Groepsuitjes en Workshops Vlaamse Kust

Regio Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Middelkerke en Koksijde.

Leuke workshops aan de Vlaamse kust

Op zoek naar workshops Vlaamse Kust? Even helemaal uitwaaien aan de Côte Belge. Een vrijgezellenfeest, workshop of uitje in Knokke-Heis, Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Koksijde of Oostduinkerke? Er zijn ontzettend veel leuke steden aan de kust van ons mooie land. Of u nu kiest voor de Oostkust, Middenkust of Westkust. Net uit de kust heeft ons land een mooie ontwikkeling gemaakt in de vorm van windmolens die met hun parken zich zo’n 20 kilometer voor de kust bevinden. Veel inwoners van binnen-en buitenland komen hier als toeristen op af. Bent u op zoek naar een teambuilding aan de Vlaamse Kust activiteit, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Workshops volgen, uitwaaien, een drankje doen op het strand of zelfs een heel moorddiner houden aan de Belgische kust. We hopen dat we u kunnen ondersteunen in het opstellen van een spetterend programma die nog lang zal heugen bij alle deelnemers. We wensen u bij voorbaat veel plezier en een onvergetelijke dag toe.

Burlesque workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Vlaamse Kust

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop Oostende! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Oostende of omgeving (Koksijde, Blankenberge, etc.). Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop buikdansen Oostende

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Deze workshop is inclusief Marokkaanse thee en zoetigheden. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Oostende en omgeving (Koksijde, Knokke-Heist, etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Oostende

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Oostende of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Vlaamse Kust

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen aan de Vlaamse Kust? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Knokke, Blankenberge, De Haan, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Veurne of Diksmuide ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen aan de Vlaamse Kust, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

CSI moordspel als groepsuitje in Oostende
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Oostende

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Oostende stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Oostende (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Oostende (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Oostende of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Vlaamse Kust

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Vlaamse Kust

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Oostende of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Make up workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Make up workshop Vlaamse Kust

Deze workshop is de ideale invulling van elk vrouwelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Tijdens deze make up workshop leert u hoe u zelf het mooiste resultaat kunt behalen. Deze visagie workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan verzoeken we u vriendelijk om vrijblijvend meer informatie aan te vragen via onderstaande informatiebutton.

Groepsuitje snelle boot besturen aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€61 p.p.

Groepsuitje snelle boot besturen aan de Vlaamse Kust

Na een korte briefing is het hoog tijd voor een flinke stoot adrenaline. Op de speciale boten is plek voor 1,2 of 3 personen. De unieke 40PK buitenboordmoteren worden gestart en iedereen zal eerst ervaren wat is het is om met de boten te manoeuvreren. Hierna gaat het spektakel echt van start. Onder begeleiding zal de snelle "vloot" een dertigtal kilometers afleggen langs de kust, waarbij er volop de gelegenheid is om van piloot te wisselen. De totale tocht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Wilt u meer weten over deze adrenaline verhogendegroepsactiviteit aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€34 p.p.

GPS tocht Vlaamse Kust

GPS groepsuitjes zijn altijd enorm populair voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten en familieuitjes. Tijdens dit GPS uitje gaat u aan de hand van een GPS toestel de Vlaamse Kust eens van een andere kant bekijken. Navigeer, geniet van het landschap en natuurlijk het aangename gezelschap! Dit groepsuitje is mogelijk vanaf 4 personen tot wel 150 deelnemers. Wilt u meer weten over deze leuke GPS toch aan de Vlaamse Kust ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Vlaamse Kust

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Powerkiten aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Powerkiten aan de Vlaamse Kust

De wind blaast u bijna omver terwijl u zich aan de sterke vlieger vastklampt. Het geluid van van de wind die tegen de vlieger beukt is overweldigend. Dit groepsuitje powerkiten is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Ga de strijd aan met alle elementen en geniet van een verfrissende middag op het strand. Wilt u meer weten over deze activiteit in Oostende en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Vlaamse Kust

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie aan de Vlaamse Kust aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN BRUGGE

Stap tijdens één van deze workshops Vlaamse Kust met uw voeten in het zand en proef weer even die heerlijke zomer of de gedachten hieraan. Staat er een herfst briesje? Maak dan een uitgestrekte wandeling tijdens een spannend stadsspel. Wellicht is dit goed te combineren met een spannend programma. Het is namelijk met uw gezelschap nog een leuke uitdaging om een gevarieerd programma op te stellen. Wellicht is er een familielid of collega die dol is op creatieve workshops of zit er iemand in de groep die helemaal geniet van de heerlijke buitenlucht aan de Vlaamse Kust. Wist u dat er langs de gehele Vlaamse Kust zandstranden voorkomen? Combineer uw workshops Oostende bijvoorbeeld met een drankje in de duinengordel of breng een bezoekje aan Fort Napoleon. De keuze voor Oostende is niet gek gezien het aangemerkt is als “Koningin der Badsteden”. Bent u weleens in Koksijde geweest? Of is dit de eerste keer omdat er diverse workshops Koksijde op de planning staan? Koksijde ligt aan de Westkust en is de trotse bezitter van de hoogste duin aan de Vlaamse Kust. Deze is meer dan 30 meter hoog. Maar ook met het mooi Oostduinkerke, Koksijde-bad en Wuplen in de buurt is de keuze niet bepaald schaars. U ziet wel dat de Vlaamse Kust een genot is voor een bijzondere dag.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt