Workshops Limburg

Regio Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Beringen, Lommel en Overpelt

vrijgezellenfeest.jpg

Vind hier workshops in Limburg!

Hertogdom Limburg, Limburg als provincie van Nederland, Limburg als Belgische stad in de provincie Luik, Abdij Limburg of zelfs een muzieknummer. Limburg komt veel terug in verschillende vormen. Maar wij hebben het uiteraard over de provincie in ons mooie land België. Bent u binnenkort op zoek naar een dagprogramma met allerlei workshops Limburg, vrijgezellenfeest Limburg of een ander gezellig uitje (voor teambuilding activiteiten of bedrijfsuitjes kunt u kijken op onze teambuilding Limburg pagina)? We helpen u graag op weg naar het vinden van een spannend en uitdagend programma vol workshops Limburg. Laat u onderstaand dan ook inspireren door de verschillende mogelijkheden in Limburg. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Workshop kettingreactie maken met diner in Limburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Limburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Limburg
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Limburg

Zomer, zon, strand en heerlijke drankjes. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Limburg, Beringen, Lommel of Overpelt maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Zo kunt u ook thuis weer even dat gevoel van vakantie creëren. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Limburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Burlesque workshop Limburg

Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Limburg of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop Limburg! Samen met vriendinnen kan het haast niet anders dan dat dit een onvergetelijke dag vol nieuwe herinneringen zal worden. Het wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Limburg of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Limburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Dropping met diner als groepsuitje in Limburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Limburg

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Limburg of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Limburg

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Limburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Limburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Chocolade workshop Limburg

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Genk, Hasselt of omgeving? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Wie is er immers niet gek op chocolade? Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wie weet bedenkt u wel met alle mogelijke smaken de allernieuwste smaaksensatie. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in de omgeving van Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een heel smakelijke workshop toe.

The Pain Game vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Limburg

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Limburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Limburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Limburg of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Limburg
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Limburg

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Limburg. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Genk of Hasselt (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Genk of Hasselt (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Genk of Hasselt of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Genk of Hasselt, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Limburg
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Limburg

Bent u op zoek naar een passende invulling van uw vrijgezellenfeest voor vrouwen in Genk of Hasselt? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Limburg gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Hasselt of Genk, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Limburg

Dol op voetbal of juist eens iets nieuws proberen? Al het voetbaltalent kan thuis worden gelaten tijdens dit bijzondere uitje. Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Limburg? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Heeft u een scheidsrechter nodig? Dat hoort u wel bij de instructies! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Limburg

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Limburg stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Tapas workshop Limburg
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas workshop Limburg

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aangeklede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Na het leren van het maken mag u wellicht de opgedane kennis thuis nogmaals uit proberen. Het zal een workshop worden waar u nog lang plezier van zult hebben. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Limburg of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Limburg
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Limburg

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Sint-Truiden, Lommel, Genk, Hasselt, Overpelt, Tongeren of een andere locatie in Limburg aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Fashion styling Limburg
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop Fashion styling Limburg

Heeft u altijd al meer willen weten over fashion styling? Welke kleuren het beste bij u passen en welke mode elementen u helemaal zullen laten stralen? Dan is deze workshop fashion styling in Limburg een absolute aanrader. Van kleurenanalyse, tot advies, dit wordt beslist een modebewust vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, waarbij diverse handige fashion tools worden ingezet. Kom nooit meer in de knoei met welke kleuren u nu het beste staan op het moment dat u gaat shoppen. Uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Wilt u meer weten over deze workshop in Limburg (Overpelt, Lommel, Genk, Hasselt, Neerpelt, Sint-Truiden, Maaseik etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Limburg
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Limburg

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Limburg of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelende percussieband die helemaal op elkaar afgestemd is. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Leer uw muzikale teamgenoten ook eens op een andere manier kennen. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Limburg

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum ergens in het mooie Limburg. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Gebruik de elementen van een stad waarin u graag deze activiteit zou willen laten plaatsvinden. Zo heeft u toch een beetje voorsprong. Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Limburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime Target stadsspel Limburg
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Het Crime Target stadsspel Limburg

Tijdens dit Crime Target stadsspel in Genk, Hasselt, Overpelt of de rest van Limburg, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Limburg of een actieve en ludieke teambuilding. Spanning, sensatie en een beetje adrenaline gegarandeerd. Wilt u meer weten over deze activiteit in Genk, Hasselt, Lommel, of andere steden in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Limburg
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Limburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Limburg. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Limburg (o.a. Hasselt, Genk en/of Lommel) komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel Limburg beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Limburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Limburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Limburg

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Limburg.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

LEUKE WORKSHOPS IN LIMBURG

De hoofdstad van deze prachtige provincie is de stad Hasselt met meer dan 70.000 inwoners is in de provincie Limburg een prima uitvalsbasis voor workshops Limburg. Wist u dat er in Hasselt een heuze stripmurenroute was en dat deze rond 2014 helaas door de vele verbouwingswerkzaamheden weer verdwenen zijn. De hoofdstad van de smaak heeft diverse restaurants, cafés en winkelstraten. Wellicht dat u het programma vol workshops Limburg kunt combineren met een hapje eten of een lekker biertje in 1 van de cafés. Bent u meer een liefhebber van veel groen? Waarom zou u een citygame Limburg niet in de natuur laten plaatsvinden en een nieuwe term in de vorm van natuurgame in het leven roepen? Het Nationaal Park Hoge kempen heeft met zijn uitgestrekte bossen een heerlijk landschap voor een uitdagende game. Het is ook niet voor niets dat Limburg ook wel een tweewielersparadijs is genoemd. Met meer dan tweeduizend kilometer aan fietspaden en veel structuur (en natuurlijk cafeetjes op de route) voor een heerlijke tocht. Wellicht denk je bij tochten ook aan een carnavalsoptocht. Vaak een stoet van veel kleur en gezelligheid en natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan Limburg. De provincie Limburg heeft met meer dan 180.000 inwoners voldoende inwoners in de provincie. Niet gek dat de vraag naar workshops Limburg groot is. Kiest u voor een spannend programma met diverse citygames? Of gaat u voor een combinatie met culinair genieten terwijl u een moord oplost. We hopen u goed op weg te kunnen helpen met ons aanbod workshops Limburg en wensen u alvast veel plezier toe tijdens uw vrijgezellenfeest, personeelsfeest of ander uitje.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt