Vrijgezellenfeest vrouwen en mannen

Voor Antwerpen, Gent, Limburg, Leuven, Brussel, Brugge en de rest van Vlaanderen.

vrijgezellenfeest.jpg

Inspirerende vrijgezellenfeest ideeën

Een vrijgezellenfeest markeert een mijlpaal in uw leven en dient daarom bijzonder te zijn. Althans, dat is hoe wij er tegen aan kijken. We willen u dan ook graag inspireren middels een aantal originele concepten voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen en mannen. Geen standaard vrijgezellenavond, maar een ludieke, spannende of onvergetelijke activiteit. De vrijgezellenfeesten vinden plaats in diverse steden in België. Elke stad heeft immers de meest bijzondere kenmerken die een enorme meerwaarde kunnen bieden aan een onvergetelijke dag. De keuze in aanbod is enorm divers en geeft u de kans een activiteit te kiezen die past bij het grootste gedeelte van de groep. Uiteraard draait het om de belangrijkste persoon van de dag en dat is natuurlijk de vrijgezel! Wilt u meer weten over een vrijgezellenfeest vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen bij u in de buurt (of één van de andere workshops)? Bekijk onderstaand het vrijgezellenfeest aanbod door heel Vlaanderen en laat u inspireren door de mogelijkheden. We wensen u een geweldig geslaagde dag toe!

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest in steden als Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen, Genk, Hasselt, Leuven, Kortrijk etc.? Mag dit een tikkeltje spannend worden? Eens een uitje waarbij iedereen de beste en mooiste kant van zichzelf mag laten zien? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest bij in de omgeving. Samen met alle vrijgezellenfeest deelnemers zal het een onvergetelijke dag worden. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u veel plezier toe.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning of Koningin Voetbal quiz als vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het zijn momenten waarvan we vele jaren later nog precies weten wat we aan het doen waren toen het gebeurde. We hebben het dan over die ene belangrijke wedstrijd van onze favoriete voetbalclub of ons nationale team. En die ene goal of dat schot op de paal staan nog altijd vers in ons geheugen gegrift.  Hoog tijd om ons geheugen te testen tijdens deze leuke voetbalquiz. Ga de strijd aan met uw vrienden of vriendinnen en kroon uzelf tot Koning of Koningin Voetbal. Een titel die natuurlijk iedereen graag wil winnen. Wilt u meer weten over deze ludieke vrijgezellenfeest activiteit in uw regio? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Met begeleiding op afstand zonder diner is deze quiz verkrijgbaar vanaf €24,50 p.p.. Het is ook mogelijk deze quiz plaats te laten vinden op één van de quizlocatie in combinatie met een diner vanaf €55 p.p..

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ludieke seksquiz als vrijgezellenfeest

Het is en blijft een uitermate prikkelend thema: seks. En velen van ons denken er al een hoop vanaf te weten. En sommigen doen dat ook echt.  Hoog tijd om de vrouwen van de meisjes te onderscheiden en de mannen van jongens.  Dankzij deze leuke seksquiz is die nu ook mogelijk als invulling van bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest of inspirerende vrijgezellenavond in uw regio. Wellicht heeft u enorm hoge verwachtingen over uw prestaties tijdens deze quiz. Mogelijk worden deze verwachtingen werkelijkheid, maar valt het allemaal toch een beetje tegen, dan heeft u vast weer een hoop gelachen en flink wat extra kennis op gedaan. Wilt u meer weten over dit sexy vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. En tijdens het oplossen van de vele uitdagingen geniet u van de bijzondere stad waar u voor heeft gekozen. Een mooie combinatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Moorddiner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Weddingplanner stadsspel vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner stadsspel vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Deze bijzondere taak ligt in uw handen. Tijdens dit vrijgezellenfeest in steden door heel Vlaanderen, gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en zorgt u ervoor dat de bruiloft wordt gered. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. En dat terwijl u kunt genieten van de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Wilt u meer weten over de weddingplanner groepsactiviteit in uw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Veel plezier toegewenst!

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner als vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in uw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in steden als Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven, Oostende, Kortijk, Aalst, Mechelen en andere steden in Vlaanderen. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Het moordspel stadsspel vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Target moordspel vrijgezellenfeest

Tijdens dit moordspel vrijgezellenfeest in steden als Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Oostende, Mechelen, Aalst, Leuven en Limburg, duikt u in de huid van de echte detectives. Test uw onderzoekskills en ga helemaal op in de wereld van de criminaliteitsbestrijding. Deze groepsactiviteit is beslist een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over het moordspel vrijgezellenfeest bij u in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame door heel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame door heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Oostende, Brussel, Gent,  Brugge, Mechelen, Turnhout, Aalst, Kortrijk, Doornik, Oudenaarde, Luik, Genk, Hasselt, Sint-Niklaas, Charleroi, Namen, Bergen of Leuven vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bierproeverij als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bierproeverij als vrijgezellenfeest

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in diverse steden in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als vrijgezellenfeest

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in uw regio.

Sex and the City stadsspel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Sex and the City stadsspel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Houdt u van fashion, flirten, mooie schoenen, etc en bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in de omgeving van Gent? En kijkt u ook regelmatig naar de serie Sex and the City? Dan zult u echt het Sex and the City stadsspel in Gent, Merelbeke, Aalter, Deinze of Evergem eens moeten proberen. Na een korte uitleg met een drankje en een lekkernij gaat u in groepjes op pad, gewapend met een aantal leuke en verrassende Sex and the City opdrachten. De verschillende personages uit Sex and the City passeren allemaal de revu. Wie past het beste bij u? Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als vrijgezellenfeest in uw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen vrijgezellenfeest

Sportief en elegant. Een tikkeltje ondeugend maar ook vooral enorm mooi. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Samen met een leuke groep gaat u stap voor stap meegenomen worden om uw eerste bewegingen aan de paal te leren. Voor elk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Kortrijk, Mechelen, Aalst, Oostende en andere steden in Vlaanderen is dit een vrolijk en elegant alternatief. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest met chocolade maken
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest met chocolade maken

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg. Antwerpen of Luik? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Juwelen vrijgezellenfeest (workshop)
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Juwelen vrijgezellenfeest (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken in diverse steden in Vlaanderen. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over dit juwelen vrijgezellenfeest in diverse steden in Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Maak een speelfilm, lipdub of videoclip vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Maak een speelfilm, lipdub of videoclip vrijgezellenfeest

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip of lipdub van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte vrijgezellenfeest voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in diverse steden in Vlaanderen aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop als vrijgezellenfeest

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelende percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Is uw groep klaar om de muziek zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen? Komt hier een nieuwe hit? Het zal vast een garantie worden op bewegen en veel plezier. Wilt u meer weten over deze percussie workshop door heel Vlaanderen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop vrijgezellenfeest

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop vrijgezellenfeesten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop vrijgezellenfeest

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over dit cocktail workshop vrijgezellenfeest? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

Vrijgezellenfeest striptease dansen (workshop)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest striptease dansen (workshop)

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vrijgezellenfeest striptease dansen in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Powerkiten aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Powerkiten aan de Vlaamse Kust

Bent u dol op adrenaline? Is een dag op het strand een soort van mini vakantie voor u? Combineer deze twee elementen voor een vrijgezellenfeest die u niet snel zal vergeten. De wind blaast u bijna omver terwijl u zich aan de sterke vlieger vastklampt. Het geluid van van de wind die tegen de vlieger beukt is overweldigend. Dit groepsuitje powerkiten is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Ga de strijd aan met alle elementen en geniet van een verfrissende middag op het strand. Wilt u meer weten over deze activiteit in Oostende en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Een origineel vrijgezellenfeest? De keuze is reuze!

Organiseer bijvoorbeeld een moorddiner in Gent en maak van uw avond een ware thriller. En kent u de film "the Hangover"? Dan is de Hangover City Game een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest voor mannen. En wie weet word ook u de volgende dag wakker met een tijger in uw badkamer en een enorme kater. Voor de dames is er de vrijgezellenfeest vrouwen tegenhanger bij uitstek: Sex and the City Game. Duik met uw vriendinnen onder in de wereld van mode, shopping en flirten. Flaneer net als Carrie, Miranda, Charlotte of Samantha door de straten van bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel en verover de stad. En natuurlijk vergeet u niet om samen met uw vriendinnen een lipdub of videoclip op te laten nemen. Speel op geheel eigen wijze uw favoriete videoclip na en laat het professionele resultaat zien aan alle gasten op de bruiloft. Houdt u ook zo van cocktails? Dan mag de cocktail workshop echt niet ontbreken. Leer de kneepjes van het cocktail shaken en laat uw vrienden of collega's thuis versteld staan van deze kunstvorm. Interesse gewekt? Benieuwd naar het lokale aanbod? Klik dan op één van de onderstaande steden-buttons. U ontvangt dan direct een overzicht van alle originele vrijgezellenfeest concepten in de stad of regio van uw voorkeur. Liever de grens over? Maak dan een overstap naar het aanbod van Stag do ideas in Engeland. Kijk ook eens naar ons single reizen aanbod. Veel plezier tijdens uw unieke vrijgezellenfeest ervaring.

Veelgestelde vragen over een vrijgezellenfeest

+ Onze voorkeurspartners voor vrijgezellenfeesten: een jarenlange samenwerking.
Onemotion gelooft sterk in een samenwerking die verder gaat dan de korte termijn samenwerkingen die gangbaar zijn in de vrijgezellenfeest markt. Wij geloven sterk in kwaliteit die wordt gekenmerkt door een jarenlange samenwerking. Het hele Onemotion model is er dan ook op gericht om kwalitatief hoogwaardige partners binnen te halen als partner en er vervolgens voor te zorgen dat ze nooit meer de behoefte hebben om weer weg te gaan. Onze trouwe partners herkent u bijvoorbeeld aan ons voorkeurspartner logo voor vrijgezellenfeesten.

+ Wat bedragen de kosten voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond?
Dat hangt er natuurlijk sterk vanaf, wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u een losstaande vrijgezellenfeest activiteit, of liever een geheel verzorgde vrijgezellendag met eten en bijvoorbeeld vervoer. Ook kunnen de kosten per regio wat verschillen. Een activiteit voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen kan bijvoorbeeld anders uitpakken dan dezelfde activiteit in bijvoorbeeld Gent. Dit is namelijk sterk afhankelijk van het aanbod van onze partners in de betreffende regio. Bij elke vrijgezellenfeest tip vindt u een duidelijke prijsindicatie (inclusief BTW) zodat u gemakkelijk in staat bent om activiteiten te selecteren die aansluiten bij uw situatie. 

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST DOOR HEEL VLAANDEREN

Vlaanderen heeft ontzettend veel te bieden. Enorm veel historische maar ook vooral geweldige steden. Een perfect decor voor menig vrijgezellenfeest. Wat is ons land dan eigenlijk ook heel erg mooi! De organisatie van een vrijgezellenfeest kunt u op verschillende manieren insteken. Waar de één kiest voor een stad dicht in de buurt zal de ander juist een avontuurlijke en vooral nieuwe stad voor iedereen kiezen. Maar ook een stad centraal gelegen voor iedereen is een logische optie. Kies voor de schoonheid van het sfeervolle Antwerpen en drink nog een bolleke op de markt. Hoofdstad Brussel met alle leuke en vooral gezellige straten. Het mooie Brugge met alle kanalen. Maar ook steden als studentenstad Leuven, Gent, Kortrijk, Mechelen en alle andere steden behoren tot de mogelijkheden. Liever even uitwaaien aan de Vlaamse kust? Oostende en bijvoorbeeld Knokke wachten u met veel plezier op. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe met een vrijgezellenfeest ergens in het mooie Vlaanderen.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt