Personeelsfeest Kortrijk

ook voor Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse

Personeelsfeest Kortrijk

Gaat u binnenkort een personeelsfeest Kortrijk organiseren? Bent u dit jaar de organisator? Maar wat voor activiteit moet u kiezen? Op zoek naar een spannend programma of wilt u liever ontspannen de geschiedenis van de stad herkennen? Of het nu gaat om een relaxt of actief uitje, ons huidige aanbod personeelsfeesten in Kortrijk biedt u een overvloed aan keuzes waarvan er zeker eentje binnen uw smaak zal vallen. Daarnaast is Kortrijk gewoon een erg mooie stad waar van zichzelf al veel te zien is. Uw personeelsfeest in combinatie met deze stad, dat op half uur afstand van de Franse stad Lille ligt, zal ervoor zorgen dat het een dag wordt die u en uw collega’s niet snel zullen vergeten. Wat u ook kiest, een personeelsfeest in Kortrijk biedt voor ieder wat wils. Bekijk ons huidige aanbod hieronder en laat u inspireren. Wanneer u graag wat meer informatie ontvangt over een bepaal personeelsfeest, voelt u zich dan vrij om meer informatie aan te vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat u deze zo snel mogelijk in uw inbox ontvangt. Wij van Onemotion wensen u en uw collega’s veel plezier tijdens jullie personeelsfeest in Kortrijk.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Kortrijk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd personeelsfeest concept Kortrijk

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Kortrijk (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Personeelsfeest feestlocatie arrangement Kortrijk (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het personeelsfeest mag gaan organiseren in Kortrijk of omgeving? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het personeelsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België dinerspel personeelsfeest Kortrijk

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Ontdek wie van uw collega’s de strijd aan zal gaan om deze quiz te winnen en wie de grootste kennis heeft over zijn eigen land. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingsronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Heeft u een goede kennis over uw eigen land en kunt u uw collega’s overtreffen? Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quiz spektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief) en napraten over de quiz. Wilt u meer weten over dit Gek op België personeelsfeest in Kortrijk of nabije omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele personeelsfeest arrangementen Kortrijk (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele personeelsfeest arrangementen Kortrijk (€75-€100 p.p.)

In deze categorie personeelsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van Kortrijk. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Kortrijk (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw personeelsfeest in Kortrijk (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties in Kortrijk en omgeving. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel personeelsfeest Kortrijk

Zoekt u een originele invulling van uw bedrijfsfeest in Kortrijk of omgeving? Bent u op zoek naar een uitje voor u en uw collega’s waarbij u samen een fanatieke strijd aan kan gaan? Dan is dit personeelsfeest een echte aanrader. Tijdens deze quiz wordt duidelijk wie de meeste kennis paraat heeft en het beste kan presteren onder druk. Welke collega wordt straks een jaar lang de slimste genoemd bij de koffieautomaat? Na afloop van deze enerverende avond zult u het allen weten. Gedurende het personeelsfeest geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner personeelsfeest Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner personeelsfeest Kortrijk

Bij dit bedrijfsfeest in Kortrijk draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Een perfecte combinatie om uw collega’s eens van een andere kant te leren kennen. Samen met uw collega's gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Er kan een ware strijd losbarsten tussen uw collega’s in de strijd om het mysterie op te lossen. Wie kan samenwerken om tot een goed resultaat te komen en wie zou gaan voor eigen succes? Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder personeelsfeest, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit bedrijfsfeest in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Kortrijk
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest Kortrijk

Zoekt u een personeelsfeest concept waar na maanden nog over na zal moeten worden gepraat? Dan is dit mogelijk een leuke invulling. Tijdens dit spel zullen al uw collega’s de strijd met elkaar aangaan omdat het een onderwerp is waar niemand graag bij wil verliezen. Alles zal draaien om die ene vraag, wie zijn de beste: uw vrouwelijke collega´s of toch de mannelijke? Hoewel het misschien wat beladen zal klinken, belooft dit personeelsfeest vooral een hele gezellige en ludieke avond te worden. Waarbij er ook heerlijk zal worden gedineerd. Wilt u meer weten over dit personeelsfeest concept in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest in het prachtige Courtrai, oftewel Kortrijk

Wanneer u weg wilt van de stadse drukte en graag de wind door de haren wilt voelen, is West-Vlaanderen de juiste Belgische provincie voor uw personeelsfeest. Kortrijk ligt onderin de provincie West-Vlaanderen en ligt daarmee zowat bijna op de Franse grens, op een half uurtje rijden van de Franse stad Lille. Het gevoel van het buitenland, maar toch zijn u en uw collega’s dichterbij huis dan u denkt! Een personeelsfeest in Kortrijk zorgt gegarandeerd voor een ontspannen dag waarin u en uw collega’s tijd maken voor een stukje teambuilding. De prachtige stad die ook wel Courtrai genoemd wordt, heeft zijn bezoeker veel te bieden. Zo zijn er ook genoeg originele activiteiten te vinden om een leuke invulling te geven aan uw personeelsfeest!  Uw collega’s hebben een jaar lang hard voor u gewerkt, en dat mag beloond worden. Een goed team op de werkvloer is belangrijk; wanneer de samenwerking tussen uw collega’s prettig verloopt, stijgt de productiviteit van uw werknemers ook. Een personeelsfeestje waarin een leuke activiteit wordt beoefend zal ervoor zorgen dat er aan een stukje teambuilding gewerkt wordt, en nog op een leuke manier ook!

Personeelsfeesten per Vlaamse regio

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Personeelsfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Personeelsfeest Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Personeelsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Personeelsfeest Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Personeelsfeest Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Personeelsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Personeelsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Personeelsfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Personeelsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Personeelsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Personeelsfeest Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

PERSONEELSFEEST KORTRIJK OF OMGEVING
Kortrijk biedt vele leuke bezienswaardigheden, waarom zou u bijvoorbeeld uw personeelsfeest niet combineren met heerlijk uitrusten in het Begijnhofpark, een stadspark van 1 hectare groot wat te vinden is in de historische binnenstad van Kortrijk, tussen Houtmarkt en de Groningestraat. Genoeg gezien van het park maar nog niet van Kortrijk zelf? Neem met uw personeelsfeest een stads wandelroute met aandacht voor het historische hart, maar ook voor de huidige metamorfose van de stad. De stads wandelroute vertrekt aan Tourisme Kortrijk in het Begijnshofpark, waardoor u deze twee bezienswaardigheden gemakkelijk kunt combineren. Tijdens de stads wandelroute krijgt u een audio rondleiding waarin een gids vertelt over weetjes en anekdotes van de stad. Daarnaast is er een handige kaart beschikbaar met een korte beschrijving van alle interessante plekjes in de stad. Kijk eens bij ons actuele aanbod personeelsfeesten in Kortrijk om u te laten inspireren, wij wensen u veel succes!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt