Alle single reizen

Ook voor single zeilvakanties, wintersportreizen voor alleenstaanden en singlereizen naar de zon

cuba.jpg

Single reizen: een totaal overzicht

Bent u op zoek naar leuke single reizen? Dan heeft Onemotion de alternatieven voor u op een rijtje gezet. Van single reizen, tot luxe single reizen naar exotische bestemmingen. Single reizen zijn er namelijk in alle soorten en maten. Van een bijzondere groepsreis met een culinaire of creatieve inslag naar een verre bestemming, een actieve single wandelvakantie tot een spetterende dansvakantie in het authentieke Cuba bijvoorbeeld. We hebben verschillende opties op een rij gezet zodat u snel en gemakkelijk kunt kijken wat het beste bij u aansluit. Op basis daarvan klikt u door om alle aanbieders te bekijken en op basis daarvan een keuze te maken voor meer informatie. Zo begint uw vakantie al een beetje vanaf dit moment. Kies voor een leuke rondreis, groepsreis of individuele reis op de bestemming naar wens. We wensen u bij voorbaat een fijne vakantie toe.

Single reizen van Belgische aanbieders

Verre reizen voor alleenstaandeNederland beschikt al enkele jaren over een groot aanbod voor de single of alleengaande reiziger. Tot nu toe was het wat lastiger voor de Vlaming om een passende singlereis te vinden via een Vlaamse onderneming. Maar inmiddels is het aanbod stevig gegroeid. Van verre reizen tot korte stedentrips, van wintersportreis tot single safari reis, er is inmiddels heel veel mogelijk. En dat op de meest uiteenlopende bestemmingen. Elk met hun eigen kenmerken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een single vakantie met een flinke dosis creativiteit. Van een leuke single reis in België tot een onvergetelijke dansvakantie. We helpen u daarom graag op weg en hebben speciaal voor u de single reizen van de Vlaamse aanbieders op een rijtje gezet. Wilt u meer weten hierover, klik dan op de onderstaande informatie button.

Alle Single wintersport reizen op een rij

Single wintersport reizenBent u enorm dol op de sneeuw? Kan het niet snel genoeg weer tijd zijn voor een skivakantie? Van het mooie Tirol tot het ruige Lapland, van het betaalbare Tsjechië tot het stijlvolle Italië, wintersportland heeft veel te bieden voor alleengaanden. Hierbij kunt u denken aan een traditionele wintersportvakantie op de ski´s of juist een hele speciale single vakantie in de sneeuw, met sledehonden in het koude maar mooie Scandinavië. En juist daarom hebben we de allerleukste single wintersportvakanties voor u op een rij gezet. Een ski vakantie die nog lang in uw geheugen zal blijven plakken. Haal uw ski's uit de garage of van zolder om het avontuur aan te gaan.

Betaalbare single groepsreizen naar de zon

single groepsreizenBereid u voor op een vakantie naar de zon met veel leuke nieuwe gezichten. Van Spanje tot Griekenland, van Portugal tot Italië, we hebben de zonnigste en tevens betaalbare reizen voor singles voor u op een rij gezet. Bereid u voor op een unieke single vakantie met gelijkgestemde deelnemers. Bent u op zoek naar een gemixte reis (meerderheid singles, maar ook een deel koppels) dan zijn de salsa vakanties in Spanje en Portugal echte aanraders. Of zoekt een actieve vakantie? Denk dan eens aan een wandelvakantie in Andalusië! Om u optimaal te inspireren hebben we diverse vakanties op een rijtje gezet zodat u op uw gemak kunt kijken welke reis het beste aansluit bij uw wensen. Ga meteen door naar het single reizen overzicht door op meer informatie te klikken, of neem een kijkje op de dansvakantie pagina's.

Verre reizen voor alleenstaanden (de reis van uw leven!!)

Verre reizen voor alleenstaandeDeze speciale categorie, betreft niet zo maar single vakanties. Dit zijn echt dé vakanties waar u het over 10 jaar nog steeds over zult hebben. Een overzicht van de mooiste plaatsen van de wereld en een aantal onvergetelijke bestemmingen. Van single Cuba vakantie tot groepsreis in Tibet, van Zuid-Afrika tot Amerika, van Mongolië tot Nieuw-Zeeland, er is heel veel mogelijk op het gebied van alleenstaande reizen met verre bestemmingen. Streep deze vakantie weer een bijzondere bestemming van uw bucketlist. Het is immers een nieuwe ervaring die uw leven enorm zal verrijken. Is het niet met het gezelschap en de nieuwe mensen die u gaat ontmoeten dan is het wel door de bezienswaardigheden.

Single reizen op basis van leeftijdscategorie

single reizenSommige reizen voor alleengaanden zijn compleet gemixt voor wat betreft leeftijden. Er zijn echter ook single reizen die vooraf aan geven geschikt te zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie. Hoewel wij uit eigen ervaring weten, dat een gemengde groep ook een heel aangenaam effect kan hebben op de sfeer tijdens groepsreis, kan het zeker voordelen hebben om op vakantie te gaan met een gelijkgestemde groep (qua levensfase). Hieronder vind je diverse leeftijdscategorieën. Door te klikken op de betreffende link, gaat u rechtstreeks naar het betreffende aanbod.

Voor jongeren (15 tm 35 jaar) verwijzen we u door naar groepsreizen voor jongeren
Voor 20+ single reizen verwijzen we u door naar 20+ single reizen.
Voor 30+ single groepsreizen verwijzen we u door naar 30+ single reizen.
Voor 40+ single groepsreizen verwijzen we u door naar 40+ single reizen.
Voor 50+ single groepsreizen verwijzen we je door naar 50+ single reizen.
Voor 60+ single groepsreizen verwijzen we je door naar 60+ single reizen.

Diverse inspirerende single weekenden 

Single weekendenSoms heeft men even behoefte aan wat tijd voor zichzelf, zonder dat men de mogelijkheid heeft om een hele vakantie te plannen. Even lekker uitrusten, wat culturele inspiratie op doen, of een aantal inspirerende wandelingen maken in een nieuwe omgeving met diverse gelijkgestemde deelnemers. Wellicht niet direct een hele vakantie maar er gewoon eventjes uit zodat het voelt als vakantie. Even wat energie bijtanken in bijvoorbeeld het mooie Barcelona om u daarna weer vol te focussen op het dagelijkse leven met nieuwe energie. Hiervoor zijn deze weekenden voor alleengaanden een uitermate geschikte oplossing. Als tip wijzen we u ook graag op de speciale salsa weekenden. We wensen u heel veel nieuwe energie toe! Deze weekenden vindt u via de onderstaande button.

Gezellige eenoudervakanties

EenoudervakantiesAls alleengaande met kinderen is het vaak lastig om een vakantie te vinden die voor iedereen voldoende te bieden heeft. De kinderen willen natuurlijk voldoende leeftijdsgenootjes om mee te kunnen spelen en de ouders zijn op zoek naar leuke gelijkgestemde ouders om leuke activiteiten mee te ondernemen. Een complete vakantie die voor iedereen onvergetelijk zal worden. Het is juist daarom dat eenoudervakanties tegenwoordig enorm in opkomst zijn. Zo heeft u de vrijheid om zelf te bepalen wat u gaat doen, maar wel het voordeel om deel uit te maken van een grotere groep. En is het immers niet zo dat wanneer uw kind of kinderen blij zijn u ook sowieso een goede vakantie tegemoet zal gaan? Bent u benieuwd naar het aanbod eenoudervakanties? Dan vindt u deze via de onderstaande button.

Single zeilvakanties: meezeilen of zelf (leren) zeilen

single zeilvakantieZeilen is even een moment van rust, even op het water en gewoon heerlijk genieten van alle stilte om je heen terwijl je lekker bezig bent. En wat is er dan mooier dan het verkennen van de Middellandse Zee per zeilboot? Lekker tussen de Griekse eilanden zeilen op zoek naar het helderste water om in te zwemmen. Wilt u zelf (leren) zeilen, of bent u meer op zoek naar een reis voor alleenstaanden waarbij u rustig kunt genieten van het uitzicht en van de groep? Alles is mogelijk. Er zijn single zeilvakanties in Griekenland, Kroatië, Turkije, de Cariben of Nederland. Heeft u bepaalde bestemmingen die u altijd al wilde bezoeken om daar heerlijk rond te zeilen? Uw wens kan werkelijkheid worden. We wensen u alvast veel wind en een behouden vaart. De single zeilvakanties vindt u via de onderstaande button.

Single reizen naar zonnig Spanje

single zeilvakantieBent u op zoek naar een zonnige singlereis op niet al te ver rijden van België? Dan is de kans dat u er uiteindelijk voor zult kiezen om uw vakantie te vieren in het zonovergoten Spanje vrij groot.  Er bestaan diverse mogelijkheden voor wat betreft single reizen in Spanje,  voor wat betreft Nederlandse single reizen maar ook gewoon voor Vlaamse. Geniet van zon, zee, strand en natuurlijk ook de heerlijke culinaire verrassingen.

Klik op onderstaande button voor meer informatie hierover.

Single reizen naar heerlijk Frankrijk

single zeilvakantie Het mooie Frankrijk heeft alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een singlereis. Het is dan ook niet vreemd dat er diverse single reizen organisaties zijn die singlevakanties organiseren in Frankrijk. En naast diverse Nederlandse single reis operators geldt dat ook voor Vlaamse aanbieders. Dus wil je genieten van een heerlijke singlevakantie in Frankrijk, kijk dan hieronder voor meer informatie.

Klik op onderstaande button voor meer informatie hierover.

Een originele single reis? De keuze is reuze!

Elke dag leren wij als mens enorm veel. Nieuwe woorden, talen of informatie die wij tot ons nemen. Toch leren wij als we iets ervaren nog veel meer omdat ons brein het kan koppelen aan een ervaring of herinnering die ons nog lang zal heugen. Een vakantie is op die manier ook enorm waardevol. Niet alleen doet de zon u enorm goed, ook een andere taal zorgt ervoor dat u op een andere manier bezig bent. Er even tussenuit is in elk opzicht een waardevolle toevoeging op uw leven. Single reizen kunnen naar de meest uiteenlopende bestemmingen gaan. Een spannende reis naar een historische hoofdstad met alle bezienswaardigheden zullen uw kennis goed doen. Maar ook een dansvakantie kan voor altijd in uw geheugen opgeslagen worden. Zou u namelijk vergeten dat u op blote voeten op het strand in Cuba dat ene geweldige dansje heeft gedaan? We hopen dat de reizen die we voor u op een rij hebben gezet bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Wanneer u single bent is het soms lastig om de stap te nemen om op vakantie te gaan. Toch is het zonde wanneer u na een jaar hard werken niet op vakantie gaat. U kijkt in de omgeving welke vrienden of vriendinnen ook een vakantie op de planning hebben staan. Maar soms is dit niet het geval. Dit is uiteraard totaal niet erg want er zijn enorm veel opties voor een single. Zo zijn er diverse organisaties die groepsreizen organiseren. Hierbij hoeft u uiteraard niet bang te zijn dat u de stempel single op uw voorhoofd geplakt krijgt. Vrij en ongedwongen andere mensen ontmoeten die ook gewoon als individu een leuke reis wil maken. Zo zijn er leuke en/of bijzondere rondreizen naar de meest bijzondere bestemming beschikbaar. Bezoek Azië, Afrika of Zuid-Amerika met een georganiseerde rondreis, een groepsreis of maak een bijzonder dansje in hartje Barcelona tijdens een dansvakantie. Een vakantie is een beleving op zich. We wensen u bij voorbaat enorm veel plezier toe.

Klik hieronder op andere diverse reizen:

Diverse reizen
Single reizen - individueel, rond- en groepsreis:                    Single reizen
Dansvakantie - individueel en groepsreizen:                         Dansvakantie
Vakanties Cuba - individueel, rond- en groepsreis:                Cuba vakantie
Wintersportvakantie - individueel, rond- en groepsreis:         Single wintersportvakantie
Yoga vakantie - individueel, rond- en groepsreis:                  Yoga vakantie
Alleen op reis - individueel, rond- en groepsreis:                   Alleen op reis
Groepsreizen - individueel, rond- en groepsreis:                   Groepsreizen
Reis boeken - individueel, rond- en groepsreis:                     Reis boeken
Kitesurf vakantie - individueel, rond- en groepsreis:              Kitesurf vakantie

Rondreizen
Rondreis - individueel, rond- en groepsreis:                           Rondreis
Rondreis Amerika - individueel, rond- en groepsreis:             Rondreis Amerika
Rondreis Indonesië - individueel, rond- en groepsreis:           Rondreis Indonesië
Rondreis Thailand - individueel, rond- en groepsreis:            Rondreis Thailand
Rondreis Brazilië - individueel, rond- en groepsreis:              Rondreis Brazilië
Rondreis Zuid-Amerika - individueel, rond- en groepsreis:     Rondreis Zuid-Amerika
Rondreis Afrika - individueel, rond- en groepsreis:                Rondreis Afrika
Rondreis Azië - individueel, rond- en groepsreis:                  Rondreis Azië
Rondreis Japan - individueel, rond- en groepsreis:                Rondreis Japan
Rondreis Noorwegen - individueel, rond- en groepsreis:        Rondreis Noorwegen
Rondreis Spanje - individueel, rond- en groepsreis:              Rondreis Spanje
Rondreis Portugal - individueel, rond- en groepsreis:            Rondreis Portugal
Rondreis Canada - individueel, rond- en groepsreis:             Rondreis Canada
Rondreis Peru - individueel, rond- en groepsreis:                 Rondreis Peru
Rondreis Ierland - individueel, rond- en groepsreis:              Rondreis Ierland
Rondreis China - individueel, rond- en groepsreis:                Rondreis China
Rondreis Kroatië - individueel, rond- en groepsreis:              Rondreis Kroatië
Rondreis Marokko - individueel, rond- en groepsreis:            Rondreis Marokko
Rondreis Nieuw-Zeeland - individueel, rond- en groepsreis:  Rondreis Nieuw-Zeeland
Rondreis Vietnam - individueel, rond- en groepsreis:             Rondreis Vietnam

WAAROM ONEMOTION

 • alle aanbieders

  op een rij
 • diverse Vlaamse- en

  Nederlandse aanbieders
 • diverse prijsklassen

  voor elk budget
 • divers aanbod

  van groepsreis tot individueel
 • boek direct bij

  de organisatie zelf

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt