Groepsuitjes en workshops Mechelen

ook voor Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel etc.

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops in Mechelen

De zon komt op en u ontwaakt uit uw slaap. Vandaag is de grote dag! Een workshop Mechelen staat op het programma. Straks met vrienden, familie of collega’s een dag vol avontuur en bijzondere dingen. Een glimlach verschijnt op uw gezicht omdat dit geen dag als de dagelijkse dagen zal worden. Of het nu gaat om een workshop om dichter bij uw collega’s te komen, een leuke dag met uw vrienden eropuit te gaan of juist een snel en spannende vrijgezellenfeest. Er zijn zoveel verschillende workshops in Mechelen in allerlei categorieën (actief, creatief of juist passief) waardoor het organiseren een uitdaging is. We helpen u daarom graag op weg bij het vinden van een passende oplossing. Bekijk onderstaand de verschillende opties en laat u inspireren. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Cocktail workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Mechelen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Mechelen, Heist-op-den-Berg, Lier en andere plaatsen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Mechelen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Burlesque workshop Mechelen

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Mechelen of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Mechelen of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Mechelen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Mechelen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Mechelen

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Mechelen of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Mechelen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop striptease Mechelen

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Mechelen

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Mechelen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Mechelen

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Mechelen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Mechelen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Mechelen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Mechelen

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Mechelen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Mechelen ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Bristol. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Mechelen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Workshop paaldansen Mechelen
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Workshop paaldansen Mechelen

Paaldansen, het lijkt makkelijk maar het is erg uitdagend, sportief en elegant tegelijk. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans om deze wondere wereld te betreden. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Mechelen of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. En wellicht heeft u aan het einde van de workshop wel een bijzondere beweging in petto. Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Mechelen

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Mechelen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Mechelen

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Mechelen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Mechelen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Mechelen

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Mechelen. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Mechelen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Mechelen

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Mechelen.

Tapas workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas workshop Mechelen

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Mechelen of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Mechelen

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Mechelen stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Het Crime stadsspel Mechelen
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime stadsspel Mechelen

Tijdens dit Crime stadsspel in Mechelen, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Mechelen of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen en omgeving (Willebroek, Duffel, etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen maken Mechelen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop juwelen maken Mechelen

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Mechelen of omgeving Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg of Duffel? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit. Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Mechelen

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in Mechelen of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Mechelen
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Mechelen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Mechelen,Duffel, Willebroek, Lier, Zemst of Heist-op-den-Berg of omgeving aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Mechelen (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Mechelen (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Mechelen of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Voorop staat dat dit een onvergetelijk activiteit zal worden vol plezier. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast veel plezier toe!

50 tinten grijs stadsspel Mechelen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Mechelen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Mechelen. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Leer tijdens deze bijzondere activiteit de stad beter kennen. Leer meer over Mechelen terwijl u met uw team de verschillende uitdagingen aangaat. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Mechelen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop buikdansen Mechelen

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Mechelen of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Mechelen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Chocolade workshop Mechelen

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Mechelen of omgeving? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Dit speciale goedje is door de hele wereld enorm populair en smaakt natuurlijk heerlijk. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Misschien maakt u wel de nieuwe chocolade smaaksensatie! Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in de omgeving van Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest Mechelen (omgeving)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest Mechelen (omgeving)

Tijdens dit vrijgezellenfeest duikt u samen met uw vrienden/vriendinnen in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in de omgeving van Brussel. Wilt u meer weten over deze Highland Games vrijgezellenfeest in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest Mechelen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest Mechelen

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Mechelen of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Zet alle voetbal skills die u had aan de kant want hier gelden andere regels. Stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Mechelen

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Mechelen de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Mechelen, een onvergetelijke combinatie

Stap in de voetsporen van de Mechelaars of maneblussers (bijnaam van de inwoners van Mechelen) en verken de stad terwijl u het lokale dialect spreekt wat af komt van het Brabants. Of geniet van de diverse natuur plaatsen die Mechelen rijk is (kijk voor teambuilding activiteiten op onze teambuilding Mechelen pagina). Hou een dansworkshop in de Kruidtuin of vraag of u tijdens een spannende citygame Mechelen door natuurgebied Mechels Broek of het Vrijbroekpark kunt komen. Tussen alle workshops door is het ook mogelijk om te genieten van een Mechels margrietje (heerlijk koekje) of een Mechels maantje speciaal voor de dames. Of geniet van 1 van de verschillende biertjes die Mechelen rijk is zoals fruitbier Boscoli, Maneblusser of een Gouden Carolus. Of kiest u ervoor om deze als afsluiting van een bijzondere dag. Maar waarom in Mechelen? Deze stad ligt in het midden van de grote steden Brussel en Antwerpen en is een prima tussenoplossing wanneer u met een groep gaat die uit beide steden komen. Mechelen is hard aan het groeien richting de 100.000 inwoners waardoor het niet gek is dat workshops Mechelen populair zijn. U ziet wel dat de stad Mechelen zoveel te bieden heeft en een bijzondere dag goed samen te stellen is. We willen u graag op weg helpen en wensen u alvast enorm veel plezier toe tijdens workshops Mechelen.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN MECHELEN

Het historische Mechelen maakt zich op voor uw komst. Een onvergetelijke dag in een bijzondere stad. Mechelen is leuk, bijzonder, sfeervol en historisch tegelijk. U kiest voor Mechelen omdat u wellicht in de stad woont of werkt of juist omdat het centraal gelegen is voor uw activiteit. Dit kan een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, groepsactiviteit of andere activiteit zijn. We helpen u graag op weg bij het vinden van een passende oplossing. Maar ook de omgeving van Mechelen leent zich voor een leuke dag. Wat te denken van Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg en Duffel. Stuk voor stuk bijzondere plaatsen die op hun manier kunnen bijdragen aan een leuke workshop. Laat u snel inspireren met het diverse aanbod aan workshops in Mechelen. We wensen u veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt