Vrijgezellenfeest vrouwen

Voor Antwerpen, Gent, Limburg, Leuven, Brussel, Brugge en de rest van Vlaanderen.

Inspirerende vrijgezellenfeest vrouwen ideeën

Bent u op zoek naar een origineel, betaalbaar en vooral leuk vrijgezellenfeest vrouwen? We helpen u graag met het vinden van de perfecte opties bij u in de buurt. Het moment is bijna daar en uw beste vriendin of familie gaat trouwen. Het is tijd om nog 1 keer goed de bloemetjes buiten te zetten. Nog 1 keer genieten van het vrijgezellen bestaan op deze bijzondere dag. Alle voor de vrijgezel belangrijke mensen zijn verzameld en deze dag zal zeer zeker de geschiedenisboeken ingaan als bijzonder. Maar voor welke vrijgezellenfeest vrouwen activiteit moet u nu gaan als organisator? Is de vrijgezel een liefhebber van creatieve activiteiten? Juist dol op alles wat met adrenaline te maken heeft of 1 van de andere categorieën. Tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen staat de vrijgezel uiteraard centraal. Wat is haar favoriete categorie? Waar zou zij enorm blij van worden? Er is in ieder geval ontzettend veel keuze voor een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen. Kijk voor mannen op vrijgezellenfeest voor mannen. Onderstaand hebben we een divers aanbod aan opties verzameld om u zo op weg te helpen bij het vinden van de geschikte activiteit. Laat u inspireren en organiseer nog 1 keer een werkelijk onvergetelijke dag! We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest in steden als Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen, Genk, Hasselt, Leuven, Kortrijk etc.? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest bij in de omgeving. Wilt u meer weten over deze vrouwelijke, gracieuze en bovendien sexy activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner stadsspel voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Weddingplanner stadsspel voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest in steden door heel Vlaanderen, gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en zorgt u ervoor dat de bruiloft wordt gered. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over de weddingplanner vrijgezellenfeest voor vrouwen in uw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop als vrijgezellenfeest voor dames

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vaams-Brabant, Brussel, Limburg. Antwerpen of Luik? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. En wie weet smult iedereen straks van jouw zelfgemaakte chocolade creaties.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Kortrijk, Mechelen, Aalst, Oostende en andere steden in Vlaanderen is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest voor dames

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest voor dames, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag in Gent of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in uw omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel als vrouwelijke vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel als vrouwelijke vrijgezellenfeest

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in steden als Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven, Oostende, Kortijk, Aalst, Mechelen en andere steden in Vlaanderen. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke vrijgezellenfeest voor vrouwen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop ibiza armbandjes maken als vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop ibiza armbandjes maken als vrijgezellenfeest vrouwen

Bent u dol op het prachtige Ibiza? Het kleurrijke eiland bij Spanje is enorm populair. Combineer tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen, alle kleuren op weg naar prachtige armbandjes Ibiza stijl. Armbandjes met veel kleuren en de leukste accessoires. Tijdens de Ibiza armbandjes workshop leert u onder begeleiding deze bijzondere versieringen te maken. Kleine kraaltjes, hangers, tussenkralen, elastiek, jasseron, metaal en de leukste vormpjes komen voorbij. Combineer de leukste onderdelen tot verschillende armbandjes met elk hun eigen kenmerken. Samen vormen deze Ibiza armbandjes een prachtig geheel! Zo waant u zich ook hier even in het mooie Ibiza.

Parfum workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Parfum workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Per fumus oftewel in het Latijns letterlijk vertaald ‘door rook’. Wij noemen het zo een 3000 jaar later parfum. Nu is het tijd dat u zelf uw eigen geurtje gaat maken tijdens deze heerlijke parfum workshop. Tijdens deze workshop leert u alles over de geschiedenis van parfum maken en krijgt u een uitleg over oliën en geuren van de professionele begeleiding. Hierna is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf een eigen heerlijk en unieke parfum te gaan maken! Zo gaat u na deze parfum workshop naar huis met misschien wel de allernieuwste parfum hit ter wereld. Interesse voor deze workshop als invulling van uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag via onderstaande optie direct meer informatie aan.

Workshop juwelen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop juwelen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in uw regio? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. En wie weet draagt iedereen straks jullie creaties!

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Staat de zomer weer voor de deur of gaat u binnenkort op een welverdiende vakantie? En heeft u daarnaast een vrouwelijk vrijgezellenfeest om te organiseren? Tijd voor het dragen van unieke slippers! Deze creatieve en gezellige workshop gaat u daar zeker bij helpen. Tijdens de workshop slippers versieren kiest u een basiskleur en gaat u vervolgens met kralen, kleuren en lintjes aan de slag. De begeleiding neemt u stap voor stap mee in het maken van de meest kleurrijke slippers ter wereld. Laat uw creatieve geest de vrije loop en ontwerp zo een variant waarmee u de komende zomer of vakantie de show zult stelen. Meer informatie over de workshop slippers versieren? Vraag onderstaand snel meer informatie aan.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Bent u dol op sieraden en combineert u deze vaak bij uw outfit? Mooie oorbellen, kettingen of armbanden? Vandaag bent u aan de beurt om een prachtige sieraad te creëren. Tijdens deze workshop zilveren ketting maken ontwerpt u een eigen zilveren teksthanger voor aan een mooie ketting! Tijdens deze leuke workshop, als invulling van uw vrijgezellenfeest voor dames, gaat u onder begeleiding zilversmeden. Stap voor stap zal u worden meegenomen in de wondere wereld van sieraden maken. Maak met letters, cijfers of figuurtjes de meest originele zilveren teksthanger. Zo heeft u nog lang een unieke herinnering aan deze creatieve workshop. Veel plezier toegewenst!

Vrijgezellenfeest vrouwen, een palet aan opties

Wanneer u de eer heeft om dit vrijgezellenfeest te organiseren voor uw familie of vriendin wilt u natuurlijk zorgen dat het meer dan geslaagd zal zijn. De vrijgezel zal optimaal genieten van deze bijzondere dag als alle dierbare mensen om haar heen aanwezig zijn. U heeft dus te maken met een bepaald budget en natuurlijk met eisen/wensen vanuit de vrijgezel. Wil ze heel graag naar het buitenland bijvoorbeeld? Dichtbij huis of juist ergens in Vlaanderen iets verder weg van huis? De opties zijn eindeloos en het is voor u een kwestie om hierin de juiste keuze te maken. Ook de verschillende activiteiten zijn zeer divers. Zo kunt u heerlijk gaan koken met vriendinnen, een burlesque workshop doen, dansen, creatief aan de slag of juist een spannende citygame doen. U kunt werkelijk waar alle kanten op. Heeft u al een bepaalde activiteit in gedachten die perfect past bij de vrijgezel? Bent u juist aan het rondkijken om zo een indicatie te krijgen van wat er allemaal beschikbaar is? We hopen u te helpen bij het vinden van de juiste ingrediënten van deze magische cocktail. Bekijk snel het aanbod en laat u verrassen door alle mogelijkheden.

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

Klik hieronder op de vrijgezellenfeest vrouwen regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Vrijgezellenfeest vrouwen Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Vrijgezellenfeest vrouwen Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Vrijgezellenfeest vrouwen Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Vrijgezellenfeest vrouwen Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Vrijgezellenfeest vrouwen Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Vrijgezellenfeest vrouwen Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Vrijgezellenfeest vrouwen Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Vrijgezellenfeest vrouwen Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Vrijgezellenfeest vrouwen Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Vrijgezellenfeest vrouwen Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Vrijgezellenfeest vrouwen Limburg

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENFEEST VROUWEN DOOR HEEL VLAANDEREN

Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest voor vrouwen op het programma staan? Heeft u al een geschikte bestemming weten te vinden? Vlaanderen is enorm mooi en heeft zoveel bijzondere steden die als decor zouden kunnen dienen voor uw vrijgezellenfeest. Het is ook maar de vraag wat uw voorkeur heeft. Kiest u voor een bestemming in het buitenland? Een vliegreis binnen Europa, per auto naar Engeland, Frankrijk, Duitsland of bijvoorbeeld Nederland? Of toch liever in eigen land? Ons land heeft veel steden met elk hun eigen bijzondere kenmerken. Weet u nog die ene bijzondere dag in het magische Antwerpen en het gezellige centrum. Is Brussel juist het decor van uw vrijgezellenfeest voor vrouwen? De romantiek van Brugge en de vele kanaaltjes. Historisch Leuven met alle studenten! Alle zandkorrels op het strand bij Oostende. Maar ook steden als Gent, Genk, Hasselt en ga zo nog maar even door. We weten zeker dat u een geweldige dag zult organiseren in het mooie Vlaanderen. We wensen u bij voorbaat met de gehele groep een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt