Groepsuitjes en workshops Gent

ook voor regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops in Gent

Workshop Gent of vrijgezellenfeest Gent op het programma? Samen met de belangrijkste mensen om u heen op pad om een onvergetelijk evenement neer te gaan zetten? Zoveel mensen zoveel wensen. We helpen u graag op weg naar het samenstellen van een bijzondere dag. Wilt u meer weten over teambuilding activiteiten in Gent, kijk dan op teambuilding Gent. In de binnenstad van Gent bevinden zich vier middeleeuwse kerken. De oudste kerk bevindt zich echter niet in het centrum, maar in de wijk Ekkergem. Misschien dat u deze informatie kunt gebruiken tijdens een citygame Gent. Of wat dacht u van een heerlijk biertje op een zonnig terras bij een van de twee abdijen, de Sint-Pietersabdij of de Sint-Baafsabdij? Mogelijk is een workshop Crime Stadsspel Gent voor u een uitdagende workshop in deze stad die doet denken aan de televisieserie Flikken, welke is opgenomen bij de Gentse politie. Of maakt u er uw eigen Gentse feest van? Bezoek de leuke cafeetjes of restaurants en maak er een onvergetelijke dag van. Welke workshop Gent het ook wordt, wij wensen u op deze dag heel veel inspiratie toe!

Workshop kettingreactie maken met diner in Gent
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Gent

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Gent of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Burlesque workshop Gent

Wilt u eens een bijzondere activiteit samen met uw vriendinnen ondernemen? Een tikkeltje ondeugend maar vooral onvergetelijk? Bent u daarbij op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Gent of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Gent of omgeving. Leer stap voor stap alle belangrijkste kneepjes van burlesque en maak een bijzondere activiteit mee. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Gent
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Gent

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Gent of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Gent

Zoek jij in een leuke activiteit spanning, adrenaline en een gezonde strijd? Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Blijf daarom uit handen van de jagers! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Gent of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Gent

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze paaldansworkshop in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Gent
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Gent of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Gent

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Gent? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Gent ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Manchester. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Moorddiner als groepsactiviteit in Gent
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Het Crime stadsspel Gent
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Het Crime stadsspel Gent

Tijdens dit Crime stadsspel in Gent, Aalter, Deinze, Merelbeke of omgeving, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Gent of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Gent (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Gent (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Gent of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Gent. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Gent
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookworkshop Gent

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Gent de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Gent
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Gent

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Gent. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Lipdub of videoclip maken Gent
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop Lipdub of videoclip maken Gent

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is deze workshop lipdub of videoclip maken misschien wel het perfecte groepsuitje voor u (van vrijgezellenfeest tot familiefeest). Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Gent, Evergem, Merelbeke etc.  aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Wilt u meer weten over deze workshop in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Gent

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Gent stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Archery tag als groepsuitje Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje Gent

Pak uw wapen, duik, spring en plan de volgende aanval. Alleen om het pakt te doorbreken of juist met het hele team om een prachtige aanval op te zetten. Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in Gent of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken Gent
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop cocktails maken Gent

Shaken, shaken en nog een shaken. De lekkerste ingrediënten, ijsklontjes en een prachtig glas. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Gent, Merelbeke of Deinze maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Waan u weer even op een mini-vakantie. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Gent

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie vrijgezellenfeest Gent vanuit Nederland. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Gent of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover stadsspel Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover stadsspel Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Bereid u voor op de ultieme vrijgezellenavond in Gent, Evergem, Merelbeke, Alter of Deinze. Heeft u straks niet alleen last van een kater, maar ook van een tijger? Kunt u zich helemaal niets meer herinneren van de voorgaande avond? De kans is groot dat u terecht bent gekomen in dit Hangover stadsspel in Gent of omgeving. Maak uw borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Uw leven zal na deze bijzondere activiteit nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner City Game Gent
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Weddingplanner City Game Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent, Merelbeke, Deinze, Ervelde, Aalter of omgeving, gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Gent
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Gent

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aangeklede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? Heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Gent of omgeving. De chef zal u stap voor stap meenemen in de wondere wereld van tapas. Zo leert u de fijne kneepjes en kunt u wellicht thuis deze handelingen nog eens smakelijk reproduceren. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Gent

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Gent of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Gent

Bent u altijd diegene die sturing geeft wanneer u op weg gaat? Is navigeren geen enkel probleem? Dan is dit uitje al een goede optie voor u. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Gent of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd. Wilt u meer weten over deze GPS tocht in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Make up workshop Gent
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Make up workshop Gent

Deze workshop is de ideale invulling van elk vrouwelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Gent of omgeving. Tijdens deze make up workshop leert u hoe u zelf het mooiste resultaat kunt behalen. Deze visagie workshop gaat o.a. in op kleurenkennis en camouflagetechnieken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan verzoeken we u vriendelijk om vrijblijvend meer informatie aan te vragen via onderstaande informatiebutton.

Workshop striptease Gent
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Gent

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Gent of omgeving? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop juwelen maken Gent
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop juwelen maken Gent

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Gent of omgeving Ertvelde, Aalter, Evergem, Deinze of Merelbeke? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Gent
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop Gent

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Gent of omgeving? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Gent

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Gent of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Gent
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Gent

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Gent.

Kies uw kleur workshop Gent
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kies uw kleur workshop Gent

Iedereen kan er goed uitzien! Stap één is weten welke kleuren u het meest laten stralen en welke kleurcombinaties de toppers zijn in uw kleerkast. Deze workshop maakt u wegwijs in de wondere wereld van kleur. Geen kleurmissers meer tijdens het shoppen en heel wat interessante, nieuwe kleurcombinaties die uw leven meer kleur geven. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop in historisch Gent

Gent, de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen, telt ongeveer een kwart miljoen inwoners en is met dit inwonersaantal de tweede grote stad van Belgie. In zo’n grote stad zijn er uiteraard tal van workshops Gent te vinden. De stad kent bijna 10.000 objecten die bekend staan als onroerend erfgoed die de moeite waard zijn om te zien tijdens een vrijgezellenfeest of workshop. Wat te denken van een bezoek aan de bekende torenrij van Gent tijdens een cultureel uitje? Of liever een actief uitje waarbij u in de binnenstad een bezoek brengt aan het Gravensteen, een prachtig kasteel uit de twaalfde eeuw waarvan de verdedigingsmuur nog bijna helemaal intact is?Op een zonnige dag is het ook een aanrader om even bij te komen in een van de vele parken en groene gebieden in de stad. Gent heeft ontzettend veel te bieden. Wist u trouwens dat we naast workshops ook reizen aanbieden? Kijk voor meer informatie op single reizen.  

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN GENT EN OMGEVING
Gent is een prachtige stad met een zeer rijke historie. Ook een leuke workshop voor een bedrijfsuitje, teamuitje, teambuilding of groepsuitje is hier goed te vinden. Het doel is immers helder. Een onvergetelijke dag met een leuke activiteit om zo elkaar beter te leren kennen of gewoon eens op een andere manier op pad te gaan. Maar soms kan het ook fijn zijn om de drukte van Gent te ontwijken en in de omgeving een leuke workshop te vinden. Met plaatsen als Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde zijn er immers voldoende mogelijkheden. Laat u daarom inspireren met het diverse aanbod en kijk eens of het wellicht leuk is om een plaats in de omgeving van het mooie Gent te kiezen. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt