Groepsreizen

Ook voor single groepsreizen, wintersportgroepsreizen en dans groepsreizen naar de zon

vrijgezellenfeest.jpg

Groepsreizen: veelzijdig en spectaculair

Wij heten u van harte welkom op de pagina die u graag meer vertelt over groepsreizen en de voordelen van een groepsreis. Of u nu een groepsreis maakt naar Azië, Portugal of Candada, de bestemming is anders, maar de voordelen van de groepsreizen zijn allemaal gelijk. Bent u misschien op zoek naar een inspirerende groepsreis, waarbij de mogelijkheid bestaat om aan 1 of meerdere creatieve activiteiten deel te nemen? Dan is dat ook gewoon mogelijk. Krijgt u al de vakantiekriebels? Wilt u graag meer weten over groepsreizen of één van de vele groepsreizen bestemmingen zoals Thailand, Vietnam, Marokko, Canada, Portugal, Kroatië, Ierland of China? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. U ontvangt dan spoedig de gewenste informatie over de groepsreizen die uw interesse hebben. 

Alle groepsrondreizen (Nederlandse en Vlaamse aanbieders)

Groepsreizen AfrikaHeeft u binnenkort een vakantie op het programma staan? En weet u nog niet waar u naar toe wilt? We inspireren u graag met een divers aanbod aan groepsrondreizen over de hele wereld. De zowel Vlaams als ook Nederlandse aanbieders hebben groepsrondreizen naar de meest bijzondere bestemmingen. Heeft u interesse in een bestemming in ons eigen mooie Europa? Er zijn zoveel steden en bezienswaardigheden die u waarschijnlijk nog niet heeft gezien. Maar ook ver daarbuiten zijn er diverse pareltjes te vinden. Bezoek 1 van de 7 wereldwonderen in bijvoorbeeld Peru, Zuid-Afrika of in het verre Azië. Of maak een bijzondere groepsreis in Mexico. De wereld heeft zo ontzettend veel plaatsen die nog niet ontdekt zijn door uzelf. Er zijn ook groepsrondreizen in alle soorten en maten. Van een bijzondere en actieve dansvakantie in Cuba waarbij u ook gelijk Havana, Santiago en Trinidad ziet tot aan rondtrekken in Thailand, feesten in Bali of het zien van het Noorderlicht. Via onderstaande button gaat u direct naar de verschillende opties zodat u nog even rustig de mogelijkheden kunt verkennen alvorens een keuze te maken. We wensen u een fijne vakantie toe!

Reisaanbod

Singles groepsreizen (Nederlandse en Vlaamse aanbieders)

Single groepsreizen AfrikaSingle groepsreizen is een nieuwe ervaring. U heeft waarschijnlijk een vakantie in het vooruitzicht staan alleen heeft u (nog) geen gezelschap om samen mee te reizen. Dit is totaal niet erg. We hebben voor u een overzicht gemaakt van diverse Vlaamse en ook Nederlandse aanbieders. Deze aanbieders hebben zeer uiteenlopende single groepsreizen over de gehele wereld. Ga bijvoorbeeld een leuke dansvakantie doen in Cuba, Spanje, Portugal of Argentinië. Maar ook rondreizen tijdens een singles groepsreis behoort tot de mogelijkheden. Trek uw rugzak uit de kast en zie al het mooie in Zuid-Amerika, het continent Afrika of juist 1 van de andere bijzondere bestemmingen. U kunt het zo gek niet bedenken en er gaat een bijzondere groepsreis naar toe. Zo bent u single maar zeer zeker niet alleen. De groepsdynamiek geeft namelijk net dat kleine beetje meer aan uw vakantie. Zo zult u vast en zeker een leuke klik hebben met een medereiziger met bijvoorbeeld dezelfde interesses. Klik snel door op onderstaande button en bekijk het aanbod aan verschillende aanbieders om zo rustig nog even alles op een rijtje te zetten. We wensen u bij voorbaat een fijne vakantie toe.

Reisaanbod

Individuele rondreizen (Nederlandse en Vlaamse aanbieders)

Groepsreizen Zuid-AfrikaBent een ware ontdekkingsreiziger? Kan de bestemming voor u niet bijzonder genoeg zijn? Laat u dan inspireren met mooie en onvergetelijke individuele rondreizen. We hebben diverse Nederlandse en uiteraard Vlaamse aanbieders op een rijtje gezet voor u zodat u in 1 overzicht een divers aanbod heeft. Laat u verrassen door Azië, bekijk het Noorderlicht of bezoek IJsland. Maar ook de “warmere” regionen zijn uiteraard beschikbaar. Geniet van de prachtige authentieke staat van Cuba, het natuurrijke maar ook zeker onvergetelijke Zuid-Amerika, voel de warmte van mensen in het continent Afrika of zoek het dichter bij huis in Europa. Want hoeveel heeft u eigenlijk gezien in ons eigen continent. Individuele rondreizen geven net dat beetje extra aan een vakantie. U ziet meerdere dingen in een land of bezoekt zelfs meerdere landen. Een heerlijk vooruitzicht niet? We hebben via onderstaande button verschillende aanbieders voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u rustig uw plannen uitstippelen en zo de vakantie van uw leven plannen. We hopen u zo te inspireren en wensen u bij voorbaat een onvergetelijke individuele rondreis toe.

Reisaanbod

Groepsreizen: een dynamisch geheel

Maar, wat is een groepsreis precies? Wanneer u participeert binnen één van de groepsreizen, bent u onderdeel van een reis die u samen aflegt en beleefd met een vaste groep mensen. Groepsreizen zijn vaak populair omdat mensen zelf niet hoeven uit te zoeken wat de beste bezienswaardigheden zijn, zelf niet alle hotels hoeven te boeken en de gehele vakantie slechts bij éen enkel adres boeken, de zogenaamde one-stop-shop. Groepsreizen zijn voor iedereen geschikt en dan ook populair bij zowel jonge als oudere mensen.

Klik hieronder op andere diverse reizen:

Diverse reizen
Single reizen - individueel, rond- en groepsreis:                    Single reizen
Dansvakantie - individueel en groepsreizen:                         Dansvakantie
Vakanties Cuba - individueel, rond- en groepsreis:                Cuba vakantie
Wintersportvakantie - individueel, rond- en groepsreis:         Single wintersportvakantie
Yoga vakantie - individueel, rond- en groepsreis:                  Yoga vakantie
Alleen op reis - individueel, rond- en groepsreis:                   Alleen op reis
Rondreizen - individueel, rond- en groepsreis:                      Rondreizen
Reis boeken - individueel, rond- en groepsreis:                     Reis boeken
Kitesurf vakantie - individueel, rond- en groepsreis:              Kitesurf vakantie

Groepsreizen
Groepsreizen - individueel, rond- en groepsreis:                           Groepsreis
Groepsreis Amerika - individueel, rond- en groepsreis:             Groepsreis Amerika
Groepsreis Indonesië - individueel, rond- en groepsreis:           Groepsreis Indonesië
Groepsreis Thailand - individueel, rond- en groepsreis:            Groepsreis Thailand
Groepsreis Brazilië - individueel, rond- en groepsreis:              Groepsreis Brazilië
Groepsreis Zuid-Amerika - individueel, rond- en groepsreis:     Groepsreis Zuid-Amerika
Groepsreis Afrika - individueel, rond- en groepsreis:                Groepsreis Afrika
Groepsreis Azië - individueel, rond- en groepsreis:                  Groepsreis Azië
Groepsreis Japan - individueel, rond- en groepsreis:                Groepsreis Japan
Groepsreis Noorwegen - individueel, rond- en groepsreis:        Groepsreis Noorwegen
Groepsreis Spanje - individueel, rond- en groepsreis:              Groepsreis Spanje
Groepsreis Portugal - individueel, rond- en groepsreis:            Groepsreis Portugal
Groepsreis Canada - individueel, rond- en groepsreis:             Groepsreis Canada
Groepsreis Peru - individueel, rond- en groepsreis:                 Groepsreis Peru
Groepsreis Ierland - individueel, rond- en groepsreis:              Groepsreis Ierland
Groepsreis China - individueel, rond- en groepsreis:                Groepsreis China
Groepsreis Kroatië - individueel, rond- en groepsreis:              Groepsreis Kroatië
Groepsreis Marokko - individueel, rond- en groepsreis:            Groepsreis Marokko
Groepsreis Nieuw-Zeeland - individueel, rond- en groepsreis:  Groepsreis Nieuw-Zeeland
Groepsreis Vietnam - individueel, rond- en groepsreis:             Groepsreis Vietnam

WAAROM ONEMOTION?

Onemotion voordelen

PLEZIER EN NIEUWE MENSEN LEREN KENNEN
Plezier staat voorop tijdens een groepsreis. Vooral als u op vakantie gaat. Het plezier van de reiziger wordt nog groter als men dit kan delen. Niks is namelijk leuker als het in staat zijn om een geweldige ervaring met andere te delen. Een groepsreis is daarom uitstekend geschikt om alleen of in kleine aantallen te reizen. Binnen de groepsreizen komt u al snel erachter dat er zeer gemakkelijk nieuwe vriendschappen worden gesloten. Een groepsreis is dan ook de perfecte manier om een nieuwe ervaring op te doen, een nieuwe bestemmingen (of zelfs meerdere) te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Misschien wilt u geen nieuwe mensen leren kennen, maar lekker zonder zorgen en zonder iets te moeten regelen op vakantie. Eén van de grootste voordelen van een groepsreis is dat u volledig ontzorgd wordt. De groepsreis heeft een vooraf gedefinieerd schema die je samen met de groep doorloopt. Het transport, de gids en hotels, alles wordt geregeld. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de bestemming en hoeft zich niet bezig te houden met de tijd, het verblijf of het transport naar de volgende locatie. Ook bent u zo verzekerd van de beste prijzen voor uw accommodatie en transport tussen de locaties. Dat geeft rust en meer ruimte om te genieten van uw groepsreis.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

  • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt