Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust

Ook voor Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge, Middelkerke of De Haan

Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust ideeën

Organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest aan de Vlaamse kust? We helpen u graag met een flinke portie inspiratie zodat u makkelijker tot unieke en vooral originele vrijgezellenfeest ideeën kunt komen aan de Vlaamse kust. Wie richting het westen van ons mooie landje gaat komt daar een diversiteit aan schoonheid tegen. Onze eigen Vlaamse costa met de meest bijzondere plaatsen. Vaak al het gekozen decor van vele vrijgezellenfeesten. Gaat u nu voor uw vriendengroep een leuke dag organiseren...of beter gezegd u bent ervoor gevraagd? Geen angst! Wij helpen u graag op weg. De Vlaamse kust is het hele jaar door een perfect decor voor allerlei evenementen. Niet alleen de verschillende festivals in de zomer maar ook heerlijk genieten in de herfst en de winter. Even lekker uitwaaien vooraf of na een dag ontspanning. Maar nu is het tijd om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten. De vrijgezel natuurlijk centraal in een dag vol onvergetelijke herinneringen. Zorgen jullie dat wat er aan de Vlaamse Kust zal gebeuren daar ook blijft? We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal als vrijgezellenfeest in Oostende

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Oostende? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest in Oostende

Hoe kunt u de vrijgezellendag beter beginnen dan door de vrouwelijkheid te vieren? En dat is precies wat jullie tijdens dit burlesque vrijgezellenfeest gaan doen. Dus bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Oostende

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest in Oostende

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Oostende of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrijgezellenfeest in Oostende

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Oostende

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

CSI moordspel als vrijgezellenfeest in Oostende

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes tijdens dit spannende vrijgezellenfeest in Oostende!

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Oostende
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame in Oostende

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Oostende gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen stadsspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Oostende (keuze uit 2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Mobiel stadsspel op je vrijgezellenfeest in Oostende (keuze uit 2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Oostende of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Make up workshop als vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Make up workshop als vrijgezellenfeest in Oostende

Komt u graag zo goed mogelijk voor de dag. Is make up hier zeker een belangrijk onderdeel van? Of gaat u soms naar een feestje en maakt u zich dan graag wat op? Deze workshop is de ideale invulling van elk vrouwelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Tijdens deze make up workshop leert u hoe u zelf het mooiste resultaat kunt behalen. Deze visagie workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan verzoeken we u vriendelijk om vrijblijvend meer informatie aan te vragen via onderstaande informatiebutton.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) in Oostende

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust in diverse steden

Wie een vrijgezellendag aan de Vlaamse kust gaat organiseren kan kiezen uit verschillende bruisende steden. Zo is een vrijgezellenfeest Oostende een perfecte combinatie voor uw vrijgezel. Tijdens een vrijgezellenfeest Oostende combineert u namelijk de schitterende kustplaats met bruisend centrum aan een leuke activiteit. Maar ook een vrijgezellenfeest in Knokke-Heist, Blankenberge, Middelkerke of De Haan kan uitermate geschikt zijn. De vrijgezel staat centraal en voor hem of haar is de groep en de dag uiteraard iets om nooit meer te vergeten. Wijkt u liever uit naar Koksijde? Ook deze bestemming is het hele jaar door populair en geeft voldoende ingrediënten voor een magisch vrijgezellenfeest Koksijde. Of u nu een vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen gaat organiseren...we helpen u graag op weg bij het vinden van een passende oplossing.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST VLAAMSE KUST
De beschikbare activiteiten aan de Vlaamse kust zijn zeer divers. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u graag actief zijn tijdens deze dag of bent u liever voorstander van een rustige dag? Is dansen de hobby van de vrijgezel en denkt u dat dit uitermate geschikt is? Van culinaire tot creatief...laat u meenemen in de mogelijkheden. Liever de stad verkennen tijdens een uitdagende citygame? Laat u verrassen door de mogelijkheden van de diverse steden. Op deze pagina helpen we u graag bij het vinden van een spannend programma. Bekijk de verschillende opties, kijk naar uw budget en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt