Groepsuitjes en Workshops Vlaamse Kust

Regio Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Middelkerke en Koksijde.

vrijgezellenfeest.jpg

Leuke workshops aan de Vlaamse kust

Op zoek naar workshops Vlaamse Kust? Even helemaal uitwaaien aan de Côte Belge. Een vrijgezellenfeest, workshop of uitje in Knokke-Heis, Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Koksijde of Oostduinkerke? Er zijn ontzettend veel leuke steden aan de kust van ons mooie land. Of u nu kiest voor de Oostkust, Middenkust of Westkust. Net uit de kust heeft ons land een mooie ontwikkeling gemaakt in de vorm van windmolens die met hun parken zich zo’n 20 kilometer voor de kust bevinden. Veel inwoners van binnen-en buitenland komen hier als toeristen op af. Bent u op zoek naar een teambuilding aan de Vlaamse Kust activiteit, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Workshops volgen, uitwaaien, een drankje doen op het strand of zelfs een heel moorddiner houden aan de Belgische kust. We hopen dat we u kunnen ondersteunen in het opstellen van een spetterend programma die nog lang zal heugen bij alle deelnemers. We wensen u bij voorbaat veel plezier en een onvergetelijke dag toe.

Workshop buikdansen Oostende
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop buikdansen Oostende

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Deze workshop is inclusief Marokkaanse thee en zoetigheden. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Oostende en omgeving (Koksijde, Knokke-Heist, etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Oostende
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Oostende

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Vlaamse Kust

Op zoek naar een bijzonder uitje? Kies van voor een bijzondere, verleidelijke maar absoluut niet ordinaire workshop. Burlesque is populair en kan voor u en uw vriendinnen in Oostende of omgeving een bijzondere activiteit zijn. Ontdek deze bijzondere dansvorm tijdens een vrijgezellenfeest en maak samen met je vriendinnen nieuwe herinneringen in Oostende of omgeving (Koksijde, Blankenberge etc.). Ludiek zal het zeker worden. Tijdens de workshop zult u meegenomen worden in alle belangrijke beweging voor een leuk eindresultaat. Interesse? Vraag onderstaand meer informatie aan en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Dropping met diner als groepsuitje in Oostende
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Oostende

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Oostende of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Vlaamse Kust

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Oostende of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Vlaamse Kust

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Oostende
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Oostende

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Oostende? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Bier en chocolade proeverij in Oostende
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Oostende

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Oostende.

50 tinten grijs stadsspel Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Vlaamse Kust

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Oostende of omgeving. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. U dacht dat uw teamgenoten allemaal brave burgers waren? U zult snel een andere kant leren kennen. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel aan de Vlaamse kust beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Oostende
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Oostende

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Oostende of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust

Bent u doel op spanning, adrenaline, puzzelen en wat speurwerk? Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Blijft de jagers steeds op een slimme manier een stap voor. Of probeer als jager te denken als prooi om deze zo makkelijker te vangen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust

Deze activiteit is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. De populariteit blijft onverminderd groot. Dit keer stapt u niet een kamer binnen maar wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Codes, raadsels, inzichten en diverse geheimen...gegarandeerde uitdaging voor iedere deelnemer. Werk optimaal samen, verken de stad en laat geen detail onopgemerkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest aan de Vlaamse Kust, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Vlaamse Kust

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen aan de Vlaamse Kust? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Knokke, Blankenberge, De Haan, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Veurne of Diksmuide ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen aan de Vlaamse Kust, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Oostende (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Oostende (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Oostende of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Oostende
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Oostende

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Oostende. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Oostende
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Oostende

Messi, Cristiano Ronaldo en vele andere helden schitteren wekelijks op het veld. Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Oostende of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in deze bubbel en maak er een spannende wedstrijd van! U zult snel zien dat uw voetbal talent niet direct inzetbaar is bij deze bijzondere vorm van voetballen. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Oostende
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Oostende

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Oostende stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Powerkiten aan de Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Powerkiten aan de Vlaamse Kust

De wind blaast u bijna omver terwijl u zich aan de sterke vlieger vastklampt. Het geluid van van de wind die tegen de vlieger beukt is overweldigend. Dit groepsuitje powerkiten is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Ga de strijd aan met alle elementen en geniet van een verfrissende middag op het strand. Heerlijk uitwaaien, razen en genieten van de natuurelementen. Een onvergetelijke ervaring. Wilt u meer weten over deze activiteit in Oostende en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast veilige kilometers toe.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Vlaamse Kust

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie aan de Vlaamse Kust aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Make up workshop Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Make up workshop Vlaamse Kust

Komt u graag zo goed mogelijk voor de dag. Is make up hier zeker een belangrijk onderdeel van? Of gaat u soms naar een feestje en maakt u zich dan graag wat op? Deze workshop is de ideale invulling van elk vrouwelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Tijdens deze make up workshop leert u hoe u zelf het mooiste resultaat kunt behalen. Deze visagie workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan verzoeken we u vriendelijk om vrijblijvend meer informatie aan te vragen via onderstaande informatiebutton.

GPS tocht Vlaamse Kust
incl. BTW vanaf
€34 p.p.

GPS tocht Vlaamse Kust

GPS groepsuitjes zijn altijd enorm populair voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten en familieuitjes. Tijdens dit GPS uitje gaat u aan de hand van een GPS toestel de Vlaamse Kust eens van een andere kant bekijken. Navigeer, geniet van het landschap en natuurlijk het aangename gezelschap! Een GPS uitje is een combinatie van verschillende elementen in 1 activiteit. Dit groepsuitje is mogelijk vanaf 4 personen tot wel 150 deelnemers. Wilt u meer weten over deze leuke GPS toch aan de Vlaamse Kust ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS AAN DE VLAAMSE KUST

Stap tijdens één van deze workshops Vlaamse Kust met uw voeten in het zand en proef weer even die heerlijke zomer of de gedachten hieraan. Staat er een herfst briesje? Maak dan een uitgestrekte wandeling tijdens een spannend stadsspel. Wellicht is dit goed te combineren met een spannend programma. Het is namelijk met uw gezelschap nog een leuke uitdaging om een gevarieerd programma op te stellen. Wellicht is er een familielid of collega die dol is op creatieve workshops of zit er iemand in de groep die helemaal geniet van de heerlijke buitenlucht aan de Vlaamse Kust. Wist u dat er langs de gehele Vlaamse Kust zandstranden voorkomen? Combineer uw workshops Oostende bijvoorbeeld met een drankje in de duinengordel of breng een bezoekje aan Fort Napoleon. De keuze voor Oostende is niet gek gezien het aangemerkt is als “Koningin der Badsteden”. Bent u weleens in Koksijde geweest? Of is dit de eerste keer omdat er diverse workshops Koksijde op de planning staan? Koksijde ligt aan de Westkust en is de trotse bezitter van de hoogste duin aan de Vlaamse Kust. Deze is meer dan 30 meter hoog. Maar ook met het mooi Oostduinkerke, Koksijde-bad en Wulpen in de buurt is de keuze niet bepaald schaars. U ziet wel dat de Vlaamse Kust een genot is voor een bijzondere dag.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt