Groepsuitjes en workshops Brugge

Ook voor regio Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops in Brugge

Bent u klaar voor een spannend moorddiner in 1 van de bijzondere horecagelegenheden? Het centrum van Brugge telt er namelijk honderden. Of gaat u voor een actieve workshop dwars door de stad waarbij je de grote markt en het stadhuis bezoekt. Of wellicht bezoekt u tijdens een workshop Brugge of vrijgezellenfeest wel brouwerij de Halve Maan. Wanneer er een zomers zonnetje is neemt u tussen alle activiteiten even tijd om bij te komen onder het genot van een Brugse lekkernij. Een biertje in de vorm van een Brugse zot, Brugse kletskoppen of 1 van de vele kazen die de stad te rijpen heeft liggen. Brugge heeft zoveel te bieden dat het bijna niet te benoemen is. Omdat u wellicht te maken heeft met vele verschillende wensen en eisen is er een grote kans dat iedereen een onvergetelijke workshop Brugge of vrijgezellenfeest Brugge zal hebben. We wensen u enorm veel plezier toe!

Percussie workshop Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Brugge

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Brugge of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brugge

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum van Brugge. Een prachtige setting uiteraard voor deze game vol spanning. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Ben uw tegenstanders te slim af en combineer teamwork om zo iedereen steeds een stapje voor te zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Brugge
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Brugge

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brugge of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Brugge of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brugge
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Brugge

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Brugge, Maldegem, Zeebrugge, maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Brugge
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Brugge
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Brugge

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Brugge
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen Brugge

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brugge of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Brugge en omgeving (o.a. Zeebrugge)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Brugge

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest in Brugge, Torhout, Damme etc? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner als groepsactiviteit in Brugge
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Brugge

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Brugge? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Brugge of Eeklo ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Liverpool. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge of Eeklo, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bier en chocolade proeverij in Brugge
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Brugge

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Brugge.

Weddingplanner City Game Brugge
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner City Game Brugge

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge en omgeving (o.a. Maldegem, Zeebrugge etc.) gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Brugge
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Brugge

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brugge. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Brugge
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Brugge

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie vrijgezellenfeest Brugge vanuit NederlandWilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Brugge (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Brugge (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Brugge of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Brugge, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Brugge
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Brugge

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Brugge. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Brugge
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Brugge

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Brugge stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Brugge
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Brugge

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Brugge of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Brugge
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Brugge

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Brugge of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Brugge
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Brugge

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans om eens kennis te maken of juist uw kennis te verbeteren. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brugge of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief. Stap voor stap zullen jullie worden meegenomen in de magie van het paal dansen. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. En wellicht dat u achteraf uw eerste kleine show kunt geven. Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Brugge
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target stadsspel Brugge

Fan van spannende games, puzzelen en tegelijkertijd iedereen te slim af zijn? Tijdens dit Crime stadsspel in Brugge en omgeving, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Brugge, Torhout, Beernem, etc. of een actieve en ludieke groepsactiviteit. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brugge en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Workshop in het schitterende Brugge

In het noordwesten van ons mooie land ligt het nog mooiere Brugge. Met meer dan 100.000 inwoners een bruisende stad. Een bruisende stad heeft uiteraard ook veel vrijgezellenfeesten of workshops Brugge. Heeft u binnenkort een workshop Brugge of wellicht wel een vrijgezellenfeest Brugge in de agenda staan dan helpen we u graag verder om te inspireren met diverse uitjes. Want waar anders dan in het historisch centrum die op de UNESCO lijst staat kunt u een prachtige workshop Brugge organiseren. Geniet van een bijzonder uitje in het “Venetië van het Noorden” met de vele bruggen en kanaaltjes. Een andere bijnaam die Brugge heeft is ook wel “Breydelstad” wat een connectie heeft met het verleden naar de Brugse volksheld Jan Breydel. Maar hoe leuk zou het zijn om een workshop Brugge te combineren met het vele wat de stad nog meer te bieden heeft. Per paardenkoets, boot of citybus de meest bijzondere plekjes bezoeken. En aansluitend 1 van de 100 hotels boeken die Brugge rijk is? Wist u dat Brugge in 2002 culturele hoofdstad van Europa was? Het is dan ook logisch dat deze stad het optimale decor vormt voor een geslaagd groepsuitje. Wist u trouwens dat we naast workshops ook reizen aanbieden? Kijk voor meer informatie op single reizen.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN BRUGGE

Brugge heeft zo ontzettend veel schoonheid. Het is daarom al een enorm logische keuze om uw activiteit hier te laten plaatsvinden. Of dit nu gaat om een teambuilding, een vrijgezellenfeest of gewoon een leuk groepsuitje. Maar Brugge kan soms ook erg toeristisch zijn en wat druk. De één is juist dol op deze gezelligheid waar de ander juist liever de stad even wil mijden. Ook in de omgeving van Brugge zijn er diverse steden die bijzonder zijn en van toegevoegde waarde kunnen zijn om uw dag nog specialer te maken. Met Torhout, Damme, Maldegem, Beernem en Zeebrugge heeft u bijvoorbeeld al een aantal plaatsen met elk hun eigen kenmerken. Voeg deze toe en zoek een passend uitje. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt