Groepsuitjes en workshops Leuven

ook voor regio Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops in Leuven

We helpen u graag bij het organiseren van een workshop, familieuitje of vrijgezellenfeest in Leuven of omgeving (voor teambuilding activiteiten kunt u kijken op onze teambuilding Leuven pagina). Er zijn verschillende mensen die allemaal een persoonlijke voorkeur hebben. Om u daarom op weg te helpen hebben we een divers aanbod voor ieder wat wils. Gaat u combineren? Overweeg dan ook het uitgaansleven van Leuven wat in heel België bekend is. Drink na een actieve workshop Leuven of 1 van de andere workshops een heerlijk biertje op de Oude Markt (De Langste Toog van Europa) van Leuven wat vol staat met leuke kroegen. Op vrijdag of zaterdag zal het hier bol staan van studenten die heerlijk genieten van hun weekend. We willen jullie bij voorbaat al veel inspiratie toewensen met uw workshop Leuven of vrijgezellenfeest Leuven en hopen dat jullie nog lang zullen na praten over een onvergetelijke dag.

Percussie workshop Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Leuven

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leuven of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. U kunt u zich er op dit moment nog geen beeld bij vormen maar zal zeer zeker achteraf versteld staan van het resultaat. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Leuven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop striptease Leuven

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Leuven

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Cocktail workshop Leuven
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Leuven

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Leuven, Tienen en o.a. Aarschot maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Leuven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop paaldansen Leuven

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans om kennis te maken met deze bijzondere wereld. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Stap voor stap leert u de juiste kneepjes uit het vak en werkt u zo aan mogelijk uw eerste bewegingen. Plezier gegarandeerd! Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Workshop Bierproeven in Leuven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Leuven

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Leuven. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Leuven

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Leuven
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Leuven

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Leuven? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Leuven ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Nottingham. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven of Louvain La Neuve, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Chocolade workshop Leuven
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Chocolade workshop Leuven

Wie chocolade zegt denkt vaak direct aan Vlaanderen. En zeg nu eerlijk: wie is er niet dol op? Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Leuven of omgeving? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. En wellicht maakt u wel de aller nieuwste smaaksensatie! Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in de omgeving van Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner City Game Leuven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner City Game Leuven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leuven of omgeving (Tienen, Diest, etc.) gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Leuven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Burlesque workshop Leuven

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Leuven of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Leuven of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest Leuven (omgeving)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest Leuven (omgeving)

Tijdens dit vrijgezellenfeest duikt u samen met uw vrienden/vriendinnen in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in de omgeving van Brussel. Wilt u meer weten over deze Highland Games vrijgezellenfeest in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Leuven

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Leuven stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Archery tag als groepsuitje in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Leuven

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in Leuven of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Leuven

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Leuven

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. The City Escape Game vraagt samenwerken, nadenken, puzzelen en natuurlijk genieten van u en de overige deelnemers. Een spannende dag gegarandeerd! Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Tapas workshop Leuven
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas workshop Leuven

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? Heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Tijdens deze workshop leert u de kleine slimme kneepjes uit het vak van een ervaren tapas meester. Het zal vast en zeker erg smakelijk worden! Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Leuven of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Leuven (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Leuven (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Leuven of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Leuven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Leuven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Leuven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Leuven

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Leuven? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen maken Leuven
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop juwelen maken Leuven

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Leuven of omgeving Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo of Diest? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Leuven
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Het Crime stadsspel Leuven

Tijdens dit Crime Target stadsspel in Leuven, Aarschot, Herent of omgeving, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Limburg of een actief en ludiek familieuitje. Wilt u meer weten over deze activiteit in de omgeving van Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Leuven
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Leuven

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Leuven, Diest, Tremelo, Tienen, Aarschot, Herent  of een andere locatie in de omgeving aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met de familie te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Leuven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Leuven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Leuven. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Leuven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Leuven

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Leuven.

Historisch Leuven, een magisch decor voor een workshop

Louvain, Löwen of in het Nederlands gewoon Leuven. De Belgische stad en gemeente ligt in ons mooie land en heeft bijna 100.000 inwoners. Wellicht ken je het van de oudste Universiteit van de Lage Landen of 1 van de bekendste bierbrouwerijen (InBev of vroeger ook wel Brouwerij Artois) die de stad rijk is? Maar misschien nog wel bekender is het actieve studentenleven wat Leuven heeft. In combinatie met de bierbrouwerij is het niet gek dat Leuven bekend staat als bierhoofdstad van ons land. Heeft u binnenkort een workshop Leuven met uw familie, vrienden of collega’s in de agenda staan? Er zijn zoveel mogelijkheden. Bent u helemaal van de losse heupen (of wil je het leren) dan is een dansworkshop een goede optie. Of schuift u liever aan tafel om tijdens een moorddiner Leuven in de schoenen te stappen van een rechercheur. Liever actief de hele stad verkennen met een spannende city game Leuven is ook het overwegen waard. Met de vele bezienswaardigheden kun je een tocht maken en zo de Grote Markt, het stadhuis, het Martelarenplein of bezoek je Fonske? Fonske? Dit prachtige standbeeld staat aan de Sint-Pieterskerk en is een bezoekje waard. Vergeet u de foto niet? Stap in het leven van Leuvenaars en baan u een weg door de prachtige stad. Wist u trouwens dat we naast workshops ook reizen aanbieden? Kijk voor meer informatie op single reizen.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN LEUVEN EN OMGEVING
Heeft u binnenkort de regie voor het organiseren van een workshop Leuven? Of wellicht wel een vrijgezellenfeest Leuven? De prachtige en historische stad heeft enorm veel te bieden voor een bijzondere dag. Leuven is als studentenstad enorm bruisend. De verschillende kenmerken door de stad maken het haast wel een beetje sprookjesachtig. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat het soms fijn is om even buiten de stad naar iets te zoeken. Een andere plaats waar het iets rustiger is. Met Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest heeft u een klein lijstje van leuke plaatsen in de directe omgeving van Leuven. Laat u daarom inspireren door het aanbod. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe tijdens deze bijzondere dag.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt