Vrijgezellenfeest Turnhout

Ook voor regio Geel, Kasterlee, Hoogstraten, Mol, Brecht of Arendonk

Vrijgezellenfeest Turnhout ideeën

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest Turnhout? We helpen u graag bij het vinden van passende activiteiten voor een onvergetelijke dag. In het Noorden van ons land ligt het mooie Turnhout. De stad die ook wel bekend staat als speelkaarten stad. En nu gaat u in deze stad uw best doen om een onvergetelijk vrijgezellenfeest neer te zetten. Uw zoektocht heeft u naar deze pagina gebracht waar we u willen inspireren met uiteenlopende ideeën voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest mannen. Vaak worden immers de groepen opgesplitst en gaat er een onvergetelijke dag plaatsvinden. Maar hoe moet deze er volgens u uitzien? Kiest u voor een vrijgezellendag in Turnhout met een overnachting? Blijft het bij een leuke activiteit met een hapje eten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onderstaand alle verschillende opties en maak een eerste shortlist die u met de organisatie wilt bespreken. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en zet zo de eerste stap naar het organiseren van een vrijgezellenfeest Turnhout.

The Hunger Games als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u dol op adrenaline, spanning en teamwork? Combineer dan deze bijzondere dag met de meest spannende activiteiten. Let the hunger games begin! In diverse spannende spellen krijgt u de kans om te laten zien hoe u op diverse fronten presteert op weg naar de overwinning. Alle facetten komen aan bod tijdens deze spannende hunger games in Turnhout. Test uw wendbaarheid op weg naar de schat, uw doelgerichtheid bij diverse shooting games en zak vooral niet weg in het gevaarlijke moeras. Overleggen, aanmoedigen en samenwerken is van cruciaal belang. Interesse? Vraag via onderstaande optie meer informatie aan.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Hoe kunt u de vrijgezellendag beter beginnen dan door de vrouwelijkheid te vieren? En dat is precies wat jullie tijdens dit burlesque vrijgezellenfeest gaan doen. Dus bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop cocktails maken als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u ook verzot op cocktails? Kiest u wanneer u op vakantie bent voor een zoete cocktail met de meest exotische dranken? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse steden in Vlaanderen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. En na afloop bent u in staat om op elk verjaardagsfeest het shakende middelpunt te worden. Wilt u meer weten over een cocktail workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor een onvergetelijke workshop.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een echte creatieve schilderworkshop in Turnhout? Dan is deze schilderworkshop vol in de roos. Leer een creatieve kant van uzelf ontdekken, waarvan u niet eens wist dat deze bestond. Uiteraard neemt u deze nieuwe bron van creatieve energie straks ook weer mee naar huis. Verschillende thema's zijn mogelijk van schilderen op doek tot pop-art, van action painting tot aboriginal art. Zit er een echte schilder in u? Maakt u een prachtig meesterwerk? Wilt u meer weten over deze schilderworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u veel creativiteit toe.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in STAD? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Turnhout

U heeft zich vast nog nooit gerealiseerd hoe elegant u kunt bewegen. Dan is het hoog tijd om daar wat verandering in te brengen, tijdens een inspirerende paaldans workshop. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Parfum workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Parfum workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Per fumus oftewel in het Latijns letterlijk vertaald ‘door rook’. Wij noemen het zo een 3000 jaar later parfum. Nu is het tijd dat u zelf uw eigen geurtje gaat maken tijdens deze heerlijke parfum workshop. Tijdens deze workshop leert u alles over de geschiedenis van parfum maken en krijgt u een uitleg over oliën en geuren van de professionele begeleiding. Hierna is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf een eigen heerlijk en unieke parfum te gaan maken! Zo gaat u na deze parfum workshop naar huis met misschien wel de allernieuwste parfum hit ter wereld. Interesse? Vraag via onderstaande optie direct meer informatie aan.

Graffiti workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Graffiti workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve insteek voor uw vrijgezellenfeest in de omgeving van Turnhout? En heeft u zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, tijdens deze graffiti workshop leert u alle basistechnieken. Gooi al uw creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is dan ook de perfecte teambuildingsgelegenheid. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Turnhout (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Turnhout (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Turnhout
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Turnhout

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Turnhout gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Workshop juwelen als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop juwelen als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Wie is er nu niet dol op chocolade? Het oude maar heerlijke goedje is overal ter wereld verkrijgbaar en geeft een heerlijke smaaksensatie. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop als invulling van uw vrijgezellenfeest in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Turnhout

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Turnhout

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Turnhout

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sushiworkshop als vrijgezellenfeest in Turnout
incl. BTW vanaf
€42,95 p.p.

Sushiworkshop als vrijgezellenfeest in Turnout

Nigiri, maki, sashimi, sushi…termen die u het water in uw mond laat lopen. Sushi is populair en het is dan ook niet gek dat u letterlijk een kijkje in de keuken wilt nemen. Wist u dat sushi van oorsprong uit Japan komt? Stap nu de Japanse wereld in en leer dit heerlijke gerecht zelf te maken tijdens deze sushi kookworkshop. Tijdens deze kookworkshop neemt de professionele begeleider u mee naar de Japanse keuken om u heerlijke sushi te leren maken. Na afloop van deze sushi workshop in Turnhout eet u de gemaakte sushi op of neemt u het mee naar huis. Ook is het mogelijk om deze workshop te volgen op eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan.

Hamburger workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Hamburger workshop als vrijgezellenfeest in Turnhout

Een heerlijk zomers zonnetje, liggend in de tuin terwijl uw maag knort. U krijgt direct zin in een heerlijke BBQ met een magische hamburger. Maar hoe maakt u de perfecte hamburger? Tijdens de hamburger workshop in Turnhout neemt de chefkok u mee in de wereld van kwaliteitsvlees, kruiden en het maken van de perfecte hamburger. En natuurlijk mag daar een perfect zelf gemaakte saus niet bij ontbreken. Alle producten die worden gebruikt bij deze workshop zijn lokaal en uiteraard vers. Bent u er al aan uit wat volgens u de perfecte hamburger is? Wellicht bedenkt ook wel een hit voor de nieuwste hamburger saus. Eet smakelijk!

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Turnhout

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Turnhout!

Workshop canvas tas ontwerpen als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop canvas tas ontwerpen als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een activiteit waarin u al uw creativiteit kwijt kunt? Kies dan voor de workshop canvas tas ontwerpen in Turnhout. In een leuke, gezellige en vooral creatieve setting gaat u aan de slag met het maken van een eigen en vooral unieke canvas tas. Bedenk de leukste teksten, ga op zoek naar leuke tekens of ontwerpen en verf deze op uw eigen canvas tas. Ga voor de veel gebruikte zwarte kleur of maak er juist een kleurrijk ontwerp van met diverse andere kleuren. Voorop staat in ieder geval het feit dat u al uw creativiteit kwijt kunt. En wie weet is uw ontwerp wel de eyecatcher bij een grote modeshow! Veel plezier toegewenst!

Workshop ibiza armbandjes maken als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop ibiza armbandjes maken als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u dol op het prachtige Ibiza? Het kleurrijke eiland bij Spanje is enorm populair. Combineer alle kleuren op weg naar prachtige armbandjes Ibiza stijl. Armbandjes met veel kleuren en de leukste accessoires. Tijdens de Ibiza armbandjes workshop leert u onder begeleiding deze bijzondere versieringen te maken. Kleine kraaltjes, hangers, tussenkralen, elastiek, jasseron, metaal en de leukste vormpjes komen voorbij. Combineer de leukste onderdelen tot verschillende armbandjes met elk hun eigen kenmerken. Samen vormen deze Ibiza armbandjes een prachtig geheel! Zo waant u zich ook tijdens uw vrijgezellenfeest in Turnhout even in het mooie Ibiza.

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest in Turnhout

Staat de zomer weer voor de deur of gaat u binnenkort op een welverdiende vakantie? Tijd voor het dragen van unieke slippers! Deze creatieve en gezellige workshop gaat u daar zeker bij helpen. Tijdens de workshop slippers versieren kiest u een basiskleur en gaat u vervolgens met kralen, kleuren en lintjes aan de slag. De begeleiding neemt u stap voor stap mee in het maken van de meest kleurrijke slippers ter wereld. Laat uw creatieve geest de vrije loop en ontwerp zo een variant waarmee u de komende zomer of vakantie de show zult stelen. Meer informatie over de workshop slippers versieren in Turnhout? Vraag onderstaand snel meer informatie aan.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u dol op sieraden en combineert u deze vaak bij uw outfit? Mooie oorbellen, kettingen of armbanden? Vandaag bent u aan de beurt om een prachtige sieraad te creëren. Tijdens deze workshop zilveren ketting maken ontwerpt u een eigen zilveren teksthanger voor aan een mooie ketting! Tijdens deze leuke workshop gaat u onder begeleiding zilversmeden. Stap voor stap zal u worden meegenomen in de wondere wereld van sieraden maken. Maak met letters, cijfers of figuurtjes de meest originele zilveren teksthanger. Zo heeft u nog lang een unieke herinnering aan deze creatieve workshop in Turnhout. Veel plezier toegewenst!

Vrijgezellenfeest Turnhout met diverse ingrediënten

Turnhout is een rustige maar toch ook veelzijdige stad. Is de vrijgezel opgegroeid in Turnhout of is er een bijzondere band met deze stad? Een goede reden om ook nu weer te kiezen voor Turnhout. Koppel een origineel vrijgezellenfeest Turnhout aan een citygame in de stad of leer een nieuwe dans kennen samen met uw vriendinnen. Van culinaire activiteiten tot de meest creatieve mogelijkheden. Laat u inspireren door de mogelijkheden in Turnhout en omgeving. Wist u dat Turnhout in het verleden Vlaamse cultuurstad is geweest? Met de schoonheid en historie van de stad is dit uiteraard niet vreemd. Koppel een vrijgezellenfeest Turnhout aan de zomerse evenementen zoals Turnhout terrast of Turnhout zomert. Geniet na afloop van een activiteit van 1 van de vele restaurantjes in de stad. We hopen u zo goed mogelijk te helpen bij het organiseren van deze bijzondere dag. Alvast een onvergetelijke dag toegewenst met veel nieuwe herinneringen.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN TURNHOUT EN OMGEVING
U heeft Turnhout waarschijnlijk met een reden gekozen als decor van deze vrijgezellendag. De meest belangrijke mensen van de vrijgezel verzameld om nog 1 keer de bloemetjes buiten te zetten. Maar wie liever iets buiten Turnhout op zoek gaat kan ook op deze pagina prima uit de voeten. Diverse activiteiten zijn immers prima geschikt voor de mooie omgeving. Kies voor een vrijgezellenfeest in Geel, Kasterlee, Hoogstraten, Mol, Brecht of Arendonk. Stuk voor stuk plaatsen met hun eigen kenmerken. Bijzondere elementen die zo kunnen bijdragen aan een mooie dag. We wensen u alvast een mooie dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt