Groepsuitjes en workshops in Turnhout

ook voor Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht, Arendonk

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops in Turnhout

Of u nu kiest voor een stadsspel in Turnhout waarbij u de hele stad gaat verkennen of juist een creatieve workshops waarbij u direct naar de locatie gaat (voor teambuilding activiteiten kijkt u op Teambuilding Turnhout). De keuze is reuze! En heeft u nog wat tijd ervoor of erna dan heeft Turnhout voldoende mogelijkheden om er een leuke combinatie van te maken. Maak een wandeling over de Grote Markt, koppel je uitje in Augustus aan de Augustusfooren of geniet van een heerlijk drankje op het evenement Turnhout terrast dat op enkele zondagen zal plaatsvinden. U ziet wel dat het maken van een spannend programma in Turnhout vol met leuke workshops Turnhout geen onmogelijke taak is. Geniet van deze Vlaamse Cultuurstad en proef of voel de geschiedenis in deze stad die in 2012 800 jaar stadsrechten heeft. We hopen u zo goed mogelijk op weg te kunnen helpen en wensen u bij voorbaat al veel inspiratie toe met uw workshops Turnhout en hopen op een onvergetelijke dag!

Burlesque workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Turnhout

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Turnhout
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Turnhout

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen Turnhout

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Turnhout
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime stadsspel Turnhout

Tijdens dit Crime stadsspel in Turnhout, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Turnhout of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving (o.a. Geel, Mol)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Turnhout

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Turnhout

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest Turnhout? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Dropping met diner als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Turnhout

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Turnhout
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Turnhout

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Turnhout

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen Turnhout
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop juwelen Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Turnhout of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Turnhout

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Turnhout, Hoogstraten, Westerlo, Mol etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Turnhout

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Turnhout (ook in Geel, Mol en omgeving). Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Turnhout komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Turnhout

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Turnhout stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Workshop Bierproeven in Turnhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Turnhout

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Turnhout. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Turnhout

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Turnhout? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Turnhout ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Leeds. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Kookworkshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Turnhout

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Turnhout, Arendonk, Mol, Brecht, Geel, Hoogstraten, Kasterlee of omgeving? En zijn alle deelnemers wel gek op chocolade? Wie is dat nu eigenlijk niet? Er is bijna altijd wel een passende smaak voor iedereen. Deze chocolade workshop is een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Turnhout (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Turnhout (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Turnhout of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Turnhout
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Turnhout

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Turnhout.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Turnhout
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Turnhout

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Turnhout of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Heeft u al wat voetbaltalent? Deze komen wellicht minimaal van pas maar u zult al snel merken dat er op dit voetbalveld andere regels gelden! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Turnhout
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Turnhout

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Turnhout of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in Turnhout
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Turnhout

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner City Game Turnhout
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner City Game Turnhout

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest vrouwen in Turnhout gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Turnhout

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Turnhout, Kasterlee, Brecht, Arendonk, etc. maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Turnhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Turnhout

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Turnhout of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze paaldansworkshop in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Turnhout
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Turnhout

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken Turnhout een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Turnhout, een onvergetelijke activiteit

In de bovenste regionen van ons mooie land kunt u de stad Turnhout vinden. Heeft u binnenkort een doldwaze dag op het programma staan met workshops Turnhout? Gaat u weer met een groep collega’s het jaarlijkse uitje doen waarbij u dichter bij elkaar gaat komen of even weer stoom kan afblazen van een druk en leuk jaar binnen uw bedrijf? Er zijn veel verschillende workshops in Turnhout die perfect zouden passen bij een vrijgezellenfeest Turnhout of een ander uitje in Turnhout. Met meer dan veertig duizend inwoners is het niet gek dat er voldoende vraag is naar workshops Turnhout. Wellicht heeft u het afgelopen jaar of jaren zelfs weleens een vrijgezellenfeest Turnhout of 1 van de andere uitjes gedaan voor een speciale happening. We zijn uiteraard benieuwd waar toen uw keuze op gevallen is maar wellicht kunnen we u prikkelen met ons onderstaand aanbod. Want er zijn zoveel verschillende workshops Turnhout.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN TURNHOUT
Turnhout heeft veel te bieden en is een mooie combinatie voor uw workshop. Ga met uw collega's de stad verkennen, met uw vriendinnen deelnemen aan een leuke workshop of kies een andere gelegenheid. Wilt u liever iets buiten Turnhout vinden? De omgeving van Turnhout heeft ook verschillende mogelijkheden voor u om zo een succesvolle dag met leuke activiteiten te organiseren. Met Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht en Arendonk is de keuze zeer ruim. Zo ontwijkt u de grote stad en kunt u de leuke kenmerken van de eerder genoemde steden koppelen aan een geslaagde dag. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt