Workshops en Teambuilding Vlaamse Kust

Regio Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Middelkerke en Koksijde.

feest.jpg

Leuke groepsuitjes aan de Vlaamse kust

Is er een mooiere plek denkbaar voor een teambuilding activiteit dan de Vlaamse Kust? De gezelligheid en het relatief hoge culinaire niveau van de restaurants aan de kust maken van elk groepsuitje een mini-vakantie. Zoekt u een strandactiviteit in Oostende, een vrijgezellenfeest in Koksijde, een bedrijfsuitje in Blankenberge of een stadsspel of workshop in Knokke-Heist? Voor elke groepsactiviteit aan de Vlaamse Kust hebben wij een leuk en betaalbaar alternatief middels ons evenementenbureau Oostende. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Gentteambuilding Antwerpenteambuilding Brussel of teambuilding Brugge. We wensen u heel veel plezier tijdens uw workshop, vrijgezellenavond of bedrijfsuitje in Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist, De Haan, Middelkerke of Koksijde.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Oostende
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Oostende

Dit bedrijfsuitje in Oostende heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Filmwedstrijd teambuilding Oostende
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Oostende

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Oostende
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Oostende

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Oostende? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Oostende. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

VR hotel moordspel in Oostende
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Oostende

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Oostende
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Oostende

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Oostende
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Oostende

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in Oostende zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als teambuilding in Oostende
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Oostende

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Oostende
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Oostende

Was u vroeger als kleine jongen of meid al bezig met het bouwen van zeepkisten? Het is tijd om deze oude herinneringen weer boven te halen. Zo heeft u misschien wel een kleine voorsprong. Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Oostende? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje in Oostende
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Oostende

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Oostende, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Vlaamse Kust

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Oostende of de rest van de Vlaamse Kust! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Segway Clinic als bedrijfsuitje in Oostende
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Segway Clinic als bedrijfsuitje in Oostende

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Dit arrangement is inclusief Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Oostende? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dinerspel Oostende
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Oostende, Koksijde, de Haan etc.

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Oostende, Koksijde, de Haan, Blankenberge, Middelkerke of omgeving? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is mogelijk op diverse locaties aan de Vlaamse Kust. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Oostende
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Oostende

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Staat u het liefste voor de camera of stuurt u liever alles van achter de schermen aan. De mogelijkheden zijn uiteraard divers. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Veel plezier toegewenst!

lipdub Oostende
vanaf
€48 p.p.

Lipdub of speelfilm teambuilding Vlaamse Kust

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Oostende, Blankenberge, De Haan, Knokke-Heist of Koksijde aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Oostende en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Oostende
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Oostende

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van een prachtige stad aan de Vlaamse kust. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Het zal een onvergetelijke maar ook vooral smakelijke dag worden. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Oostende? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Oostende
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Oostende

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Oostende te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Oostende
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Oostende

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Oostende? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? Heeft u toevallig al wat voetbal talent? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Gelukkig gelden er op dit voetbalveld andere regels en maakt het niet uit of u Messi of Cristiano Ronaldo bent. Veel succes en een sportieve strijd toegewenst. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Vlaamse Kust

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega's/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega's te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. En uiteindelijk gaat u wellicht ook naar huis met een onvergetelijke en vooral grappige herinnering op papier. Zo kunt u altijd terugkijken op een geslaagde teambuilding in Oostende of andere plaats aan de Vlaamse Kust. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Oostende of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Powerkiten teambuilding Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Powerkiten teambuilding Vlaamse Kust

Wind, zon en frisse zeelucht, de elementen staan klaar tijdens dit bedrijfsuitje om u eens flink te verwennen. Tijdens dit ultieme stranduitje geniet u van al het moois dat het strand te bieden heeft. Na afloop zijn alle spanningen weggewaaid met de zeewind en kunt u samen met uw collega's weer lekker aan de slag met als het goed is een groot arsenaal aan nieuwe ideeën. U kunt letterlijk eens lekker uitwaaien aan de Vlaamse Kust. Het zal een spannende activiteit worden vol adrenaline. Wilt u meer weten over deze verfrissende teambuilding activiteit aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u veilige kilometers toe.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Oostende
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Oostende

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Oostende.

dinerspel Oostende
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel Vlaamse Kust

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Oostende, Middelkerke, De Haan of een andere Vlaamse badplaats? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Oostende
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Oostende

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel aan de Vlaamse Kust (Oostende, Knokke, Blankenberge etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Vlaamse Kust (Oostende)
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Vlaamse Kust (Oostende)

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie aan de Vlaamse Kust (Oostende). Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Oostende? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Strandzeilen teambuilding Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Strandzeilen teambuilding Vlaamse Kust

Tijdens dit bedrijfsuitje aan de Vlaamse Kust krijgt u de wind in de zeilen. In een mooie zeilwagen snelt u over het strand en geniet u van de zeewind en het opspattende water. Deze teambuilding activiteit combineert snelheid met een race dwars door de elementen. Tijdens deze teambuilding activiteit geniet u van een heerlijk dagje strand. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit aan de Vlaamse Kust? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding zeilen langs de Vlaamse Kust
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Teambuilding zeilen langs de Vlaamse Kust

Met de hele afdeling op een zeilboot en samen naar één doel toewerken. Waarschijnlijk bestaat er geen betere teambuilding activiteit in Vlaanderen. Geniet van het water en ervaar dat euforische gevoel om samen een bijzondere prestatie neer te zetten. Gaat u samen met uw teamgenoten de uitdaging aan? Heersen jullie straks als zeehelden over de Vlaamse wateren? Wilt u meer weten over deze activiteit aan de Vlaamse Kust (beschikbaar vanaf 6 tot 50 deelnemers)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Een originele teambuilding en andere opties in Brussel

In het mooie Brussel zijn er veel activiteiten en mogelijkheden. Niet alleen in de stad zelf maar ook in de omgeving. Wie graag eens iets bijzonders zou willen kan ook kiezen voor een teambuilding over de grens. Met Frankrijk, Nederland, Duitsland en Engeland zou u zomaar het meest unieke uitje van de afgelopen jaren organiseren. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Montpellier. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Southampton.Wilt u meer weten van ons aanbod? Dan verzoeken we u vriendelijk om bij het onderstaande teambuilding arrangement van uw keuze te klikken op de "meer informatie" button. U ontvangt vrijblijvend meer informatie. Zo helpen wij u graag op weg bij het succesvol organiseren van een passende teambuilding. Voor Duitsland kunt u terecht op teambuilding in Darmstadt of teambuilding in Leipzig.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING AAN DE VLAAMSE KUST
De Vlaamse Kust kent diverse verrassende en leuke badplaatsen, waar het goed vertoeven is in de zomer. Naast alle groepsactiviteiten die op deze pagina worden beschreven, is er veel te beleven. Beleef bijvoorbeeld de vissersfolklore in het mooie Blankenberge tijdens de Paravangfeesten in augustus. Of geniet al in april van de Bloemenjaarmarkt in Koksijde-Bad, waarmee de opening van het toeristische badseizoen aan de Vlaamse Kust wordt ingeluid. Interessant op een hele andere manier is de Fly in van augustus, waarin diverse WOI perikelen zullen worden nagebootst.  En voor de culinair geïnteresseerden is er in juni het heerlijk a l'Ostendaise waarbij Vissers lokale chefs culinair uitdagen. In oktober vindt het indrukwekkende Lichtfront plaats in Nieuwpoort waarbij de WOI frontlinie zal worden verlicht door 8750 fakkeldragers. En de salsa en Latin muziek liefhebbers is het Koksijde Latin Club Festival een absolute aanrader. En wat dacht u van het Fort Napoleon in Oostende, een monument uit de tijd van Napoleon? En voor de echte romantici,.., wat is er romantischer dan het aanschouwen van de sterrenhemel door een telescoop aan de Vlaamse Kust? Het kan nu eindelijk in de sterrenwacht van Koksijde/ Oostduinkerke. Naast de bestaande teambuilding arrangementen in Oostende en omgeving, heeft de omgeving veel te bieden voor elk uitje, weekend of vakantie. Zoekt u een evenementenbureau in Oostende of omgeving, dan helpen we u graag. We wensen u bij voorbaat veel inspiratie toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt