Workshops en Teambuilding Antwerpen

Ook voor regio Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel

Leuke teambuilding activiteiten in Antwerpen

Bent u op zoek naar een evenementenbureau in Antwerpen voor het organiseren van een leuke activiteit voor uw vrijgezellenavond of teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Laat u zich dan inspireren door ons groepsuitjes aanbod. Van whiskey degustatie tot dinerspel, van kookworkshop tot lach workshop, we helpen u graag bij de voorbereiding van uw groepsactiviteit. Hierbij kijken we niet alleen naar de stad Antwerpen, maar ook naar de omliggende gemeentes. Van Brasschaat tot Ranst, van Beveren tot Sint-Niklaas, er is veel mogelijk op teambuilding gebied. Voor het workshop overzicht kijkt u op Workshops Antwerpen. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brusselteambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Tapas workshop als teambuilding in Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop als teambuilding in Antwerpen

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Antwerpen of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Antwerpen

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Antwerpen staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Antwerpen vanuit Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Antwerpen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur Antwerpen

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Schoten of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd in de binnenstad van Antwerpen. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Workshop lachen als bedrijfsuitje Antwerpen
excl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Workshop lachen als bedrijfsuitje Antwerpen

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Lachen zorgt voor ontspanning en vrolijkheid! Kies daarom nu voor deze bijzondere lachworkshop als bedrijfsuitje in Antwerpen. Een ervaren lachdocent neemt u mee op een hilarische reis naar de oorsprong van de lach. Wist u dat zodra u lacht uw hersenen dit direct registreren en u een stukje blijer maakt? Tijdens deze vrolijke workshop gaat u lachen om niets, buikpijn hebben van het lachen, helemaal dubbel liggen en diverse andere onderdelen van het lachen ervaren. U zult ervaren dat geen enkele lach meer hetzelfde is. Vraag onderstaand meer informatie aan voor een activiteit vol hilariteit en plezier.

Foodtruck festival als teambuilding Gent
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup foodtruck festival als teambuilding in Antwerpen

Bent u op zoek naar een werkelijk unieke manier om een bepaalde mijlpaal te vieren? Eens een originele kerstmarkt voor al uw collega's op het terrein van het bedrijf? Of u nu een nieuwjaarsborrel gaat organiseren, kerstborrel of het jaarlijkse jubileum, een eigen foodtruck festival is een onvergetelijke evenement. U kiest op basis van uw te vieren gelegenheid het aantal foodtrucks, de keukens die u graag zou willen terug zijn passend bij het thema en het entertainment (bijvoorbeeld een DJ). Vervolgens zal er hard worden gewerkt aan een onvergetelijke dag met alleen maar blije gezichten en een topsfeer. Wil je meer weten over dit sfeervolle popup foodtruck festival in Antwerpen? Vraag dan snel onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Let op: bij grotere groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen.

Workshop glas blazen als teamuitje in Antwerpen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop glas blazen als teamuitje in Antwerpen

Heeft u wel eens glas geblazen? De kans is groot dat dit niet het geval is. Het heeft iets bijna poëtisch om te zien hoe die massieve hete massa van vloeibaar glas langzaam aan een vaas wordt. Tijdens deze workshop in Antwerpen krijgt u zelf de kans om een blijvende herinnering te maken (iets dat vast prachtig zal staan op uw bureau). Onder professionele begeleiding neemt u alle stappen door om tot een object te komen. Iedereen zal meedoen in dit dynamisch proces, waarin samenwerken en luisteren naar elkaar is zeer belangrijk is. Glas is constant in beweging. Het is een magisch proces om te zien, en nog veel indrukwekkender om deel van uit te maken.
Voor elk bedrijf wordt geprobeerd iets specifieks te maken wat past binnen jullie visie en jullie werking.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

kookworkshop teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Antwerpen

Het culinaire niveau in Antwerpen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Antwerpen of omgeving de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding beleeft u een superleuke kookworkshop. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sushiworkshop teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€42,95 p.p.

Sushiworkshop teambuilding Antwerpen

Nigiri, maki, sashimi, sushi…termen die u het water in uw mond laat lopen. Sushi is populair en het is dan ook niet gek dat u letterlijk een kijkje in de keuken wilt nemen. Wist u dat sushi van oorsprong uit Japan komt? Stap nu de Japanse wereld in en leer dit heerlijke gerecht zelf te maken tijdens deze sushi kookworkshop in Antwerpen. Tijdens deze kookworkshop neemt de professionele begeleider u mee naar de Japanse keuken om u heerlijke sushi te leren maken. Na afloop van deze sushi workshop eet u de gemaakte sushi op of neemt u het mee naar huis. Ook is het mogelijk om deze workshop te volgen op eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop Antwerpen of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop Antwerpen of omgeving

Bent u dol op een zomerse BBQ? Lekker genieten van een heerlijke maaltijd gemaakt op de BBQ? Lopen er echte grillmasters rond op uw afdeling of binnen uw bedrijf? Of gaat het regelmatig mis op de jaarlijkse afdelings-BBQ? Dan is het hoog tijd voor een goede BBQ workshop voor alle collega´s. Leer van echte professionals de verrassende kneepjes van het BBQ-en. Ga als een team te werk en bereid diverse tongstrelende gerechten op de grill. De familie of bedrijfs-BBQ´s zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze heerlijke teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. 

Schilderworkshop teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Schilderworkshop teambuilding Antwerpen

Bent u op zoek naar een echte creatieve teambuilding activiteit in Antwerpen? Bent u daarnaast een groot fan van schilder meesterwerken uit het verleden en alles wat met kunst te maken heeft? Dan is deze schilderworkshop vol in de roos. Leer een creatieve kant van uzelf ontdekken, waarvan u niet eens wist dat deze bestond. Uiteraard gebruikt u deze nieuwe bron van creatieve energie straks ook weer op de werkvloer. Verschillende thema's zijn mogelijk van schilderen op doek tot pop-art, van action painting tot aboriginal art. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast veel plezier toe.

Filmwedstrijd teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Antwerpen

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Antwerpen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Antwerpen

Bent u een liefhebber van auto’s? Zoekt een bijzondere teambuilding activiteit bij Antwerpen die u niet snel zult vergeten? Stap dan in een stukje geschiedenis en kies voor de Trabantjes rally! Wist u dat de naam Trabant twee betekenissen heeft en 1 daarvan een synoniem is voor ‘maatje’. Vandaag mag u dus met uw 'maatje' op stap. Wanneer u instapt proeft u direct de nostalgie waarmee deze auto is gemaakt. Voor vertrek krijgt u een uitleg over de geschiedenis en uiteraard de werking van deze prachtige auto. Dan is het tijd om op pad te gaan waarbij u tijdens een prachtige tour het prachtige landschap en tegelijkertijd de auto ontdekt. Veilige kilometers toegewenst!  

Zeepkisten race teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Antwerpen

Ga terug in de tijd...terug naar uw jeugdjaren. Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters. En ten slotte volgt de spannende race. Werk samen als een team en zorg dat uw zeepkist als eerste over de finish zal gaan. Een spannende race waarbij letterlijk bochten scherp genomen moeten worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hunger Games teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games teambuilding Antwerpen

Bent u dol op adrenaline, spanning en teamwork? Combineer dan deze bijzondere dag met de meest spannende activiteiten. Let the hunger games begin! In diverse spannende spellen krijgt u de kans om te laten zien hoe u op diverse fronten presteert op weg naar de overwinning. Alle facetten komen aan bod tijdens deze spannende hunger games. Test uw wendbaarheid op weg naar de schat, uw doelgerichtheid bij diverse shooting games en zak vooral niet weg in het gevaarlijke moeras. Overleggen, aanmoedigen en samenwerken is van cruciaal belang. Interesse? Vraag via onderstaande optie meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Antwerpen

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Antwerpen met keuzediner
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Antwerpen met keuzediner

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Antwerpen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen Antwerpen

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Antwerpen. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Airsoft teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Airsoft teambuilding Antwerpen

Bent u dol op sensatie, actie en tegelijkertijd scherp blijven? Veel realistischer gaat het niet worden. Met vrijwel niet te onderscheiden replica's van automatische wapens (M4) gaat u de strijd aan met elkaar. Meerdere spelconcepten zijn mogelijk, van het veroveren van de vlag van de tegenstander tot een battle tegen zombies. Bereid uzelf voor op een stevige dosis adrenaline. Bedenk samen met uw teamgenoten een passende strategie om uw tegenstanders te slim af te zijn. Wilt u meer weten over deze opwindende teambuilding activiteit in de omgeving van Antwerpen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Antwerpen

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Antwerpen? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met je vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet je van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brasschaat, Beveren, Schoten of Sint-NiklaasWil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Antwerpen met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Antwerpen met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Antwerpen. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als teambuilding Antwerpen

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als teambuilding in Antwerpen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Antwerpen
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Antwerpen

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Antwerpen? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Zet alle voetbal talenten overboord want tijdens dit speciale spelletje gelden hele andere regels. Natuurlijk wel sportief maar op een iets andere manier. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Antwerpen waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Mannen tegen vrouwen dinerspel Antwerpen

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Brasschaat, Ranst, Beveren en Schoten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Antwerpen
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Antwerpen

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Antwerpen, Beveren, Kontich, Ranst of Schoten. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Antwerpen
excl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Graffiti workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een creatieve insteek voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in de omgeving van Antwerpen? En heeft u zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, tijdens deze graffiti workshop leert u alle basistechnieken. Gooi al uw creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is dan ook de perfecte teambuildingsgelegenheid. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Beveren, Ranst, Sint-Niklaas of Schoten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Antwerpen
vanaf
€48 p.p.

Maak een speelfilm, lipdub of videoclip Antwerpen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Antwerpen of omgeving aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Antwerpen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Antwerpen

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Ranst, Brasschaat of Beveren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Antwerpen
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Antwerpen

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Antwerpen of omgeving (Beveren, Ranst, Brasschaat). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Antwerpen
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

GPS tocht Antwerpen

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Antwerpen of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Percussie workshop Antwerpen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Antwerpen

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Antwerpen of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen, Sint-Niklaas, Beveren, of Brasschaat? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Antwerpen
vanaf
€30 p.p.

Cocktail workshop Antwerpen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen, gegeven door een zeer ervaren barkeeper, maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Het is ook mogelijk om deze cocktail workshop te combineren met een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Antwerpen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Antwerpen

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Antwerpen? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Paintball teamuitje Antwerpen
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Paintball teamuitje Antwerpen

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball teamuitje ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime stadsspelen Antwerpen
vanaf
€29 p.p.

Crime stadsspel Antwerpen

Tijdens deze Crime stadsspelen in Antwerpen, duikt u in de huid van de echte penozen. Toon heldenmoed en wees de criminelen te slim af. Waardevolle objecten en wapens, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Antwerpen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Antwerpen

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Antwerpen te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Lasergame teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Lasergame teambuilding Antwerpen

Bent u op zoek naar een spannend groepsuitje? Maar heeft u er geen trek in om geraakt te worden door verfballetjes? Dan is dit lasergame groepsuitje een uitstekend alternatief. Besluip de tegenstander en schakel hen één voor één uit. Uiteindelijk blijft alleen het beste team over. En dat zijn jullie natuurlijk. Wilt u meer weten over dit spannende teambuilding uitje Antwerpen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. 

Workshop likeur maken met 3-gangen diner Antwerpen
excl. BTW vanaf
€73 p.p.

Workshop likeur maken met 3-gangen diner Antwerpen

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Antwerpen. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Antwerpen, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Antwerpen (workshop)
vanaf
€40 p.p.

Chocolade teambuilding Antwerpen (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Antwerpen? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in het schitterende Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Antwerpen
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Antwerpen

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Antwerpen, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een uitgebreid 3-gangen diner in Antwerpen. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en 3-gangen diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Gin tasting teambuilding Antwerpen
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting teambuilding Antwerpen

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Antwerpen, Schoten, Beveren of Brasschaat. Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is. Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Antwerpen of omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Antwerpen
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Antwerpen

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Voetrally teambuilding Antwerpen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Voetrally teambuilding Antwerpen

Tijdens deze voetrally in Antwerpen gaat u samen met uw collega's op pad met een geïllustreerd rallyboek, een stadsplan met aanduiding van de route en een digitaal fototoestel. Wat volgt is een leuk en actieve teambuilding activiteit door het mooie Antwerpen, waarbij u raadsels zult oplossen, praktische proeven zult uitvoeren en ludieke foto opdrachten zult volbrengen. Deze Voetrally activiteit in Antwerpen is dan ook bijzonder geschikt als invulling van een teambuilding of incentive. Wilt u meer weten over deze teambuilding Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame bedrijfsuitje Antwerpen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Antwerpen Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Antwerpen, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Antwerpen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Teambuilding organiseren in Antwerpen

Antwerpen heeft ontzettend veel te bieden en is een prachtige stad. Ook heeft het zoveel verschillende gezichten waardoor u zeker een onvergetelijke dag tegemoet zult gaan. Pas op, de stad is zo leuk, voor u het weet wilt u naar Antwerpen verhuizen. Klik in dat geval ook eens door naar verhuisfirma Antwerpen. Zoekt u een evenementenbureau in Antwerpen of omgeving, bekijk dan ook eens onze aanbiedingen. We hopen dat u zult genieten van een onvergetelijke groepsactiviteit! Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Leicester bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding LeicesterEr zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Marseille. Ludiek, cultureel verantwoord of actief, we wensen u bij voorbaat alvast een voortreffelijk groepsuitje in deze belangrijke havenstad.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING ANTWERPEN EN OMGEVING
Gedurende vele eeuwen is Antwerpen één van de toonaangevende steden in Europa. Van wereldhaven tot diamantindustrie, de stad is altijd een voorbeeld geweest op het gebied van handel, cultuur, industrie en architectuur. En alle rijkdom die de afgelopen eeuwen is vergaard, maakt van de stad een stralend middelpunt in de Lage Landen. Maar naast de stad zelf, heeft de omgeving veel meer te bieden als alternatief voor vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Antwerpen. Maak een mooie wandeling naar het Kasteel van Brasschaat, Slot Bossenstein in Ranst of het waterslot de Cleydael in Aartselaar. In juli kunt u bijvoorbeeld genieten van het muziekfestival Sfinks in Boechout. Geniet van een frisse wandeling over de Brechtse heide (Brecht) of bezoek het Karrenmuseum in Essen. In augustus geniet u van het Casa Blanca festival in Hemiksem. Voor de kinderen is een bezoek aan het Suske en Wiske museum in Kalmthout een absolute aanrader. En uiteraard smaakt een Trapistenbiertje (Westmalle) het beste in de gemeente Malle. En wilt u winkelen, dan biedt het Wijnegem Shopping Centre wellicht uitkomst. De mogelijkheden voor groepsuitjes en teambuilding activiteiten In Antwerpen en omgeving zijn bijna oneindig.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt