Groepsuitjes en workshops in Turnhout

ook voor Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht, Arendonk

Leuke workshops in Turnhout

Of u nu kiest voor een stadsspel in Turnhout waarbij u de hele stad gaat verkennen of juist een creatieve workshops waarbij u direct naar de locatie gaat (voor teambuilding activiteiten kijkt u op Teambuilding Turnhout). De keuze is reuze! En heeft u nog wat tijd ervoor of erna dan heeft Turnhout voldoende mogelijkheden om er een leuke combinatie van te maken. Maak een wandeling over de Grote Markt, koppel je uitje in Augustus aan de Augustusfooren of geniet van een heerlijk drankje op het evenement Turnhout terrast dat op enkele zondagen zal plaatsvinden. U ziet wel dat het maken van een spannend programma in Turnhout vol met leuke workshops Turnhout geen onmogelijke taak is. Geniet van deze Vlaamse Cultuurstad en proef of voel de geschiedenis in deze stad die in 2012 800 jaar stadsrechten heeft. We hopen u zo goed mogelijk op weg te kunnen helpen en wensen u bij voorbaat al veel inspiratie toe met uw workshops Turnhout en hopen op een onvergetelijke dag!

Workshop lipdub of videoclip maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Turnhout

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Turnhout, Hoogstraten, Westerlo, Mol etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Turnhout

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen Turnhout
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop juwelen Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop hamburger maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop hamburger maken Turnhout

Een heerlijk zomers zonnetje, liggend in de tuin terwijl uw maag knort. U krijgt direct zin in een heerlijke BBQ met een magische hamburger. Maar hoe maakt u de perfecte hamburger? Tijdens de hamburger workshop in Turnhout neemt de chefkok u mee in de wereld van kwaliteitsvlees, kruiden en het maken van de perfecte hamburger. En natuurlijk mag daar een perfect zelf gemaakte saus niet bij ontbreken. Alle producten die worden gebruikt bij deze workshop zijn lokaal en uiteraard vers. Bent u er al aan uit wat volgens u de perfecte hamburger is? Wellicht bedenkt ook wel een hit voor de nieuwste hamburger saus. Eet smakelijk!

CSI moordspel als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Turnhout

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Turnhout stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Turnhout
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Turnhout

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Turnhout? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Turnhout ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Leeds. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Airsoft groepsactiviteit Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Airsoft groepsactiviteit Turnhout

Veel realistischer gaat het niet worden. Met vrijwel niet te onderscheiden replica's van automatische wapens (M4) gaat u de strijd aan met elkaar. Meerdere spelconcepten zijn mogelijk, van het veroveren van de vlag van de tegenstander tot een battle tegen zombies. Bereid uzelf voor op een stevige dosis adrenaline. Verzamel uw teamgenoten en bespreek samen de juiste tactiek. Samen vooruit, elkaar dekking geven en zo op een wijze manier de tegenstander insluiten. Op naar een overwinning! Wilt u meer weten over dit opwindende groepsuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Turnhout

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop zilveren ketting maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken Turnhout

Bent u dol op sieraden en combineert u deze vaak bij uw outfit? Mooie oorbellen, kettingen of armbanden? Vandaag bent u aan de beurt om een prachtige sieraad te creëren. Tijdens deze workshop zilveren ketting maken ontwerpt u een eigen zilveren teksthanger voor aan een mooie ketting! Tijdens deze leuke workshop bij Turnhout gaat u onder begeleiding zilversmeden. Stap voor stap zal u worden meegenomen in de wondere wereld van sieraden maken. Maak met letters, cijfers of figuurtjes de meest originele zilveren teksthanger. Zo heeft u nog lang een unieke herinnering aan deze creatieve workshop. Veel plezier toegewenst!

Workshop striptease Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Turnhout

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest Turnhout? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Paintball groepsuitje omgeving Turnhout
incl. BTW vanaf
€24 p.p.

Paintball groepsuitje omgeving Turnhout

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball groepsuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Lasergame groepsuitje omgeving Turnhout
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Lasergame groepsuitje omgeving Turnhout

Bent u op zoek naar een spannend groepsuitje? Maar heeft u er geen trek in om geraakt te worden door harde balletjes? Dan is dit lasergame groepsuitje een uitstekend alternatief. Besluip de tegenstander en schakel hen één voor één uit. Uiteindelijk blijft alleen het beste team over. En dat zijn jullie natuurlijk. Bespreek samen een goede tactiek en besluip de tegenstander op een slimme manier. De beste schutter zal dit uiteindelijk ook terug zien in zijn statistieken. Take one for the team! Wilt u meer weten over dit spannende groepsuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder meer informatie aan. 

Parfum workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Parfum workshop Turnhout

Per fumus oftewel in het Latijns letterlijk vertaald ‘door rook’. Wij noemen het zo een 3000 jaar later parfum. Nu is het tijd dat u zelf uw eigen geurtje gaat maken tijdens deze heerlijke parfum workshop. Tijdens deze workshop leert u alles over de geschiedenis van parfum maken en krijgt u een uitleg over oliën en geuren van de professionele begeleiding. Hierna is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf een eigen heerlijk en unieke parfum te gaan maken! Zo gaat u na deze parfum workshop naar huis met misschien wel de allernieuwste parfum hit ter wereld. Interesse? Vraag via onderstaande optie direct meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Turnhout (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Turnhout (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Turnhout of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop canvas tas ontwerpen Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop canvas tas ontwerpen Turnhout

Bent u op zoek naar een activiteit waarin u al uw creativiteit kwijt kunt? Kies dan voor de workshop canvas tas ontwerpen in Turnhout. In een leuke, gezellige en vooral creatieve setting gaat u aan de slag met het maken van een eigen en vooral unieke canvas tas. Bedenk de leukste teksten, ga op zoek naar leuke tekens of ontwerpen en verf deze op uw eigen canvas tas. Ga voor de veel gebruikte zwarte kleur of maak er juist een kleurrijk ontwerp van met diverse andere kleuren. Voorop staat in ieder geval het feit dat u al uw creativiteit kwijt kunt. En wie weet is uw ontwerp wel de eyecatcher bij een grote modeshow! Veel plezier toegewenst!

Workshop ibiza armbandjes maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop ibiza armbandjes maken Turnhout

Bent u dol op het prachtige Ibiza? Het kleurrijke eiland bij Spanje is enorm populair. Combineer alle kleuren op weg naar prachtige armbandjes Ibiza stijl. Armbandjes met veel kleuren en de leukste accessoires. Tijdens de Ibiza armbandjes workshop in Turnhout leert u onder begeleiding deze bijzondere versieringen te maken. Kleine kraaltjes, hangers, tussenkralen, elastiek, jasseron, metaal en de leukste vormpjes komen voorbij. Combineer de leukste onderdelen tot verschillende armbandjes met elk hun eigen kenmerken. Samen vormen deze Ibiza armbandjes een prachtig geheel! Zo waant u zich ook hier even in het mooie Ibiza.

Het Crime stadsspel Turnhout
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Het Crime stadsspel Turnhout

Tijdens dit Crime stadsspel in Turnhout, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Turnhout of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving (o.a. Geel, Mol)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderworkshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Schilderworkshop Turnhout

Bent u op zoek naar een echte creatieve schilderworkshop in Turnhout? Dan is deze schilderworkshop vol in de roos. Leer een creatieve kant van uzelf ontdekken, waarvan u niet eens wist dat deze bestond. Uiteraard neemt u deze nieuwe bron van creatieve energie straks ook weer mee naar huis. Verschillende thema´s zijn mogelijk van schilderen op doek tot pop-art, van action painting tot aboriginal art. Wilt u meer weten over deze schilderworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sushiworkshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€42,95 p.p.

Sushiworkshop Turnhout

Nigiri, maki, sashimi, sushi…termen die u het water in uw mond laat lopen. Sushi is populair en het is dan ook niet gek dat u letterlijk een kijkje in de keuken wilt nemen. Wist u dat sushi van oorsprong uit Japan komt? Stap nu de Japanse wereld in en leer dit heerlijke gerecht zelf te maken tijdens deze sushi kookworkshop. Tijdens deze kookworkshop neemt de professionele begeleider u mee naar de Japanse keuken om u heerlijke sushi te leren maken. Na afloop van deze sushi workshop in Turnhout eet u de gemaakte sushi op of neemt u het mee naar huis. Ook is het mogelijk om deze workshop te volgen op eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan.

The Hunger Games Turnhout
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games Turnhout

Bent u dol op adrenaline, spanning en teamwork? Combineer dan deze bijzondere dag met de meest spannende activiteiten. Let the hunger games begin! In diverse spannende spellen krijgt u de kans om te laten zien hoe u op diverse fronten presteert op weg naar de overwinning. Alle facetten komen aan bod tijdens deze spannende hunger games. Test uw wendbaarheid op weg naar de schat, uw doelgerichtheid bij diverse shooting games en zak vooral niet weg in het gevaarlijke moeras. Overleggen, aanmoedigen en samenwerken is van cruciaal belang. Interesse? Vraag via onderstaande optie meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Heeft u al wat voetbaltalent? Deze komen wellicht minimaal van pas maar u zult al snel merken dat er op dit voetbalveld andere regels gelden! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Turnhout

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Turnhout

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner City Game Turnhout
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Weddingplanner City Game Turnhout

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest vrouwen in Turnhout gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Turnhout

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Turnhout, Kasterlee, Brecht, Arendonk, etc. maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest Turnhout
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest Turnhout

Tijdens dit vrijgezellenfeest duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Turnhout,  of regio. Wilt u meer weten over dit Highland Games vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Turnhout

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze paaldansworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen Turnhout

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop slippers versieren Turnhout
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop slippers versieren Turnhout

Staat de zomer weer voor de deur of gaat u binnenkort op een welverdiende vakantie? Tijd voor het dragen van unieke slippers! Deze creatieve en gezellige workshop gaat u daar zeker bij helpen. Tijdens de workshop slippers versieren kiest u een basiskleur en gaat u vervolgens met kralen, kleuren en lintjes aan de slag. De begeleiding neemt u stap voor stap mee in het maken van de meest kleurrijke slippers ter wereld. Laat uw creatieve geest de vrije loop en ontwerp zo een variant waarmee u de komende zomer of vakantie de show zult stelen. Meer informatie over de workshop slippers versieren in Turnhout? Vraag onderstaand snel meer informatie aan.

Workshop tapas maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Turnhout

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken Turnhout een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Turnhout, Arendonk, Mol, Brecht, Geel, Hoogstraten, Kasterlee of omgeving? En zijn alle deelnemers wel gek op chocolade? Wie is dat nu eigenlijk niet? Er is bijna altijd wel een passende smaak voor iedereen. Deze chocolade workshop is een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Turnhout

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout (ook in Geel, Mol en omgeving). Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Turnhout komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Graffiti workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve insteek voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in de omgeving van Turnhout? En heeft u zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, tijdens deze graffiti workshop leert u alle basistechnieken. Gooi al uw creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is dan ook de perfecte teambuildingsgelegenheid. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Turnhout, een onvergetelijke activiteit

In de bovenste regionen van ons mooie land kunt u de stad Turnhout vinden. Heeft u binnenkort een doldwaze dag op het programma staan met workshops Turnhout? Gaat u weer met een groep collega’s het jaarlijkse uitje doen waarbij u dichter bij elkaar gaat komen of even weer stoom kan afblazen van een druk en leuk jaar binnen uw bedrijf? Er zijn veel verschillende workshops in Turnhout die perfect zouden passen bij een vrijgezellenfeest Turnhout of een ander uitje in Turnhout. Met meer dan veertig duizend inwoners is het niet gek dat er voldoende vraag is naar workshops Turnhout. Wellicht heeft u het afgelopen jaar of jaren zelfs weleens een vrijgezellenfeest Turnhout of 1 van de andere uitjes gedaan voor een speciale happening. We zijn uiteraard benieuwd waar toen uw keuze op gevallen is maar wellicht kunnen we u prikkelen met ons onderstaand aanbod. Want er zijn zoveel verschillende workshops Turnhout.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN TURNHOUT
Turnhout heeft veel te bieden en is een mooie combinatie voor uw workshop. Ga met uw collega's de stad verkennen, met uw vriendinnen deelnemen aan een leuke workshop of kies een andere gelegenheid. Wilt u liever iets buiten Turnhout vinden? De omgeving van Turnhout heeft ook verschillende mogelijkheden voor u om zo een succesvolle dag met leuke activiteiten te organiseren. Met Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht en Arendonk is de keuze zeer ruim. Zo ontwijkt u de grote stad en kunt u de leuke kenmerken van de eerder genoemde steden koppelen aan een geslaagde dag. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt