanatiek kan worden! Laat al uw kennis vloeien om zo uw team optimaal te helpen naar de overwinning. Tevens wordt er ook heerlijk gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality personeelsfeest game Mechelen: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality personeelsfeest game Mechelen: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Mechelen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Personeelsfeest in het historische Mechelen

Elk persoon is een individu en ook tegelijk een groep wanneer u met al uw collega’s een personeelsfeest heeft. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen een enorm leuke en onvergetelijk dag tegemoet gaat? Deze zware maar ook leuke en uitdagende taak ligt in uw handen. En daar helpen we u graag bij met een divers aanbod aan leuke opties. Mechelen leent zich daarbij perfect voor een personeelsfeest en kijkt uit naar jullie komst. Mechelen met alle historie is een perfect decor. De stad Mechelen is ontstaan in de 9e eeuw en deze historie proeft u terug in de stad. De mooie Oude Markt, het stadhuis, de Belfort van Mechelen en onder andere het Hof Van Busleyden. Maar ook het centrum van Mechelen is een ware aanrader net als Museum de Brusselpoort. U kunt wel lezen dat Mechelen een stad is die niet overgeslagen mag worden bij het kiezen van een mooie stad voor uw bedrijfsfeest Mechelen of andere bedrijfsactiviteiten voor een onvergetelijke dag. Waar uw keuze uiteindelijk ook op gaat vallen we wensen u enorm veel plezier en een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsfeest Mechelen.

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST MECHELEN EN OMGEVING
Bent u op zoek naar een personeels- of bedrijfsfeest Mechelen? Of zou u juist liever de drukte van Mechelen ontlopen om in de omgeving van Mechelen in te zetten voor een onvergetelijke bedrijfsactiviteit. Mechelen heeft namelijk een omgeving met diverse leuke steden. Wat te denken van Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel, Rumst of Londerzeel. Diverse steden die een prima basis zijn voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest in Mechelen. Bezoek bijvoorbeeld een 17e eeuw kasteel in Berlaar, de kunstijsbaan in Heist-op-den-Berg of 1 van de andere plaatsen. Ook de overige plaatsen hebben natuurlijk allemaal hun eigen kenmerken. Wellicht kunt u bepaalde elementen van de verschillende steden koppelen aan jullie activiteiten. Neem bijvoorbeeld een historische stad met een prachtige binnenstad als een verzamelpunt. Of start een spannende citygame in Zemst bij een prachtige en historisch stadhuis. Een personeelsdag kan misschien wel meer bevatten dan alleen een groot feest. Wilt u bijvoorbeeld als organisator dat uw personeel de hele dag een leuk en uitdagend programma krijgt? Of liever een groot feest met muziek en entertainment. Zoveel verschillende smaken en mogelijkheden. We hopen dat we u op weg kunnen helpen met een zo uitgebreid en divers mogelijk aanbod.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt