Groepsuitjes en workshops in Aalst

ook voor regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele

vrijgezellenfeest.jpg

Workshops in Aalst en Dendermonde

Op zoek naar een workshop in Aalst of Dendermonde? Het is een mooie dag met een heerlijk zonnetje. De zon prikt in uw gezicht net voldoende om lekker weg te dromen. Heerlijk even bijkomen langs de Dender die bij Aalst loopt. U pakt een drankje en neemt even de tijd om uit te rusten van een spannende dag. Het zou zomaar een passage kunnen zijn uit uw dag. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest Aalst, uitje of 1 van de andere workshops Aalst, het moet een bijzondere worden. Met een groep(je) een dag op pad is een mooie uitdaging. Leuke workshops vinden die aansluiten bij de verschillende eigenschappen en favorieten van een leuk gezelschap. Collega’s, vrienden en familie zullen in ieder geval zeker waarderen dat u de organisator bent van deze workshops Aalst. Of u nu kiest voor een creatieve workshop, een spannende citygame of een dinerspel waarbij u aan tafel een spannende game gaat spelen. Er is voor ieder wat wils.

Percussie workshop Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Aalst

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Aalst of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen Aalst

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Aalst of omgeving? U en uw vriendinnen dol op dansen? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen in Aalst of omgeving. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Stap voor stap leert u de juiste bewegingen om een prachtig eindresultaat neer te kunnen zetten. Sfeer gegarandeerd! Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Aalst en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Aalst
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Aalst
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Aalst

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Aalst of omgeving (Merchtem, Denderleeuw en omgeving)? Een keer iets wat origineel is en niet snel vergeten zal worden? Denk dan eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Aalst of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke workshop toe.

Cocktail workshop Aalst
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Aalst

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Aalst, Hamme en/of Zele en omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst of omgeving (ook Dendermonde en omgeving)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Aalst
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Workshop paaldansen Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Aalst

Paaldansen is een bijzonder populaire sport. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst of omgeving (Dendermonde, Zottegem, etc.) is dit een vrolijk en elegant alternatief. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Stap voor stap leert u diverse kneepjes om zo uw eerste bewegingen te leren maken. Dit zal zeker onvergetelijk worden! Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Aalst
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Aalst

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Aalst
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Aalst

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Aalst
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Aalst
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Aalst

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Aalst. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Aalst

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Aalst
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Aalst

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Aalst. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Aalst of omgeving komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel Aalst of omgeving (Zottegem, Merchtem, etc.) beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Aalst
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Aalst

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Aalst of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Aalst (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Aalst (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Aalst of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Aalst

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Aalst ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Cardiff. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Aalst, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Paintball groepsuitje Aalst
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Paintball groepsuitje Aalst

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball groepsuitje in de omgeving van Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Aalst of Dendermonde
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Aalst of Dendermonde

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Aalst, Dendermonde, Hamme, Zottegem, Denderleeuw, Zele of Merchtem aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Aalst
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Aalst

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest Aalst? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop Aalst leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Aalst
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Aalst

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Aalst of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Aalst
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Aalst

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Aalst.

Workshop tapas maken Aalst
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Aalst

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? Heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Aalst of omgeving. De chef zal u stap voor stap meenemen in de wondere wereld van tapas. Zo leert u de fijne kneepjes en kunt u wellicht thuis deze handelingen nog eens smakelijk reproduceren. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Aalst
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Aalst

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond in het mooie Aalst. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Aalst stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes! Vraag snel onderstaand meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke workshop tegemoet.

Weddingplanner City Game Aalst
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner City Game Aalst

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest vrouwen in Aalst gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad Aalst en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag Aalst voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Aalst
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime stadsspel Aalst

Tijdens dit Crime stadsspel in Aalst, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Aalst of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst en omgeving (o.a. Zele, Hamme en Denderleeuw)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Aalst, een bijzonder goede keuze

Met meer dan 80.000 inwoners is het niet raar dat er voldoende vraag is naar workshops in Aalst. Een divers aanbod onderstaand moet u dan ook verder op weg helpen bij het samenstellen van een ideaal programma die aansluit bij de wensen van iedereen. Maar of u nu een uitdagende citygame langs het bekende standbeeld van Dirk Martens (Zwarte Man) op de grote Markt doet of u neemt even rust onder het genot van een drankje in het mooie Stadspark die overgaat in het natuurgebied van het Osbroek. Wist u dat ter zuiden van Aalst zich de heuvels bevinden die overgaan in de Vlaamse Ardennen. Wie is er nu niet in dit prachtige gebied geweest? Vlakbij Aalst ligt de plaats Dendermonde wat net als Aalst een prima uitvalsbasis zou kunnen zijn voor workshops in Dendermonde (kijk voor teambuilding activiteiten op teambuilding Aalst). Deze stad is een bekende stad voor diverse filmopnames van diverse series. Is het leuk om dit feit te combineren met een filmuitje of andere workshops Dendermonde. We wensen u in Aalst of Dendermonde alvast veel inspiratie en plezier toe.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN AALST
Wie aan Aalst denkt aan een stad vol bezienswaardigheden, beelden, een gezellig centrum, prachtig stadspark en natuurlijk het natuurgebied. Aalst is mooi en bruist. Met meer dan 80.000 inwoners is dat ook niet vreemd. Is dit ook de reden dat u heeft gekozen voor Aalst of Dendermonde? De gunstige ligging of juist omdat het enorm bekend terrein is? Ook de omgeving van Aalst heeft voldoende opties die perfect als thuisbasis kunnen dienen voor een leuke en onvergetelijke dag. Wat te denken van Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele. Een greep uit de leuke plekjes in de omgeving van Aalst. Laat u inspireren door het aanbod en laat u meenemen op weg naar een onvergetelijke dag. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt